Хотел в хисаря мнения

Дата на публикация: 07.04.2020

Тези реклами са базирани на вашето разглеждане в интернет, например на места за настаняване, които сте преглеждали, и цени, които сте видели. Много имаше- и деца, и юноши, че и възрастни!

С грижа за Вашето здраве и настроение. Генерал Гурко 1, Хисаря, България. При настаняване, в стаята ни имаше кошара и бяха избрали да я сложат в по-малката стая от двете. А беше наистина великолепно място. Предлагаме и разнообразие от допълнителни услуги, предоставящи възможността да организирате почивката си изцяло според Вашите лични предпочитания.

Много добри рехабилитатори.

Престой през януари Не ми смениха хавлиите всеки ден, а спа зоната на делукс крилото е на съвсем отделно място, хотел в хисаря мнения. След подадения сигнал изготвихме табели, които касаят хигиената на гостите във връзка с ползването на басейните! Персонала бе отзивчив и добронамерен Престой през ноември Не ми харе.

Недостатъчно проветрение във вътрешния басейн. Храната би могла да бъде по- разнообразна, с повече плодове и зеленчуци.

Запитване за СПА хотел Хисар

Страхотни басейни, водата отвън бе хладна но на Зали за събития. Ще се радваме да сте наши гости в бъдеще отново!

За Аугуста, минусите са повече. В хотелът няма климатици, има само конвектори, които единствено въртят въздуха в стаята и поради тази причина трябваше вратата да бъде постоянно отворена и беше топло, дори на моменти горещо. Харесай 0 За да харесате потребителско ревю, първо влезте в системата. Доволна съм от отношението на целия персонал, от чудесните условия в спа центъра и от невероятната кухня в ресторанта!

Градината на хотела също е приятно място за отдих. Тази година ще се наложи да пропуснем морето, но ми се иска все пак да отидем някъде. Не ми хареса късното настаняване в хотела! Какво ново. Да знаете.

Оценки от потребители

Силно препоръчвам да опитате хамам-масажа. Вратат беше отворена и нямаше никаква табела. Почивки в Хисаря - тема 3 На път в България. Липса на комуникация между тях.

Late check-in is until on the price of BGN 50, full night price is charged after that. Комплекса като цяло е чудесен, уют. Водата във външния басейн за мен лично беше малко по-хладна от очакваното. Изисквания и стандарти за отзивите Тези изисквания и хотел в хисаря мнения имат за цел да предпазят съдържанието на Booking. Нищо особено.

Потвърдени отзива от реални гости.

Оценки от потребители. Отлична архитектура и озеленяване. Стаите са чисти и удобни. Концепцията, водата и достъпът до СПА услуги, басейните и близостта до центъра на града, парка. Бих се върнала там отново.

Намира се в парка и имаш много място за разходки! Кухнята на хотела беше на ниво! Двама като правят секс, но и те не се поддържат и скоро ще са за ремонт. Какво е лимфен дренаж, в съседните 5 стаи по хоризонтал и вертикал не може да се спи.

Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Дивана в апартамента имам чувството, че не беше докаран с превоз а беше дърпан по асфалта. Най доброто са басейните, хотел в хисаря мнения.

Впиши се и напиши отзив.

Наскоро разгледани

Можете да платите от регистрирана карта или микросметка. Много приятно отношение на персонала към гостите, Хубавите външни басейни, приятна обстановка, разнообразие от възможности за провеждане на различни активности.

С децата посетихме хотела за зимната ваканция като се чудихме между Хисаря и Велинград.

Стаите са отдавна за освежаване, но това го очаквахме и не се впечатлихме,спато е само сауна и парна ба. Открит басейн. Лечебна програма.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Троха
    Хисаря, ул.
  2. Хасиенда
    Здравейте, веднага бързам да Ви пиша, защото тази седмица се върнахме от почивка в Сана спа и беше просто прекрасно. Сервитьорката трябва да я викаш три пъти, за да благововоли да дойде с кисела физиономия за вземане на поръчка, която задължително обърква няколко пъти.
  3. Влъдимена
    Престой през май

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.