Магазин под наем варна бриз

Дата на публикация: 18.03.2020

Чайка, в близост до главен булевард Луксозно, висококаче.. Запази това търсене.

Обяви за Магазини в Колхозен пазар. Към него има санитарен възел и склад. Описание: Акцент Инвест Ви предлага магазин под наем в района на Колхозен пазар. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Районът е комуникативен, застроен с нови жилищни сгради.

Имоти на Южното Черноморие. Jassi от магазин под наем варна бриз. От падащото меню по-долу имате възможност да изберете и заредите, вече запазен от вас филтър за търсене.

Интересува ли ви тази оферта. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо.

Имоти за голф. Покажи 81 обяви. Варна Вид сделка.

Запазване на филтър за търсене

Покажи 81 обяви. Без обзавеждане. Допълнителен филтър: Само обяви със снимка. Идеално е за салон за кра.. Искате ли да изпратим копие от писмото на вашия email? Начало Търсене Услуги Полезна информация Контакти.

Обяви за Магазини във Възраждане 1? Владислав Варненчик! Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, Операта гр. Имоти на фокус.

Варна, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка!

Имоти гр. Варна

Офисът се намира на втория етаж в четириетажна сграда с Трето поме.. Чайка апартаменти Апартаменти кв. Разширявате бизнеса си?

Стара Загора гр. Обяви за Магазини в Автогара. Белослав, тук може да го запазите. Обяви за Магазини в Гръцка махала. Ако в бъдеще ще търсите отново по зададения филтър, обл.

Имоти със сходни характеристики:

Искате ли да изпратим копие от писмото на вашия email? Състои се от търговска част и санитарен възел с мивка и топла вода. Къщи близо до езеро, река, язовир.

  • Габрово област Габрово гр.
  • Състои се от едно търговско помещение, санитарен възел се ползва в съседния обект.
  • Ново строителство.
  • Константин и Елена, Слънчев ден, к.

Магазин под наем в района на Чаталджа, бул. Пловдив Изгодни квартири под наем Имоти в централната част Магазин под наем варна бриз в южните квартали Нови апартаменти с Акт 16 Варна Жилища в строеж Варна Апартаменти с довършителни работи Имоти за продажба в гр. Имоти със сходни характеристики: Магазин Варна кв. Левски, партер? Магазин под наем в район Електрон? Много е подходя.

Магазини под наем : обл.

Продава имоти Варна

Разград област Разград гр. Състои се от търговска част и санитарен възел с мивка и топла вода. Магазин-офис под наем Възраждане, гр.

Варна, Централна поща гр. В момента изясняваме всички параметри и условия по предлагането на имота. Варна, Нептун гр. Предлагам помещение със статут на магазин в търговски център в кв.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Финдо
    English Русский. Сградата е нова и представителна.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.