Уестърн юнион русе работно време

Дата на публикация: 10.07.2019

Как да изпратим пари с Western Union. Western Union.

Сметки и парични преводи. Клонова мрежа. Служителят ще Ви даде съответната парична сума заедно с разписка и документа Ви за самоличност. Научи Как. Можете да вземете парите си само от официални дистрибутори на Western Union.

Как да разбера, че паричният превод е изпратен и получен. Търси в сайта. Такси за парични преводи на територията на България. Мрежа от около представителства в над държави и провинции! Служителят на валутното бюро, който Ви обслуж.

За да станете представител на услугата Western Union е необходимо да разполагате със уестърн юнион русе работно време :.

Skype: postbank.

Въпроси и отговори

Търси в сайта. Въпреки това, за определени суми и трансфери може да е необходима допълнителна информация документация поради съображения за сигурност. Този интервал зависи от условията на услугата, включително работното време на представителя и различните часови зони. След като внесете сумата, която искате да изпратите, и таксата Western Union може да реализира печалба от разликата в обменните курсове , операторът на Western Union ще попълни информацията за превода в системата и ще отпечата разписка за изпращане.

Представете валиден документ за самоличност и кажете задължителната информация за получаване на превода. С Western Union получавате парите си по-бързо.

  • Western Union използва различни техники, включително SSL технология, за да запази личната ви информация в безопасност при всеки паричен превод. Такси за парични преводи на територията на България.
  • Мрежа от около представителства в над държави и провинции. Как да изпратим пари с Western Union.

Свържи се с. Клонове с удължено време. Всичко, отпечатан върху разписка. Ще трябва да попълните специалния формуляр за получаване на пари със следната информация:.

Western Union

След това наш служител, упълномощен да работи с Western Union, ще провери документа Ви за самоличност и останалата информация в системата и ако е вярна, ще отпечата формуляр за получаване на пари. Бързи, сигурни и достъпни парични преводи до любимите ни хора навсякъде по света. Такси за парични преводи на територията на България. Western Union е повече от услуга, улесняваща изпращането и получаването на пари.

Как да разбера, че мога да получа изпратен до мен паричен превод. Каква информация ми е необходима за да получа пари. Бързи, операторът на Western Union ще попълни информацията за превода в системата и ще отпечата разписка за изпращане. Такси за парични преводи на територията на България! Имаш още въпроси.

Карта на обменните бюра в България

С Western Union получавате парите си по-бързо. Получаване на пари: 1. Ще трябва да попълните специалния формуляр за получаване на пари със следната информация:.

Парите могат да бъдат получени в момента, в който получите разписката с MTCN номера.

Търси в сайта. Ние работим с мрежа от около представителя в над държави и провинции. Направи Заявка. EN Избери език, уестърн юнион русе работно време.

Обикновено няма лимит на паричния трансфер, кажете на служителя от коя държава е преводът. Моля, който може да изв. Представете валиден документ за самоличност и кажете задължителната информация за получаване на превода? Кажете за къде и колко пари искате да изпратите и имената на получателя. Клонове с удължено време.

Такси за парични преводи на територията на България

Мрежа от около представителства в над държави и провинции. Служителят на валутното бюро, който Ви обслужва, ще Ви върне документа за самоличност и копие от формуляра, където ще видите контролния номер на превода MTCN и сумата за изплащане.

В определени държави, за да изтегли парите, получателят трябва да каже на оператора и контролния номер на превода MTCN. За Western Union Western Union е повече от услуга, улесняваща изпращането и получаването на пари.

Парите могат да бъдат получени в момента, в който получите разписката с MTCN номера. Ще трябва да попълните специалния формуляр за получаване на пари със следната информация:.

Елате до най-близкия клон на Пощенска банка.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Трошица
    За да направи плащането, служителят на Western Union ще провери документа ви за самоличност, както и информацията, която сте предоставили.
  2. Услуги, предлагани от Пощенска банка и Western Union: Паричен превод от чужбина към България — малките радости скъсяват големите разстояния и вие, които сте у дома, го знаете най-добре. Как да получим пари с Western Union.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.