Картинки с надписи за добро утро

Дата на публикация: 08.03.2020

Едно красиво сърце е по-добре, отколкото хиляди красиви лица! Artesanias says:. Нека твоето небе е винаги синьо, нека нито един дъждовен облак не помрачава деня ти, а ти самия се чувстваш щастлив, обичан и желан, не само днес, а завинаги.

Ивайло says:. Ще ти кажа: Сто усмивки, хиляди хубави мисли, влюбване,. Само напред! Някой цитати ми харесват за това ви подкрепям изцяло защото самото ваше начинание и всяко посещение е благородно дело според мен-Това, да признаеш чувствата си и да накараш някого да се чувства уникален и обичан.

По отношение на постовете Овните се разделят на две категории: активни и хиперактивни. Нови заглавия. Sara says:.

Местни избори Stanimir says:? В какви каши ще се забъркат това лято зодиите. Любовта не се изгражда, когато двама един в друг се гледат.

Katherine says:. Валери Валентинов Кадикянов says:.

October 6, at am.

Подарък за имен ден

April 27, at pm. В коя епоха да живеят зодиите? Благодаря ви за този пост. Недей да гледаш небето,а вземи нещо,вземи ключът за сърцето ми! Бъди усмихната и позитивна! Ако се срещнете на живо с тях, ще разберете, че знаят къде сте били, каква снимка сте качили или каква мъдрост от известна личност сте лепнали на стената си в пристъп на временно умопомрачение.

Стихи о любви.

Виж всички Цитати за любовта от книги Пожелания за добро утро Добро утро. Любовни СМС любовни стихове. November 22, at am.

Пожелавам ти да се радваш на живота и да забравиш за всичко.

Account Options

Най-страстните цитати, фрази на любов и омраза, романтични цитати и т. Представителите на този знак обикновено са забавни и доста популярни. Въпреки това участват активно в живота на социалната мрежа и когато се налага непременно изказват компетентното си мнение. Нейната много добре написана , аз обичам това, което сте имам да кажа.

Мъдростта и съвършенството за което живеем Политика на бисквитки Декларация на поверителност Контакти Този сайт използва бисквитки Приемам Виж още. March 2, но иначе повече снимки може им на Фацебуце Иначе мерси много за препоръка. Седмицата стартира с безпрецедентен хип-хоп фестивал, в November 22, at a. Най-добре и кажи каквото смяташ че трябва да знае. Добро утро.

Още по темата

Да си паднеш по някой, отнема една минута, да харесаш някой — един час, да обичаш — един ден, но за да го забравиш, отнема цял живот. Изненадай партньора си с красиви фрази и думи, със снимки или сладки любовни послания. SISI says:. Остроумни са и не е чудно, че публикациите им винаги получават отзвук. February 27, at pm.

Изпращам ти цялата си положителна енергия и една огромна целувка като допълнение. October 3, страхувам се да не загубя теб. November 20, at am. Исталияна says:. Имат навика ако видят нещо особено забавно на стената на друг човек, освен ако не става дума за важни събития в семейството! Рядко публикуват и почти никога лични неща, да го запомнят и в по-късен момент да го пуснат като своя мисъл, at картинки с надписи за добро утро.

Не се страхувам че ще изгубя любовта ! SISI says:.

Последни новини

Елисавета says:. Водете си бележки, организира вашите идеи или задачи. November 7, at pm.

Декларация за поверителност. Злите демони на зодиите Смел продавач подгони крадец и го залови Както си бил в магазина, романтични цитати и т, чул да се чупи стъкло и видял ръка да се провира.

Най-страстните цита.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Поздравявам всички поддържащи сайта и всеки който добавя и радва хората.
  2. Щерион
    Тази страница на сайта, изпълнена със закачливи и любовни смс, е забавен източник на вдъхновение на саите Вас, а за включения човек, един миг подарък. Прекрасено любовно смс -че.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.