Минало свършено и минало несвършено време на глагола 4 клас упражнение

Дата на публикация: 08.04.2020

Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар? Съчинение по серия картини. Описание на литературен герой.

Употреба и правопис на прилагателните имена. Употреба и правопис на сложни думи. Видео урок. Влез в профила си, за да можеш да гласуваш! Тема и заглавие на текста.

Влез в профила си, за да можеш да гласуваш. Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар. Препинателни знаци в изречението с Луиза Григорова-Макариев. Направи го и провери наученото.

Пазете класната стая така, както пазите собствените си вещи.

С кой глагол ще допълните изреченията? Съвместна употреба на глаголни времена.
  • Вятърът духна силно. Видео урок.
  • Влез в профила си, за да докладваш този коментар! Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар?

За да разбереш как да направиш теста, регистрирай се в Уча. Основните глаголни времена в българската граматика са минало свършено, сегашно и бъдеще. Вече даде своя глас за този коментар. Бъдеще време на глагола. Учи с уроците на разбираем и интересен език! Видове изречения. Връзка с Уча.

  • В кое изречение има изразено често повтарящо се действие в миналото?
  • Връзка с Уча. Регистрирай се Регистриран си?

За да коментираш този тест, стани част от Уча. Тема и заглавие на текста. Преобразуване на пряката реч в непряка. Пряко и преносно значение на думите. В кое изречение има изразено често повтарящо се действие в миналото. Използвай думите минало свършено и минало несвършено.

Видео урок. Не можеш да гласуваш за свой коментар! Не, не искам Да, искам Затвори. Монолог и диалог в художествен текст.

Съчинение по даден край. Как се пише преразказ. Свържи изреченията с функцията, която изпълняват глаголите в минало време в тях. Български език за 5. Влез в профила си Регистрирай се.

На кои редове глаголът НЕ Е в мин. Съчинение на текст по словесна опора. Прилагателни имена. Ти успешно докладва този коментар.

Коментари Видове изречения по цел на изказване с Деси Бакърджиева. С онлайн теста по български език за 4. Тест: Минало свършено и минало несвършено време. Употреба и правопис на числителните имена.

Антоними и синоними. Части на речта? Вятърът духна силно! Значение на думата.

Моля въведете текст преди да изпратите! Автор и герои в литературните произведения. За да публикуваш коментара си, трябва първо да презаредиш страницата. Образуване на сложни думи.

Щом направиш теста, ще провериш дали можеш правилно да образуваш глаголни форми и да ги използваш в различни ситуации? Видео урок. Препинателни знаци в изречението с Луиза Григорова-Макариев.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ния ходеше на гимнастика, а Калина посещаваше тренировки по бокс. За да коментираш този видео урок, стани част от Уча.
  2. Мерлина
    Съществителни имена.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.