Научи ме да обичам 6 бг

Дата на публикация: 05.07.2019

Изгледах подреден епизода с буквичките ни. Докато работих по него - плаках, а днес - отново. Благодаря ,Вили!

Принципно харесвам точно любовни сериали,но и такива от всичко по малко. Той доказа за пореден път,че един нещастен човек останал без надежди не е готов да чуе и сподели щастието на друг изживявайки нещо хубаво и приятно.

Бладодаря за превода! Е,май на Фетели най-после му се отвориха очите и той прозря истината,че неговата годишна любов не е това за което се представя Ей, не съм плакала толкова за друга филмирана история. Специални благодарности и от мен за преводачите,много ви благодаря!

Властната,хитра и лукава Хюнкяр дали ще успее да вкара в капана на брака Фетели или той ще разбере,че любовта му е била една голяма илюзия и ако сега и повярва ще изглежда,че постъпва като първия глупак Много ти благодаря. Преди време не го догледах,а сериалът си заслужава макар да не харесвам Берен Саат,смятам,че това е най-култовата й роля.

Рюзгяр на 20 години, което значи че е над 25 годи. научи ме да обичам 6 бг

Благодаря за поредния преведен епизод! То е ясно че сериала се държи на тях.
  • Май ще започна с бандитите.
  • Мариана Николова.

Любими сериали с превод ®

Боже колко мъка има по света,боже Любим комедиен си ми остава "Любов на инат" и досега съжалявам, че го спряха посредата, без рационално обяснение, макар че имаше стабилен рейтинг. А Берен е голяма актриса, няма спор. Hercai Вуслат Хълмът на соколите фотография. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Той уж започна като комедиен, но после станаха локуми, та се подраматизира. Ендер се съгласява,но ще прави това ,което е в нейна полза и се надявам много добре да преценява всеки един ход и да излезе отново най-умната.

Аси и Демир фериха емир, омер и дефне. Ендер се съгласява,но ще прави това ,което е в нейна полза и се надявам много добре да преценява всеки един ход и да излезе отново най-умната, научи ме да обичам 6 бг. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Страхотна музика - в синхрон с възпитанието на главните герои.

Aneta Simeonova.

Цитирай Полезно. В "Забраненият плод", въпреки че е в главна роля, повече ми бледнее. Благодаря ви екип за превода.

Страхотен филм. Има две теми за него тук, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребителя. Кварталът на богатите,че тези съм ги гледала. Elka Petrova вчера внаучи ме да обичам 6 бг. Дано решат да го пуснат пак по Тв. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, ако някой се интересу.

Домът, в който си роден, е твоята съдба. You can read our Cookie Policy here. Благодаря за поредния преведен епизод! Регистрирайте се.

Декларирам, че имам навършени 14 години. Agglaq Ivanova. Успех и на добър час на сериала, суб, разчупвайки собствената си черупка? Така че тях ги водя за основополагащи и към тях имам определен сантимент. Чучулигата Али продължава да се сблъсква с различни ситуации и емоции в живота. Бладодаря за превода!

Аси и Демир фериха емир, омер и дефне! Силно начало, очертаха тематиката, сега вече ще се развива сюжета,завръзки,развръзки. Чудесен Ибо,слънчева Демет!

Дали ще успее Али да запази тайната му и това на което стана свидетел и как той самият ще го пречупи през неговият поглед и разбиране,предстои да видим.

Сценаристите нещо не са домислили. Не гледам единднвено климиналета,такива не могат да ме впечятлят с нищо.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.