Ако ти си отидеш за миг

Дата на публикация: 20.01.2020

Сега, половин век след срещата им и 30 години след смъртта на Петя, за пръв излизат наяве обстоятелствата около връзката им. Все още няма коментари и оценки за този продукт.

Любовни романи. Промоцията е валидна до 31 декември г.! Съвременна българска литература. Красота, здраве и спорт. Други комикси. Добави към списък с желания Добави за сравняване Изпрати на приятел. Хоби и забавления.

Година на издаване Книгомания История. Фотография и фотоалбуми. Dark Horse. Книгомания Бизнес и икономика!

Книгомания Ръководства за рисуване.

Най-четени

Бойни изкуства. JavaScript seems to be disabled in your browser. Фантастика и фентъзи. Книги за деца и юноши. Описание Коментари Цени за доставка Когато Евтим Евтимов и Петя Йорданова се срещат, и двамата са женени, но се ражда онова чувство, което ще ги накара да загърбят нормите и предразсъдъците на времето си.

Разширено търсене в книжарницата Виж ме. Детски комикси. Само регистрирани потребители могат да добавят мнения? Изданието е илюстрирано с фотографии от личния архив на поета и репродукции на картини на талантливата художничка Ралица Денчева. Срокът за доставка на поръчките, направени по време на промо кампанията на Онлайн книжарница Сиела-Ciela.

Промоцията е валидна до 31 декември г.! Език Български. Издания на Книгомания.

Книгомания Речници. Детски комикси. ISBN Възможно е все още някои от функциите моментно да не работят коректно. Най-нови на Книгомания. Популярна и приложна психология?

Публикувайте коментар

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт. И още Популярна и приложна психология. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Направи. Книгомания Фотография. Тийн литература. Военна история. Дом и градина. Българска класика. Когато Евтим Евтимов и Петя Йорданова се срещат, и двамата са жене.

Featured channels

Историята на това чувство разказва настоящата книга — чрез дълбоко интимните лирически послания към любимата, които се публикуват за пръв път тук, и чрез вечнозелените шедьоври, с които вече няколко поколения българи се обясняват в любов на човека, когото обичат. Чрез нея подаряваш слово, подаряваш история, подаряваш чувство. Тя носи уют и доверие, носи магия

Ботаника и зоология. Детски играчки. Бъдете първи - добавете мнение.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.