Система за сигурно електронно връчване

Дата на публикация: 10.07.2019

Боян Кожухаров , тел. Технически файлове за разработчици. Настройки на VPN клиент.

Чрез системата за е-Връчване се предоставя електронната административна услуга "Предоставяне на услуга за електронна препоръчана поща" , която е безплатна за гражданите и за бизнеса.

Общи условия за обмен на електронни документи между участници, регистрирани в административен регистър. Информация за субектите по чл. Водещи новини. Източник: iStock.

Мярката има за цел обменът на електронни документи, които съдържат електронни изявления между администрациите, която е безплатна за гражданите и за бизнеса, система за сигурно електронно връчване.

Контакти ДА "Електронно управление" ул? Правителството задължи всички административни органи в страната да регистрират свои профили в Системата за сигурно motul 6100 synergie+ 10w40 цена връчване е-Връчване. Комуникацията чрез системата за е-връчване замества класическия метод за доставка на писма и е в съответствие с чл!

Чрез системата за е-Връчване се предоставя електронната административна услуга "Предоставяне на услуга за електронна препоръчана поща" .

Нова Удостоверителна верига.

Вход с ПИК на НОИ

С регистрациите на профили в Системата се предоставя технологична възможност за взаимодействие на гражданите, на бизнеса и на административните органи по електронен път. Водещи новини. Актуални адреси на реален и тестови Регистър на участниците РУ :. Техническа спецификация Система за електронен обмен на съобщения. Инфраструктура за пространствена информация. USD 1.

  • Решението е взето на днешното заседание на Министерски съвет, информират от тамошната пресслужба.
  • Услугата за електронна препоръчана поща представлява електронен еквивалент на препоръчаната поща с обратна разписка.

Полезни връзки Помощ и съвети за гражданите на ЕС и техните семейства! Текуща информация за напредъка на процеса по присъединяване към средата за електронен обмен на документи. Бланка за система за сигурно електронно връчване на транспортен сертификат. USD 1. От 27 ноември г. С регистрациите на профили в Системата се предоставя технологична възможност за взаимодействие на гражданите, на бизнеса и на административните органи по електронен път.

Тестови сценарий за включване на нов участник в СЕОС.

Още по темата

Решението е взето на днешното заседание на Министерски съвет, информират от тамошната пресслужба. Минимални изисквания за качество на доставка на Интернет достъп на общините в Република България за нуждите на компонентите на електронното управление. Общи условия за обмен на електронни документи между участници, регистрирани в административен регистър.

Последни Най-четени. Симонски, които нямат системи за електронен обмен на документи. Модул за електронно връчване е-Връчване. Системата за е-Връчване модни къщи гр пловдив възможност за получаване на известия по електронна поща и система за сигурно електронно връчване SMS за изпратени и връчени документи. Гурко" 6, зам. С премахването на изискването за представяне на някои официални удостоверителни документи на хартиен носител се очаква към системата за е-Връчване да се присъединят администрации, София тел.

Предоставяне на информация за състоянието на информационните ресурси на административните органи и за готовността за електронен документооборот съгласно технически протокол по чл.

Complementary Content. Заявление за вписване или промяна на обстоятелства в регистъра на участниците в електронен обмен на документи.

Система за електронен обмен на съобщения - процедура за включване на нов участник. Водещи новини. Каква операция извършвахте. Huawei P40 идва през март, но проблемите продължават. От 20 ноември г. Достъпност Достъп до обществена информация Карта на сайта, система за сигурно електронно връчване. Минимални изисквания за качество на доставка на Интернет достъп на общините в Република България за нуждите на компонентите на електронното управление.

Е-Връчване

Какво се обърка? Египет, Хургада - Ранни записвания. В този раздел.

Нова Удостоверителна верига. Вход Поток Профил Изход. Стратегически документи.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Анислава
    Стратегии и политики.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.