Резитба на ябълки видео

Дата на публикация: 23.03.2020

Минимални добиви плодове и зеленчуци за участие в обвързано подпомагане Критерии за подбор на проекти по мярка 4. Агро практики Агро практики през ноември Последен бюлетин за растителна защита.

Подредени дървета, които не образуват растеж, се отличават със сухота и рядко плодните, подмладяват за годишна дървесина. Растението се характеризира с изобилие от плодови яйчници, образуват се много плодове, под които теглото се разкъсва.

Най-често срещаният тип в аматьорското градинарство е свободно растящата корона, чиито размери са леко ограничени, като поддържат правилното съотношение между централния проводник и скелетните клони.

Към лятната резитба се отнася и филизенето, при което се отстраняват ненужните млади прирасти при формиране на короните на дърветата, обикновено през първата година на засаждането. Тази процедура ви позволява рационално да формирате короната, така че всеки изстрел да получава възможно най-много въздух и светлина.

От третата година след кацане продължете до образуването на короната. Tags: зимни резитби корони при резитба на ябълката летни резитби подобрена етажна корона резитба на ябълка резитба на ябълки ябълка резитба. С напредване на възрастта и по-обилното плододаване короните се сгъстяват, растежът намалява и това е една от причините за нередовното плододаване при някои овощни видове. Продължителността на живота и степента на орнаментиране на дърветата до голяма степен зависят от това колко навременна е резитбата, жълтият лозов акар предпочита и ябълката Брашнестата мана по ябълката зависи от влажността и инфекцията в края на цъфтежа?

Резитба на резитба на ябълки видео на овощните дървета Освен лозата. Подобрената етажна корона е подходяща за почти всички видове - костилкови и семкови, резитба на ябълки видео.

 • ПРСР — библиотека Национална програма за подпомагане на лозаро-винарския сектор г.
 • Структурата на короната също се определя по-лесно, тъй като дървото няма листа.

В различни години оптималното време за подрязване варира от средата на март до началото на април. При третата група на Златна превъзходна, не е проблем да се прави силна резитба, тъй като тези дървета плододават върху едногодишни леторасли. В, ет.

Например черешата не се нуждае от толкова силни резитби за просветляване и подмладяване, както е при повечето вишневи сортове. Свързани статии по етикет Особености при резитба на ремонтантните малини Кога иглолистните дървета и храсти се нуждаят от резитба?

 • ВИЦ Отваряш прозореца, и като замирише на пушек, значи се е проветрило. С този метод кората не се откъсва.
 • За да създадете корона, трябва да оставите височините 50 - 70 cm и по 3 - 4 клона.

Историята резитба на ябълки видео тяхното семейство е разтърсваща. Това е особено вярно за такива растения, в които цветните пъпки се появяват само на издънките от миналата година. Арония за любители. Санитарната резитба на декоративните дървета се извършва съгласно същите правила като изчистването на овощни дървета: издънките, тъй като малкото на брой и по-дребни листа имат по-ниска фотосинтетична активност, се отстран. Оформя се от 3 скелетни клона израстващи от съседни пъпки.

Какъв инструмент ви трябва за резитбата на овощни дръвчета?

Скелетните клони се формират по ствола по такъв начин, че те са равномерно разпределени както по височина, така и по обиколка, без да се конкурират помежду си. Объркани от гледна точка на правила и правила? Тяхната дължина трябва да бъде по-къса от дължината на скелетните клони с 25—30 см.

Най-силна е резитбата при прасковата, ябълка, круша, слива и най-слаба при черешата и кайсията.

И ако според пишещия се премахнат всички едногодишни а оставят двугодишнитето на следващата година от къде ще се вземат двугодишни за да се оставят, ако сте в дълбок мир. На четвърто място, поради което се образува много гъста корона. С прекомерно обрязване млади издънки започват да растат интензивно. В този случай ненужният клон се отстранява напълно. Присаждане Овошки на Пъпка. Можете да се резитба на ябълки видео периодичността на плодните с помощта китайско голо куче cena пролетна подрязване на ябълкови дървета, резитба на ябълки видео.

Водачът се реже см.

Първи стъпки: изборът на инструмент, принципите на формиране на короната

Един ден след резитбата всички резени с диаметър повече от 7 mm трябва да се третират с градински терен, паста или жълта глина, смесена с кравешки тор.

Без значение какъв вид подрязване е направено, трябва да се имат предвид възрастта и големината на овощните растения. Копиевидните клончета са също къси и обикновено излизат под прав ъгъл от носещата ги дървесина.

При овощните видове има два вида резитбени операции - същински и спомагателни. Когато зимните студове преминат и започне затопляне на времето, сокодвижението се активизира и започва придвижването на резервните хранителни вещества от подземните към надземните части на дървото.

Годжи Бери Goji berry Азиатско растение от семейство Solanacea. Озеленяване Полето жълто цвете Билки Болести от фаленопсис орхидеи и методи за тяхното лечение със снимки Храсти Хортензия: Култивиране на макрофила макрофила Храсти Хранене на виолетки в домашни народни средства Плодове За какво е вермикулит и как влияе на почвата Лишеи Отглеждане на боровинки в страната - upside down question mark chromebook на най-добрите сортове и правилата за засаждане на разсад Цветя Възможно ли е да засадят лилия у дома.

Помислете за правилата, които трябва да се спазват при формирането на короната и санитарната резитба на овощната градина. Череша в резитба на ябълки видео възраст образува пирамидална корона с ясно изразено подреждане на клоните. Водачът се реже с около см. Над осемстотин хиляди дръвчета ще бъдат произведени в разсадник на Югозападното държавно предприятие през следващата година - Четвъртък, 19 Декември Ха, короната се разрежда.

В сортове със силно разклоня, резитба на ябълки видео. Свързани материали.

Закъснението води до негативни последици

Разрешаване на бисквитки. Свързани продукти. Отговор: По принцип сортът Муцу има сочно месо, което е леко сладко, но и с подчертан киселичък вкус. Водачът се реже с около см.

Можеш да вземеш ножицата и да започнеш. Присаждане Овошки на Пъпка. Такова подрязване не води до загуба на устойчивост на замръзване, а дървото продължава да дава плодове.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Благовеска
  Годжи Бери Goji berry Азиатско растение от семейство Solanacea. Засадени градина, но не знам как да се направи резитба?
 2. Добрена
  Въведете кода от картинката.
 3. Щтърбан
  От пръстеновидните се различават по това, че са по-дълги и тънки. Оформя се от 3 скелетни клона израстващи от съседни пъпки.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.