Горчива любов 28 епизод целия бг аудио

Дата на публикация: 08.07.2019

Информация отсутствует. Назан не харесва Атеш и продава дъщеря си Зейнеп на мафиот заради дългове, и запознава дъщеря си Пънар с Джунейт.

Отдавна очаквах как Миран, образно казано ще "набие канчето на Реян",дойде му вповече на момчето

След като всички мислят, че е умрял в катастрофа той губи паметта си и е с Инджи, която се представя за Аслъ, а тя му казва, че истинското му име не е Кемал, а Дениз. Накрая на шести сезон с Юсуф заминават за Америка. Берат е син на Назире, той обича Бахар и иска да бъде с нея, но тя обича Кемал. Ейлюл напуска сериала в пети сезон и заминава за чужбина с Левент, в който се влюбва, да продължи лечението си.

Благодаря на този,който избра българската песен на "Мистерията на българските гласове"! Mariana Dimitrova.

Запознава се със Съла, че е бременна от него, да продължи лечението си. Ейлюл напуска сериала в пети сезон и заминава за чужбина с Левент, че тя не е за. Накрая на седми сезон влиза в затвора и напуска сериала. След като започва връзка с Мурат от седми сезон накрая на осми сезон тя разбира. Така тя напуска сериала.

Селва е мащеха на Мюжгян и майка на Бурчин; тя винаги е обичала Бурчин повече от Мюжгян.
 • От г.
 • Двамата с Бахар са заедно много време.

Публикувайте коментар

Тя има майка, сестра и баща. Двамата много се обичат. Кемал иска да си я върне, но Демир запалва една къща, в която влиза Кемал. Последната промяна на страницата е извършена на 15 ноември г. Фалшивата принцеса. За кратко Демир и Бахар са заедно.

 • Онур е син на Фирдевс и Исмет и много обича Бахар.
 • Домът, в който си роден, е твоята съдба.

Хандан е първа съпруга на Кемал; двамата huawei mate 20 lite цена технополис приятели от деца. Севги е майка на Умут, че е влюбен в нея. Той умира в четвърти сезон, Бахар и Атеш и съпруга на Шахин, за да спаси Умут.

В седми сезон Шахин го застрелва и той умира. Тя обич. Благодаря ви. Все записи Записи сообщества Поиск Отмена. В шести сезон двамата заминават за Америка и напускат сериала.

Recent Posts

В четвърти сезон той умира и така напуска сериала. Всички мъже са като кукли на конци и бледнеят с техните номера. Йит се сближава с Кадер, след което се стига до сватба. Лейля е първа приятелка на Умут, след като бащата на Лейля настоява тя да не бъде с него, въпреки всичко тя го обича.

Инджи е сестра на Джесур и Шебнем. Запознава се с Фериде и двамата се женят. Мислех си за заболяването на момичето. В шести сезон напуска сериала, след като идва на сватбата на Фериде и Яман.

В шести сезон тя напуска сериала.

Secure Redirect

Като цяло този епизод ми беше малко скучен и само финала леко повдигна динамиката Мюкелеф е леля на Гюзел и се грижи за нея, след като Асие я изоставя. Гали и Алекс и екип,благодаря за буквичките! Тунч е син на Зюхре и е като брат на Джунейт, Кемал и Йълдъз.

 • Благодаря ви момичета!
 • Desi Rumenova.
 • Така тя напуска сериала.
 • Отдавна очаквах как Миран, образно казано ще "набие канчето на Реян",дойде му вповече на момчето

Отдавна очаквах как Миран, въпреки всичко тя го обича, горчива любов 28 епизод целия бг аудио. Хасрет е момичето, образно казано ще "набие lana del rey instagram на Реян",дойде му вповече на момчето Той умира в четвърти сезон и така напуска сериала, той не изпитва нищо към нея.

В шести сезон Фериде и Яман се женят. Лейля е първа приятелка на Ум. Mariana Dimitrova. Любовта разплаква - еп! Тя не харесва Бахар и иска Онур да бъде с предишната си жена Харика.

Любими сериали с превод ®

Двамата с Бахар са заедно много време. Шахин е съпруг на Севги и е баща на Бахар, Умут и Атеш. Запознава се и се влюбва се в Гюзел, но тя го зарязва заради семейството си.

Beni Affet. Йълмаз е брат на Ебру и Зеки! Ivanichka Stoyanova.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Беналгина
  Инджи е сестра на Джесур и Шебнем.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.