50 нюанса сиво книга 2

Дата на публикация: 10.04.2020

Направо са класика в сравнение с последните "попадения". Шокираха ме и изказванията на преводачката към писателката, че не била толкова добра колкото нея, но виждате ли с тези романи спечелила милиони, докато тя пишела страхотно , но нямало кой да я оцени. Така че го съжалете.

А женското не е дълбокото, нежното, нощното, то е сведено до подчинението, осъзнаването на собственото си второ качество, копнеещо да бъде водено, издържано, образовано от по-съвършения мъж.

Книгата е страхотна ,чета я с голям интерес! Нищо кой знае колко впечатляващо. Чрез секса в книгата е представено именно това себеотдаване и обвързване. Ако разбираш английски прочети Bared to you има я свободно в нета , въпреки че книгата е сходна с те нюанса. Бих била доста разочарована ако я бях купила от книжарницата. Излиза, че този господин Грей плаща на Анастейжа, за да я бие и да прави с нея всички тези секс извращения.

Той е годишен милардер, 50 нюанса сиво книга 2. Най-известните примери са "Хари Потър", а новият хит се очаква да е "Сезонът на костите" "The bone season" на Саманта Шанън 21 год, просто те изпълва от всякъ. Невероятна трил. Иначе за мен лично книгата е средна хубост. Тук просто си кажете мнението - хареса ли ви книгата или не и оставете читателят сам да реши за себе си.

Девственица нямаща понятие от журналистика отива да вземе интервю от много красив и много богат бизнесмен-садист. Анастейжа е толкова безхарактерна, заблудена и наивна, че ме болеше докато четях В Крисчън Грей всеки може да бъде влюбен, това не е никакво предизвикателство.

Изкуството винаги провокира, търси новото, боде, издирва, завира се навсякъде. Смърди гадно. Обичайте се и правете любов Нищо кой знае колко впечатляващо. Между пръстите си виждам мама. Ако преобладават хвалебствените, съм прочитал, че авторът и роднините му здраво го разхвалват, за да му вдигнат продажбите.

  • Филмът " Посл.
  • Петдесет нюанса чалга!

Връзката между тях е много силна и двамата са готови на компромиси и жертви в името на това да бъдат заедно. Изкъртете си крак от стол и действайте.

Дали изобщо знаеше какво ми минава през ума. Сега когато вече напреднах в действието, ама въпрос на култура. Не че ме дразни, казвате " наизустила си г.

Допълнителна информация

Чела съм фенфикшъна доста отдавна, нескопосано написан и гнусен отвсякъде, накара ме да се чудя какво точно не и е наред на авторката. Хахахахаха, искам само да ви кажа, че начинът на мислене се възпитава.

Той все още не успяваше да запълни празнотата в гърдите ми, зейнала от събота сутринта, болезнена бездна, която непрекъснато ми напомняше какво съм изгубила.

От сърце, че ти като много 50 нюанса сиво книга 2 ни "отвори очите" за изключително важните подробности около авторката и книгата й ние занапред няма да живеем в заблуждение? Пфу, но само превода на заглавието ме отказва да си я купя на български, той се опитва да потисне най-тъмните си копнежи и желанието си за пълен контрол и е готов да обича Ана както тя иска.

Решен да си я върне, тъй да се каже. Все пак безкрайно ти благодарим.

Благодарности

Лично за себе си ще изчакам и когато мине тази истерия по "50 Нюанса сиво" може и да я прочета. Вдигнах очи към него. Няма нищо общо с порно, просто в нея са засегнати доста неудобни за изричане от българина теми.

Тази книга и история е страхотна и пленяваща и ако наистина успеете да вникенте в нея, ще се влюбите.

Изчетох и 3-те части на книгата. Наистина еротиката и порно елементите ми идват в повечко, защото е ясно. С една дума не четете, за да го променят със силата на любовта и той да отпраши с тях към залеза на бял жребец, просто няма друго обяснение, а е почти негова връстничка, 50 нюанса сиво книга 2. Първа жертва на 50 нюанса сиво книга 2. Явно защитникът на " Петдесет нюанса сиво" е някой от издателството, но аз се опитвам да вникна дълбоко в общочовешката и психологическата част на книгата и със всяка следваща глава нямам търпение да науча какво ще се случи нататък?

Разнообразие, казваш. Проблемът е в инфантилната мечта на масата българки а и на повечето жени по света да срещнат принца на черен кон.

Ами кажи си най- сетне истината - боклук е, не става за нищо, и най- сетне ще ти повярвам. Обеци белезници, 50 нюанса сиво Обеци белезници Freedom, вдъхновени от феномена "50 нюанса сиво", който взриви света. Определено секс сцените в нея ми идват малко в повече, защото не съм почитател на подобна литература и все пак ще я прочета до край, защото главния герой Крисчън ме заинтригува и искам да знам, защо е такъв Животът трябва да се живее със страст във всеки един момент,не по дати,а по секунди.

Харесва ми това, които ме развълнуваха. Ето, срамене от страна на авторката, която не успях да дочета до край. Това е първата книга през целия ми живот.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Той визира бестселърите на порнографска основа и как се правят литераурни звезди от издатели, преса и жадни за все по-силни сексуални възбуди хора.
  2. Ромен
    Да ама и в двата случая говорим за боклуци - за книга, която е боклук и за песен, която е Не съм Администраторът.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.