Кенгуру за бебе чико

Дата на публикация: 05.07.2019

Оценка 0. Как се осъществява доставката?

На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. Запази настройките. С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

Онлайн магазин От CloudCart. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Моля, не бързайте да правите банкови преводи преди наш служител да Ви е потвърдил наличност и сума. Ще бъдете уведомени по електронна поща или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода.

Разликата между реалната цена за доставка и цената от 7. Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове.

Към някои артикули в сайта има прикачени клипове. Бебефони Видеофон. Хигиена за бебета Хигиенни комплекти Гребени и четки за коса Грижа за маникюра Кърпички за бебета Кенгуру за бебе чико хигиена Аспиратори за нос. С потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени и за срока за доставка.

Матраци Сгъваеми дюшеци Протектори. Перилни препарати Козметика за баня Крем за бебета Лосиони, мляко и олио за тяло Защитна пудра Козметика за бъдещи майки Слънцезащитна козметика Защита от насекоми.

Скрий филтри. Оценка 0. Запази настройките. За поръчки на стойност над лв. Описание Chicco кенгуру Close to you п редлага най-естествената ергономична позиция за бебето, така че теглото му да се разпредели равномерно, да е комфортно както за мйаката така и за бебчето.

Възглавници за спане Възглавници за кърмене.

 • Помпи за кърма Протектори, подплънки за кърмачки Контейнери за мляко и кърма.
 • В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули цветове, модели, десени със същото качество и цена съгласно чл.

Вашите права. Оценка 0. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, те са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула.

Плащане с банков превод, кенгуру за бебе чико. Описание Chicco кенгуру Close to you п редлага най-естествената ергономична позиция за бебето, да е комфортно както за мйаката така и за бебчето.

Свързани и подобни продукти

Комбинирани колички 2 в 1 3 в 1. Оценка 0. Помпи за кърма Протектори, подплънки за кърмачки Контейнери за мляко и кърма. Вие трябва да преведете стойността на поръчката и сумата за доставка в случаите когато поръчката Ви е на стойност по — ниска от лв.

Цената за доставката е в размер на 7 лв! Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма. Настройки на бисквитките Приемам. This website needs Javascript to be enabled in order to work.

Подходящо за бебета от раждането до 15 кг. При този начин на плащане след получаване на потвърждение за поръчката дължимата сума се заплаща предварително с банков превод.

Пратката се доставя до посоченият от вас адрес и ви се предава лично срещу подпис.

 • Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма.
 • Успешно добавен артикул в количката.
 • Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка.
 • С потвърждаване на поръчката по електронна поща или в телефонн разговор и ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

Строго необходими. Ще бъдете уведомени по електронна поща или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода, кенгуру за бебе чико.

Powered by CloudCart. Сгъваеми кошари Кошари за игра. Системата за циркулация на въздуха намалява изпотяването на гърба на родителя. В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска комп. Матраци Сгъваеми дюшеци Протектори. Начало Развитие 2 Кенгура 3 Chicco кенгуру close to you ombra кг.

Кенгура Ергономични раници Слингове!

Ще бъдете уведомени по електронна поща или по телефон за наличност на артикулите поръчани от Вас и крайната сума на превода. Ние използваме услугите на куриерска фирма "Спиди". Столчета за хранене Преносими и повдигащи столчета за хранене Подложки за стол за хранене.

Кенгура Ергономични раници Слингове.

Цената за доставката е в размер на 7 лв. Настройки на бисквитките Приемам. Как се осъществява доставката. Продължи към плащане.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Седефчо
  Chicco кенгуру Close to you п редлага най-естествената ергономична позиция за бебето, така че теглото му да се разпредели равномерно, да е комфортно както за мйаката така и за бебчето.
 2. Йорданита
  Срокът за окомплектоване и доставка на поръчката е 48 часа за артикулите които са налични в нашите складове, във всички останали случаи ще получите уведомление за възможностите и срок за доставка.
 3. Медиан
  This website needs Javascript to be enabled in order to work. За доставка за стоки с реално или обемно тегло над 50 кг.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.