Входни врати за блок с пощенски кутии цени

Дата на публикация: 12.06.2019

Като механизмите са направени така, че да притворят вратата плътно, за да може да се заключи. Секретен патрон с три ключа при желание от ваша страна, могат да бъдат изготвени още.

Металните врати не се измятат, не се деформират и не увисват. Сигурност и спокойствие за собствениците на жилища в сгради, които са обект на чести набези на крадци. В горната част има стъклен пакет 6мм предлагаме възможност за монтиране на армирано стъкло. В зависимост от конктретните нужди на жилището се подбира подходящата електронна система за заключване. Пощенски кутии с по 2 ключа всяка броят на кутиите е според нуждите ви.

Определя се визия, която да хармонира с архитектурата на сградата. Металната врата се боядисва в цвят по ваш избор.

Грундиране и боядисване в цвят по избор от каталог при поръчване на входни врати. Старата врата се демонтира. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. В горната част има стъклен пакет 6мм предлагаме възможност за монтиране на армирано стъкло. Коментарът е излишен? Всички метални врати за входове са със секретни брави.

> ПРИ НАС ВСИЧКИ СТОКИ < ИМАТ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Механизъм за плавно затваряне на вратата. Блиндирани врати за апартамент. Времето, което ни отнема от взимането на размерите до монтажа е ДО 20 работни дни. Тези метални врати се изработват от два стоманени пласта с дебелина 1мм, запълнена вътрешност с минерална вата, стъклен профил 6мм, като има възможност стъклото да е армирано. Входна метална врата само крило , на която има пощенски кутии.

Времето, което ни е нужно от взимането на размера до монтажа е ДО 20 работни дни и важи за град София и София област. Позвънете ни!

Нашите Входни Врати. Друг пример за сравнение е, която да хармонира с архитектурата на сградата, ако има такава Времето. Те се изработват ръчно в нашият цех Остъклената част на металната врата е с армирано стъкло Демонтиране на стара врата, който да си е монтирал на входа на апартамента врата изработена от алуминий или пластмаса, което се отваря - с монтирани сюрмета в горната и долната част.

Определя се визия. Остъклено крило.

МЕТАЛНИ ВХОДНИ ВРАТИ ЗА ВХОД С ЧИПОВЕ И КАРТИ

На пазара има безброй фирми, които предлагат качествена алуминиева или пластмасова дограма, която има много добър дизайн и цвят и на пръв поглед привлича клиента.

Входна метална врата за блок с пощенски кутии. Сигурност и спокойствие за собствениците на жилища в сгради, които са обект на чести набези на крадци. Важи за София и София област.

Секретната дръжка отвътре и топката отвън придават по-стилен и сигурен вид на Металните Входни Врати за Жилищни Входове. Така няма проблеми с отваряне, който отнема на фирмата ни от взимането на размери до монтажа е ДО 20 работни дни за София и София област? Срока, затваряне и заключване дори и след като минат години от монтажа. Монтиране на секретна брава със стоманен език. Секретен патрон в комплекта влизат и 3 броя ключовекато има възможност да се заявят и повече.

Входни Метални Врати за Входове на Блокове и Кооперации с Осигурен Монтаж за Град София

Метални врати за вход с 48 пощенски кутии. Входна метална врата за блок с пощенски кутии Поръчково изделие на метална врата за вход с пощенски кутии: Вратата е изградена от два пласта студено-валцова стоманена ламарина с дебелина от 1мм, вътрешната част на вратата е с изолационна вата, стъкло 6мм или армирано Секретна брава, която има стоманен език Секретен патрон с три ключа при желание от ваша страна, могат да бъдат изготвени още Секретна дръжка от вътрешната страна и топка от външната Автомат за плавното и плътно затваряне на вратата Насрещни - подготовка за домофонна система Остъклено крило, което се отваря - с монтирани сюрмета в горната и долната част Металната врата може да се боядиса в цвят по ваш избор Демонтиране на съществуващата врата Времето, което е необходимо на Миг Трейд ЕООД от взимането на размерите до монтирането на новата метална врата е ДО 10 работни дни.

Този тип метални врати са подходящи за малки входове, където мястото не позволява голяма метална врата с отделна част за пощенските кутии Секретна брава, която има стоманен език Секретен патрон в комплект с три ключа при желание могат да се извадят още Автомат за плавно и плътно затваряне на вратата Електрически насрещник подготовка за домофонна система Каса от метален профил Пощенски кутии в комплект с по два ключа за всяка Стъкло 6мм или армирано стъкло на остъклената част Вратата може да бъде боядисана в цвят по ваш избор Демонтаж на старата входна врата Времето, което е нужно на фирмата ни от взимането на размерите до монтажа на новата метална врата е ДО 15 работни дни.

На пазара има безброй фирми, които предлагат качествена алуминиева или пластмасова дограма, която има много добър дизайн и цвят и на пръв поглед привлича клиента.

Метални Входни Врати. Луксозно изпълнение на метална врата за вход на офис входни врати за блок с пощенски кутии цени. Защото с този меганизъм врата се заключва ако е електронна или с топка. Метални врати за входове, които са обект на чести набези на крадци. Приемат се поръчки за всякакъв вид и размер на гаражни и дворни врати по задания на клиента…! Важи за София и Софийска Област. Сигурност и спокойствие за собствениците на жилища в сгради, подходящи за офис сгради с пощенски кутии?

При наличието на механизъм за плавно затваряне вратата ще се затвори много тихо. Автомат за плавно и плътно затваряне на вратата.

Какво точно представляват Металните Входни Врати за Жилищни Входове

Грундиране и боядисване в цвят по избор от каталог при поръчване на входни врати. Входна метална врата само крило , на която има пощенски кутии. Позвънете ни!

Времето, което ни е нужно от взимането на размера до монтажа е ДО 20 работни дни и важи за град София и София област. Стоманата дава възможност за реализация на най-различни конструктивни решения, които биха задоволили изисквания….

Вратата може да бъде боядисана в цвят по ваш избор.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Металната врата от този тип е изградена от два пласта студено-валцова ламарина с дебелина 1мм, като вътрешността е запълнена с минерална вата. Покритието им е устойчиво, но ако се наложи боядисване, то може да се осъществява само за час — два.
  2. Флоаря
    Всички права запазени.
  3. Методи-Томи
    Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Те се изработват ръчно в нашият цех.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.