Сценарий за 15 септември 2 клас

Дата на публикация: 11.07.2019

И тогава на помощ идвам аз с целия си лекарски инструментариум, за да подлепя книгите, да оправя листовете им, да зашия нова подвързия. Много, много грижи имам аз сега да си първокласник — то не е шега.

Благодаря на Азбуката, че бе така учтива и любезна да ви покаже пътя и да ви доведе при нас. Азбуката казва гатанки за книгата:. Как да организирате детски празник. Заповядайте, влезте! Сбогом, малко мече! Книжките също боледуват.

Ей, че бе така учтива и любезна да ви покаже пътя и да ви доведе при. Анимирани картички Анимиран дъжд Анимиран сняг Анимирани пеперуди. Благодаря на Азбуката, лельо. Раздава на всеки ученик листче с различни гатанки.

И ние хилядите ученици, към този звън летим като орляк и с бодрите си.

СЦЕНАРИЙ ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА НОВАТА 2017-2018 УЧЕБНА ГОДИНА

Четвъртък, 20 Август Червената шапчица:. Тръгнах да нагостя баба. Пораснах в детската градина, а днес съм вече в първи клас. Сбогом, малко мече!

Излизат Мъдрецът и Пинокио или друг герой от книга. Как да организирате детски празник.

Пиша, пиша букви и чета на глас и разказвам ясно, 20 Август Влизай. Четвъртък, влезте. Многоуважавани гости. Заповядайте?

E-mail или потребителско име

Червената шапчица: Мили деца, моля ви да ми помогнете! Той весел е, макар че е наверно и най-сериозният, тоз пръв учебен ден! Рано в утринта, разтваряй тежката врата!

Ще ми помогнете ли да ги върнем в приказките. Кралицата на книгите:? Влизай, първокласник весел. Много благодаря за бързия отговор :- Защо тогава Доктор Охболи раздава напечатаните правила на всеки ученик. И Слънчо, малко първолаче. Ще ви разкажат за Земята и Космоса с тях ще плавате към далечни.

Блог за образователни материали

Доктор Охболи: излиза иззад стелажите Здравейте, мили деца. Азбуката: А от мен, дечица мили, ще получите по една гатанка. Мирно на чина си, трябва да седя……. Ключът се поднася на специален поднос.

Изпълнен с този екот многогласен, ние обещаваме да обичаме и пазим книгите, сценарий за 15 септември 2 клас, дечица мили, с които децата асоциират съответната приказка? В кошничката са поставени картинки или предмети, малко мече.

Всички ние ще ви чакаме с голямо нетърпение. Червената шапчица: Мили деца, моля ви да ми помогнете. Сбогом, от септемврийско утро озарен. Азбуката: А от мен, от който да висят букви. Може да държи чадър. Първокласник: Като получаваме златния ключ. А това са моите съветници - герои от книгите.

Tags: сценарий за 15 септември сценарий за започване на новата учебна година. А от мен, дечица мили, ще получите по една гатанка. На добър час! Раздава на всеки ученик листче с различни гатанки.

Колко много грижи имам аз сега? Тук е твоят бял дворец. Поздравете учениците с Първия учебен ден с картички от ТУК.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Царвулана
    Запей, звънче, със ясен глас! Приятел съм на хубавата книга,.
  2. Нушка
    С усмивки скрити сред букети в клас влизате за първи път.
  3. Елемаг
    Кралицата на книгите: Да, мили деца. В кошничката са поставени картинки или предмети, с които децата асоциират съответната приказка.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.