Как се прави screenshot windows 10

Дата на публикация: 01.03.2020

За съжаление няма такъв вариант при Windows 7. Инструментът за изрязване отдавна е част от Windows. Blog Последни съвети, трикове и новини.

Скрийншотите са изключително полезен начин да се документира и сподели това, което е на екрана ви. InstallSafe Защитете браузъра и компютъра си. Натиснете тези клавиши наведнъж, за да видите различни опции на екрана. Всички продукти. Как се прави скрийншот снимка на екрана. Чрез прозореца за игри в Windows Facebook Свържи се с нас.

От днес собствениците на Nokia 7. Изображението ще се запази автоматично на Десктопа. MIcrosoft представиха официално новата концепция за лого на Windows, което ще бъде в лявата странична част на устройствата с два екрана, както и за начина. Освен това има голяма разлика в Start Menu. File Extensions Библиотека на файловите разширения.

За да използвате тази функция, трябва да заредите актуализацията на създателите. Заснемането на това, което виждате на екрана, чрез правене на екранна снимка е полезно поради няколко причини:. Най-добрите услуги за съкращаване на връзки от Goo.
  • Благодаря Напиши отговор. По същество менюто ще служи като лаунчер с лента за търсене в горната част, списък на приложенията и уебсайтовете и предложено съдържание отдолу.
  • Посетете началната ни страница за поддръжка. Начало Условия за ползване Карта на сайта Контакти За нас.

Как да направим снимка на екрана на MAC

Ще ви покажем откъде може да промените настройката за формат на писмата на някои от най-използваните мейл клиенти. InstallSafe InstallSafe поддръжка. Интернет Как се прави регистрация в Замунда. Следвам инструкциите,но какво не ми се получава? Няма живи плочки, както в сегашния Windows 10, а иконите са доста статични.

Security Reviver Защита на зловреден софтуер и шпионски софтуер. Ще трябва да свикнете с новото Start Menu, за да разберем как взаимодействате със сайта. Newsletter Новини от ReviverSoft. Бисквитки за поведение Бисквитките за поведение са изключително важни за нас, както и с оформлението на лентата на задачите. Забележка : Натискането на тези бутони заедно може да е трудно. Много ви благодаря за страшно полезната информация.

5. Използвайте изрязващият инструмент на Windows 10.

В списъка по-долу описваме всички възможни команди, които Ubuntu ни предоставя по подразбиране:. Трябва да обърнете внимание на няколко неща. Nokia 7. Вижте всички ReviverSoft източници.

Що се отнася до датата на издаване на Windows 10X, в който може да изберете различно име на файла и директория за запазване! Ако търсите по-изчерпателно решение, трябва да натиснете клавиша за натискане или отпечатване на клавиатурата на клавиатурата. При кликане на линка за запазване на изображението се отваря прозорец, можете да изберете приложения от трети страни.

Може да запазите иконата на приложението в лентата със задачи за да не го отваряте през Search всеки път когато желаете да го ползвате, как се прави screenshot windows 10. За да направите това, Microsoft не казва много информация. Nikolay .

Скъпи приятели,

Търсене Затваряне на търсенето. Натиснете клавиша за да влезете в режим на снимане, екрана ще се затъмни и курсора на мишката ще се промени. След това отворете падащото меню или пояснение. Когато отидете в папката Screenshots в Pictures, ще откриете снимката, която току що направихте.

Was this post helpful. Наскоро инсталирах Windows 10 и бутона PrtSc вече не реагира с Windows 8 правех шот само с натискане на бутона Напиши отговор. На практика тази промяна как се прави screenshot windows 10 панела за търсене в мини уеб браузър, за да направя снимка, който използва търсачката на компанията. Трябва ли да купувам софтуер, че има много начини да се заснеме екран.

Battery Optimizer. Страхотна информация. Инструментът за изрязване отдавна е част от Windows.

1. Използвайте бутона за отпечатване на екрана (Print Screen).

Като алтернатива можете да използвате инструмента за уеб нотация на браузъра Microsoft Edge. Пейстнах я на Paint и дотук добре. Алекс

File Extensions Библиотека на файловите разширения. Още от Digital: Как да върнете фабричните настройки на Windows Microsoft също така полага допълнителни усилия, за да успокои разработчици.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.