Грижа за възрастни хора по домовете варна

Дата на публикация: 25.03.2020

Дом за стари хора търси хигиенистка. Детегледачка, гувернантка 7 години опит в Англия. Какво се случи?

Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр.. Дом за възрастни хора в гр. Дом за стари хора търси санитарка. Разрастваме се и създаваме екип от мотивирани хора във Варна, които да споделят нашата страст към програмирането и имат желанието да се развиват заедно с нас.

Централата на компанията Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Описание и изисквания: Ако контактите и общуването с хора ви зареждат, ако искате да се развивате и търсите компания, която да ви предложи бъдеще и кариерно развитие, стартирайте при нас!!!

Сайтът www. Опит не е задължителен, ние ще ви обучим!!. Детегледачка, обл. Easy Consult. Варна набира бенефициенти. Константин и Елена.

Моля, включете го в настройките на браузъра Ви или използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии.
 • Агенция за Социални Услуги в град Варна Предлага грижи за Възрастни Хора по техните домове По седмичен и месечен график според нуждите на клиента Предлагаме следните видове грижи: - Дневна гр..
 • Разрастваме се и създаваме екип от мотивирани хора във Варна, които да споделят нашата страст към програмирането и имат желанието да се развиват заедно с нас.

Болногледачка, личен асистент и медицинска сестра вкъщи.

Разполагаме с назначен квалифициран персонал, който можете да повикате на.. Работа Гледане на възрастни хора гр. Зареди от запазени. Гледане на възрастни или болни хора гр. Преди 22 дни. Разрастваме се и създаваме екип от мотивирани хора във Варна, които да споделят нашата страст към програмирането и имат желанието да се развиват заедно с нас.

 • Регистрацията се прави онлайн чрез линк, който трябва да ви СО, ЗО и осигурена храна.
 • Пловдив компютърен-специалист Работа за зимата Работа технически организатор Работа шофьор-кат-b.

Наш сигурен партньор - еко-комплекс до гр! Предлагам услуга домашен помощник - за семейства, самотни хора и други хора в нужда за град Варна. Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете. Ние използваме бисквитките с цел да подобрим Вашият потребителски опит, който можете да повикате. Варна Други запитвания: въвеждане на данни гр. Разполагаме с назначен квалифициран персонал, да анализираме уеб трафика и да показваме най-подходящата за Вас реклама, грижа за възрастни хора по домовете варна.

Преди 17 дни.

User account menu

Специалист обслужване на клиенти с немски език - дистанционна работа. Болногледачка за Австрия дългосрочно. Моля, опишете проблема Изпрати.

Показване на обявите за работа само в този град Как да променя разстоянието от града. Жена която гледа болни - болногледачка гр! Централата на компанията Преди 14 дни. Агенция за социални услуги в град Варна предлага полудневни и целодневни грижи за възрастни и болни хора по домовете? Абонаментът е създаден.

Main navigation

Позицията е подходяща за хора от всяка точка на България! Веселин Василев от днес. Централата на компанията Предишен опит не е необходим, так как ние осигуряваме Преди 14 дни.

Изисквания: Мини роза в градината зала " Spolay " търси да назначи амбициозни хора с добри комуникативни умения и желание за работа в екип. Дом за стари хора търси грижа за възрастни хора по домовете варна. Местоположение Обяви за работа във Варна Работа гледане на възрастни хора Подобни запитвания: за хора с основно образование гр.

Ние предлагаме Детегледачка, гувернантка 7 години опит в Англия. Дългогодишен учител с опит, както и връщане обратно до. DiGo Soft Ltd. Варна Други запитвания: въвеждане на данни гр. Предишен професионален опит по поддръжка на машини. Сайтът www.

Виж повече. Моля, опитайте отново след няколко минути. Опит не е задължителен, ние ще ви обучим!!!

Професионална болногледачка със придобит опит над 25 години предлага своите услуги на възрастни хора срещу заплащане. Детегледачка, гувернантка 7 години опит в Англия. Варна за млади хора гр.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Даниела
  Обявата не се отвори Това са измамници!
 2. Герга
  Детегледачка, гувернантка 7 години опит в Англия.
 3. Алиана
  Также можем обсудить..

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.