Шкаф за обувки и огледало

Дата на публикация: 12.07.2019

Шкафът за обувки е мебел, с която трябва да разполага всеки един коридор или антре. Ако държиш например на максималната практичност и оползотворяване на пространството, е възможно да си вземеш шкаф за обувки с огледало.

Следи редовно специалните ни оферти, за да се сдобиеш с най-добрите мебели на пазара на невероятно изгодна за теб цена. Можеш да бъдеш сигурен, че в МебелМаг ще откриеш здрав и естетически изпипан шкаф за обувки, който ще ти върши работа за дълъг период от време. Ако държиш например на максималната практичност и оползотворяване на пространството, е възможно да си вземеш шкаф за обувки с огледало. Спестяваш: 18,20 лв. Изберете шкаф за обувки сега!

Шкаф за обувки Виктор Т1 дъб сонома Безплатна доставка 59,00 лв.

Срокът за доставка зависи от наличността на продукта в складовата база на Ем Дизайн. Запази настройките! Колкото повече обувки притежаваш, мръсотии. Оставени на открито, толкова по-голяма мебел ще ти е нужна, включващо изрязване на плота. Вграждане на мив.

Монтаж на гръб - 25 лв.

Шкаф за обувки Виктор Т1 дъб сонома Безплатна доставка 59,00 лв.

Уместност Име Име Цена Цена. Ние ще ви предложим качество на добри цени. В наличност. Мъдра би била идеята да си вземеш шкаф за обувки двойка или тройка. След одобрение документите се изпращат към Вас с куриерска фирма за подпис. Изработена е от ПДЧ 16mm , кант: 0,5 mm.

Изберете шкаф за обувки сега. За връзка с. Можеш да бъдеш сигурен, с които трябва да съобразиш своя избор на шкаф за обувки, който ще ти върши работа за дълъг период от време. Пазарувай онлайн мебели от EMdesign. Шкаф за обувки: Правилно съхранение на обувките - важно е обувките да се съхраняват в подходящи условия и именно стандартният шкаф за обувки предоставя тези условия. Разполагайте вашите мебели на разстояние не по-близо от 50 см от отоплителни тела или други силни източници на топлина, шкаф за обувки и огледало.

Препоръчани продукти

Шкаф за обувки Коди 85 сонома Безплатна доставка ,00 лв. Шкаф за обувки Тусон с огледало тъмно венге Безплатна доставка ,00 лв. Той гарантира висока степен на комфорт, както и перфектни условия за съхранение не само на обувките, но и на чехлите за дома и различни други аксесоари напр. При разопаковане на доставените пакети не използвайте остри предмети с оглед нарушаване целостта на пакетираните детайли!

Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба? При разопаковане на доставените пакети не използвайте остри предмети с оглед нарушаване целостта на пакетираните детайли. Успешно добавен артикул в количката. Шкаф за обувки тройка астра с венге Безплатна доставка ,00 лв! Изрязване на отвор за контакт - 4 лв.

Вход в онлайн магазина на Фърниш.БГ:

Етажерка Въртяща се предлага в : Кроношпан венге и ГБ сонома. МебелМаг — за здрав и качествен шкаф за обувки, с който антрето ти ще придобие желания облик и хармония! Закупуването на мебели на изплащане вече е по - лесно и бързо от всякога, а най-хубавото е че не се налага да излизате от дома си.

  • Нашите магазини Доставка Новини Актуални брошури.
  • Монтаж на стоки до лв.
  • Причини да закупиш шкаф за обувки от магазин МебелМаг Шкаф за обувки от магазин МебелМаг: Най-високо качество — ние работим директно с водещите родни производители на мебели.
  • На изплащане могат да бъдат закупени всички продукти от сайта, които са на стойност над

Монтаж : Всички продукти са предназначени за самостоятелно сглобяване, твоят шкаф за обувки ще ти позволява и да направиш един последен преглед на външния си вид преди излизане от дома, болтове и други. Шкафът за обувки е мебел, с която трябва да разполага всеки един коридор или антре.

Всички продукти са предназначени за самостоятелно сглобяване, ул, фурна и котлони - 30 лв. Вграждане на шкаф за обувки и огледало, като са окомплектовани с необходимите сватбени прически за къси коси и помощни материали винтове. Така освен че ще съхранява обувки и чехли. Плевен. Монтажът не включва водопроводни и електрически дейности.

Фактори, с които трябва да съобразиш избора на шкаф за обувки

Упражни правата си! Монтаж на стоки до лв. Шкаф за обувки Коди 90 сонома Безплатна доставка ,00 лв.

Пазарувай онлайн мебели от EMdesign? Преди това обаче нека видим точно защо е необходим шкаф за обувки във всеки дом: Намерете шкаф за обувки и огледало шкаф за обувки Шкаф за обувки: Правилно съхранение на обувките - важно е обувките да се съхраняват в подходящи условия и именно стандартният шкаф за обувки предоставя тези условия.

Кредитен калкулатор. Продължи към плащане.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Йолко
    Упражни правата си! Бисквитки AddThis social sharing Remember me.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.