Слави трифонов както те обичам ще те открадна

Дата на публикация: 28.03.2020

До коментар 12 от " Горо ": Явно радев не може да бъде достигнат даже от слави. До момента нито Криско, нито Слави Трифонов са коментирали публично приликите между двете песни и защо Щилиян и оркестър "Китка" не са кредитирани.

Като прочетеш заглавието и подзаглавието,се сещаш за репликата: "Тате каза че ще ми купи колело,ама друг път".. Само дето в момента "Няма такава партия", което, разбира се е нарочно изиграна сценка от екипа на Дългуча Чалгарин и политика е като , ром в атомна централа ,гледа и нищо не разбира но се бие в гърдите , че прави нещо. Няма справедливост, кой даде, подаде на него. Българинът бяга да работи извън България, не защото там е прекрасно и трудът му е абсолютно справедливо заплатен.

Процедурата е много сложна. Ще реша в последния момент как да прекарам свободното си време. Има доста литература,доказваща несъществуването на така наречения "БОГ". Още новини. Така че е ясно всичко.

 • Гласувай си за ГЕРБ и не се кахъри. Изкривиха съзнанието на по-мадите до такава степен, че едните си казват: "майната им, аз заминавам в чужбина; други си казват: " изобщо не ме интересува"; такива, които се опитват да направят нещо
 • Съвременни писарушки, вадят думите на дядо Вазов от контекста и представят написаното според политическата ситуация.

Gleday kak se pravi (Гледай как се прави)

Тогава идея си нямате какво ви чака, а Слави ще е далеч зад високите дувари и дузините гавази. Simeonov Li iskate. Да приемем че процентире са горе долу така, Слави наистина ще бъде трета политическа сила.

Това е движещата СИЛА която ти си мислиш че е еволюция. Хохохо, цари огромен страх от партията на Слави, и с право! Докога ще има "опиянени" хора, които се хващат на подобни "проекти", не знам

Аз лично напускам тази кочина до месец? Публикувано във факти. Молим Ви най-учтиво да изключите блокирането на реклами. Всички анкети Вкъщи със семейството си Ще замина на кратка почивка някъде из България Ще се възползвам от почивка в чужбина за няколко дни Ще използвам празниците,за да се видя с приятели Ще реша в последния момент как да прекарам свободното си време Моля, изберете един от посочените отговори Гласувай Резултати 42 гласа.

Watch how it's done

Излизайки от тази зала всеки живее живота си подложен на несправедливости. И малоумните дръжки на микрофони могат на парцали. Ако,ако,но се вижда само голямото ако на Славун Трюфелов и ево команда,нищо друго!!!

Политик ли си или политолог, да знаем. Всичко което е създадено и ще се създава, е създадено от любов. До коментар 94 от " Гьоров ": Радвай се ще си отидат "умните" олигофрени живяли 30 години в спокойствието. Докато съдебна система независима няма-няма да има и държава.

Коментари 7.

Целта на всеки от нас е с енергията която стои зад нас да отворим пътя, каза Ивайло Вълчев

Давайте ги на следващите избори да гледаме сеир после : ама как, ама защо, ама то екзит пол и проичие простотии.. Не става само с ядене,трябва и акъл!!! Не случайно на лудите първо той им се явява бог,а след него са извънземните. За министрите ,какви са головодници и калинки са да не говорим.

Молим Ви най-учтиво да изключите блокирането на реклами.

 • Хем по-умни и образовани хора ще говорят от трибуната, хем населението ще получава развлекателна програма всеки ден.
 • Йоан
 • Автор: Екип Plovdiv
 • До коментар 5 от " Гост ": Няма.

Ot ustata ti vzemat tarikatite hliaba, 06 ное Който вярва в Бог не е зле да посети Психодиспансер? До коментар 31 от " ХХХ ": На някой които познаваш от телевизията аре стига. Николай Бареков внесе сигнал в прокуратурата и ДАНС срещу Георги Първановза да продължим да Ви информираме безпристрастно, вадят думите на дядо Вазов от контекста и представят написаното според политическата ситуация, kakto слави трифонов както те обичам ще те открадна edna kravarka.

Съвременни писарушки. Българите вече я напуснаха!!? Важно е за .

Ангел Кунчев: По празниците няма да има грипна вълна

Ако,ако,но се вижда само голямото ако на Славун Трюфелов и ево команда,нищо друго!!! Като няма субсидии ще има спонсори и всичко ще е както досега. Съгласно закона, референдумът отхвърли въпросите.

Още новини от Национални новини :. Новини от вчера [89]. Народ от говеда, наричан - рая. Дано всички млади хора започнат да мислят като теб и си повярват!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Манчестър Юнайтед
  Ти не знаеш какво е свобода!
 2. Александър
  Абонирайте се за mail бюлетина ни! Община Пловдив тегли милиона заем.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.