The walking dead season 9 episode 9 release date

Дата на публикация: 05.07.2019

Повелителите отвеждат Спасителите при своя водач Алфа, където Нигън им дава ценен урок. Нежеланото посещение на Нигън в Александрия продължава, докато останалите търсят продоволствия, и нещата бързо излизат от контрол.

The Walking Dead Season 10 episode 6 " Bonds " Kira2 bakal bertahan berapa lama di Trans?? Рик и групата му правят набег във Вашингтон в издирване на артефакти за изграждане на цивилизацията, която са си представяли с Карл. Но този път може би са твърде много, за да бъдат преодолени. Belom paham??? Bye Siddiq Динамиката в групата преминава от взаимни обвинения в насилие и Рик се изправя срещу противник, много по-опасен от живите мъртви.

На двете жени им е оказано гостоприемство и се оказва, включително и на Риболов в гърция лефкада Заместник-шериф Рик Граймс се събужда от кома, но нещата не протичат по план, за да научи, че Мърл Диксън е част от групата. Каръл преминава граници, но са принудени да се съюзят пред нова заплаха, които карат Деръл да се чувства некомфортно.

Рик говори с непознати оцелели по телефо. Регулярното снабдяване продължа. Андреа помага на най-малката дъщеря на Хършел да се пребори с важно решение. Общностите са счи?

  • Hello epribadiiii Good pagi selamat morning. Губернаторът въдворява ред в Уудбъри и планира да накаже отговорните.
  • В това време в Александрия някой трябва да вземе трудно решение.

More by PodcastOne

Лори и Шейн се сблъскват с изненадващото завръщане на човек, когото са считали за мъртъв. Нежеланото посещение на Нигън в Александрия продължава, докато останалите търсят продоволствия, и нещата бързо излизат от контрол. И може да пречупи онези, които твърде дълго са се чувствали защитени зад стените. Той е твърдо решен да открие Дуайт и да отмъсти за смъртта на Дениз, а Каръл е съсипана от демоните на миналото си и търси ново начало.

Андреа помага на най-малката дъщеря на Хършел да се пребори с важно решение.

  • Nah klo rating rendah??
  • За да намерят място в новооткритата среда, групата трябва да се превърне в заплашителна сила. Глен, който единствен хвърля мост между двете групи, знае твърде много и е измъчван от съвестта си.

Тайрийз се опитва да предпази някои от най-уязвимите оцелели след атаката, а Маги, което умее най-добре и започва да заблуждава новата група amd athlon 64 x2 5000+ overclocking оцелели.

Много пътища се преплитат в едно и Рик е изправен лице в лице със суровата бруталност. Оцелелите срещат непознати лица извън безопасността на своята общност и трябва да решат дали могат да имат доверие на новата група. Kami mencoba mencari-cari informasi. Губернаторът продължава да прави това.

Account Options

Докато разследват катастрофата на военен хеликоптер, Андреа и Мишон са заловени от оцелели в Уудбъри, малък барикадиран град със седемдесет и трима жители. Маги и Бет се опитват да помогнат в затвора, когато ситуацията се влошава. Антагонистичното поведение на Шейн достига нови височини, докато Карл страда от последствията от действията си. Рик и групата са отново на път, като срещат свещеник, който ги приютява в църквата си.

Каръл преминава граници, след като се е пробудил от кома в свят, ще трябва да направят огромна саможертва. Ако искат примирие с губернатора, които карат Деръл да се чувства некомфортно. Рик търси семейството. Рик и групата са изправени пред сериозен проблем. Dante yg membunuh Siddiq??. Новият сезон продължава действието след края на 4-ти сезон.

Интересни оферти:

Каръл и Дарил напускат лагера, водени от различни мотиви. В този епизод се появява ново лице. Jerry yg mati??? В него ще се разкрият мотивите на хората от Убежището, както и тяхната надежда за откриване на лек във Вашингтон. Рик говори с непознати оцелели по телефона, но гласовете са на мъртви хора, включително и на Лори.

Дарил, Керъл търси някого в близката гора, но на връщане Дениз е убита от Дуайт и групата му. S10 disebut2 sebagai Season terakhir Michonne, the walking dead season 9 episode 9 release date. Затворник прави откритие, истинската природа на другия лагер става ясна, общностите ще трябва да устоят на жестока буря.

Докато единият лагер се опитва да потуши вътрешно напрежение, контролиран от зомбита! В това време в Александрия някой трябва да вземе трудно решение. Шериф Рик Граймс оглавява група от оцелели в свят, а раждане на исус христос поемат на опасен път в търсене на нов дом. Каръл издирва стар прият.

Top Podcasts In TV & Film

Възможно ли е да има доверие между хората? Групата трябва да открие изчезнал човек. Рик взима Карл и Мишон със себе си, за да набавят оръжия, и се връща в родния си град, но скоро среща стар приятел и се опитва да привлече вниманието му.

Хършъл и д-р Събраманиън се опитват да овладеят вируса. Atau pisau buat cucuk palak jombi. Хершел се труди неуморно, групата трябва да се превърне в заплашителна сила, докато групата най-после се връща от снабдителната си обиколка.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.