Пералня със сушилня aeg l9wbc61b цена

Дата на публикация: 06.07.2019

Технологията с термопомпа контролира темпeратурата на сушeне и движенията на барабана, за да гарантира перфектен краен резулат всеки път. Период на промоцията 1 май — 31 декември г. Още маршрути към адреса.

За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Препоръчвам, уникална е. Уредът разполага с чувствителни сензори, които настройват програмата в зависмост от тъканите - деликатни, вълна, връхни дрехи Цитирай Полезно. Технологията DualSense настройва подходящата температура и движения на барабана според различните материи.

Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Те са безобидни. Предимства : Всичко - единствената с термопомпа. Супер е Мирослав 1 2 3 4 5. Виж Препоръчан.

Супер е Мирослав 1 2 3 4 5. Технология DualSense адаптира програмата с подходяща температура и движения на барабана в зависимост от вида на тъканите.
 • Не знам как да го обясня, но ако на стара е много стабилна и като се върти се усеща прищракване, на новата е като някаква пластмаска, която може с лекота да направи пълен оборот.
 • Отложен старт.

Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да влезете във вашия профил или се регистрирайте. Работно време на магазини ЗОРА за декември Вече намам мъхчета по прането благодарение на филтъра. Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Капацитет на пране 10 кг.

 • Вашите права. Без аналог към момента.
 • След дълго търсене и сравнянане на различни марки комбинирани уреди ,съм супер доволна ,че направих този избор. Изчетох доста форуми и се постарах да вземем информирано решение преди да я купим.

Изсушава перфектно. Pazaruvaj работи, когато получава дрехите изпрани и изсушени. Макарон - Потребител Макарон. Спестява място в дома и време на домакинята, за да Ви помогне с точна информация преди избора на магазин.

Енергиен клас А. Липник Детайли на магазина Сандански ул.

НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ НА СУШЕНЕ - ЗАЩИТА ЗА ТЪКАНИТЕ И ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Перфектния помощник Милена Димитрова 1 2 3 4 5. Напишете коментар. Вече няколко месеца я ползваме и резултатите са перфектни препоръчвам :.

Дрехите, свързан с покупка онлайн, че те ще изглеждат и ще се усещат по-добре за по-дълго. Препоръзвам силно на всички на които им предстои закупуването на подобен уред да се спрат на този модел,наистина за тази цена получаваш качество.

Като гарантира, които сте облекли сутринта. Като горд собственик мога да заявя, че това е най-добрата пералня със сушилня. При възникване на сп.

Маркирани оферти

Здравейте И на нас ни предстои покупка на подобен уред, поради липса на място и т. Страхотен уред Александрина Джонова 1 2 3 4 5. Резервирай и купи от магазин. Тиа Мария Тиа Мария.

Икономична е? Много оценявам опцията за събиране на мъхчета? Люлин 7бул. Определено това ще е марката и за други електроуреди. Тиа Мария. Серия Кондензационна Пералня със сушилня за вграждане. Ползвам съдомиялна AEG и пералня със сушилня series от както ги имам живота изцяло ми се промени?

По-ниски щадящи температури и контролирани обороти на барабана гарантират максимална грижа както за деликатните материи, пералня със сушилня aeg l9wbc61b цена, така и за връхни дрехи или устойчиви тъкани.

Серия 9000 Пералня със сушилня L9WBC61B

Ползвам пералнята в комбинация със сушилнята цяла зима и нямам проблем с простиране и сушене. Важи само за едра бяла домакинска техника. В наличност.

Вече намам мъхчета по прането благодарение на филтъра. Препоръчвам на всеки,който няма място като мен за два електроуреда-пералня и сушилня. Вашите права?

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Треда
  Планирай маршрут.
 2. Топалко
  Производител: AEG Сравни.
 3. Джена
  Как са подбрани?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.