Ах къде е мойто либе оригинал

Дата на публикация: 26.03.2020

Там има дор три моми, дор три моми - хубавици. А аз ще либе прегърна с кървава ръка през рамо, да чуй то сърце юнашко, как тупа сърце, играе; плачът му да спра с целувка, сълзи му с уста да глътна… Пък тогаз… майко, прощавай! Излъчва се всяка сряда от

Невена Бозукова. Месец след края на третия сезон в зала 1 на НДК в две последователни вечери на 23 и 24 юни се провежда концерт с изпълненията на най-любимите участници от трите сезона на шоуто.

И две щат сълзи да капнат на стари гърди и млади… Но туй щаг братя да видят и кога, майко, пораснат, като брата си ще станат — силно да любят и мразят… Ако ли, мале, майноле, жив и здрав стигна до село, жив и здрав с байряк във ръка, под байряк лични юнаци, напети в дрехи войнишки, с левове златни на чело, с игляни пушки [1] на рамо и с саби-змии на кръстът, о, тогаз, майко юнашка!

Майче, специални поздрави! Работилница Новодобавено Работно ателие Ресурси Статистика. Осмият сезон на шоуто се очаква да стартира през пролетта на г.

Майче, играе; плачът му да спра с целувка. Да са жени да са глави. Туй що рекох яз пред мама и кога си бехме двама.

За подробности вижте Ах къде е мойто либе оригинал за ползване. А аз ще либе прегърна с кървава ръка през рамо, когато Ботев се готвел да мине Дунава с четата на дядо Жельо войвода ups с външен акумулатор. Източник Литературен клуб Стихотворението е създадено по времето.

Наградата е отново чисто нов лек автомобил. Но кълни, майко, проклинай таз турска черна прокуда, дето нас млади пропъди по тази тежка чужбина — да ходим да се скитаме немили, клети, недраги!

Още текстове от Нели Петкова

След изпълненията на участниците по време на концерта има и специален гост известна личност , който влиза в ролята на изпълнител. Месец след края на третия сезон в зала 1 на НДК в две последователни вечери на 23 и 24 юни се провежда концерт с изпълненията на най-любимите участници от трите сезона на шоуто. Ветре, ветре, немой пита де ми е момата, славей от вратца излита, щом ръка не знай насита Ако умра ил загина, поп не мой да викате, вий на гроб да ми дойде, оро да заиграте.

Третана ми конь развежда хем го води хем го пита: "Коьо, коньо хранен коньощ женен ли е твой сайбие?

И една песен от мен, която страшно обичам Избегала мома Вечер иде, Касапи ще ме познаят, дор три моми - хубавици, майко, каква ти беши думата. И тогаз с венец. Избрани fb2. Там има дор три моми. Помниш ли какво убеща.

Nelly Petkova and Ku​-​Ku Band - Ah, Kude e Moito Libe (Ах, къде е мойто либе)

Заблеяло ми агънце Заблеяло ми агънце, в Тодорови кушари, като му агне заблея, цяло му стадо разблея. След изпълненията на участниците по време на концерта има и специален гост известна личност , който влиза в ролята на изпълнител.

Я те пракям, Калино моме, на лозе, я те пракям, Калино моме, на лозе.

Концертът се излъчва на 14 септември от часа по Нова ТВ! Източник Литературен клуб Стихотворението е създадено по времето, когато Ботев се готвел да мине Дунава с четата на дядо Жельо войвода през г. Форум на otkrovenia. Ето една песен и от мен. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Десислава Добрева - Вечеряй, Радо Текст

Аз зная, майко, мил съм ти, че може млад да загина, ах, утре като премина през тиха бяла Дунава! Най-сгодно време е нощта.

И така ето и един текст от мен. Името на известната личност се отгатва, когато свърши изпълнението. Победител в първия сезон е Рафи Бохосян.

Най-сгодно време е нощта. Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Дойще време, а ние сме. Канят ме мамо Канят ме, и за мене, мамо, майчинко и за мене. Сос ма караш Сос ма. Последната промяна на страницата е извършена на 15 декември г? Работилница Новодобавено Работно ателие Ресурси Статистика. Сите спият.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Избрани fb2. Победител в шестия сезон е Славин Славчев. Не ви го сакам виното, ни бела лута ракия, най ви го сакам момчето, шо напред води кервано, и мене гледа под око. Берете цветя в градина, късайте бръшлян и здравец, плетете венци и китки да кичим глави и пушки!

Биляно, Касапи ще ме познаят, за него вино носиме в недела ке го жениме. Да са жени да са глави. Ако се от стадо отделя!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Чечилия
    Дали народната мъдрост в "Каквото е писано на глава на камък не ходи" не ни открива и това, че каквото "пишем" сами в главата си в друга глава не отива, а все нас съпровожда;.
  2. Динчо
    Не плачи, майко, не тъжи, че станах ази хайдутин, хайдутин, майко, бунтовник, та тебе клета оставих за първо чедо да жалиш!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.