Инвалидни колички втора ръка варна

Дата на публикация: 07.01.2020

Здравец с. Количката е нова.

Почти не е използвана. За да се възползвате от възможността за закупуване с помощ от АСП или да си възстановите сумата при предварително закупуване е необходимо да се съобразите при покупката на инвалидна количка с нашите указания в магазина.

Инвалидни колички в лимита на АСП. Изгрев с. Цената се коментира според състоянието на количката. Юнак с.

Бургас Поръчки без посочен телефон, имена и адрес за доставка НЕ се обработват. Това е особено важно например при гипсиран крак или поради други причини, инвалидни колички втора ръка варна, когато не може да се сгъва и трябва да стои изправен при седнало положение. Пълният достъп до всички функции на сайта е технически възможен само след Регистрация. Русе 1. Два броя подлакътници Количката е напълно оборудвана.

Сладка вода с. Това правоимащите хора го установяват постфактум когато си получат от АСП готовата Заповед за отпускане на помощта.

Намери продукти по

Количката се управлява с джойстик. Автомобила разполага с хидравлична рампа за лесно и удобно качване и слизане. Получаване спешно и веднага на нова инвалидна количка на цена лв докато чакате помощта от АСП. Вход с Facebook или. Казашка река с. Виж снимките. За лежащоболни помощни средства.

При наемане на устройството за персонално използване, обл. Радан войвода. Дългопол, даваме възможност за два варианта Яребична яз. Не върната в срока от 24 часа инвалидна количка автоматически преминава в минимален срок на наемане-5 дни!

Въглен. Калоян с! Много маневрена.

Другите търсят още

При връщане на непочистена количка се удържат 15 лв. Голица с. Рингови инвалидни колички с чужда помощ и непомпащи бандажни гуми модели и Болнично легло гр.

Габрово област Габрово гр! Ямбол, помощни средства. Продавам инвалидин стол количка чисто нов :? Габърница. Черноок. Текуща категория: Обяви за Инвалидни колички, обл.

Перник 1. Плевен Плевен гр. Провадия гр. Столчето може да се поставя и в двете посоки.

Търсене в сайта? Неофит Рилски с? Количката е ползвана само 5 месеца. Варна, обл. Виж повече. Константин и Елена. Слухов апарат с акумулатор JZF гр. Сайт за обяви alo.

Стара Загора 7. Два броя подлакътници Количката е напълно оборудвана! Използва се за придвижване от лица със съхранена координация и мускулна сила на горните крайн..

Тази възможност я предоставяме на нуждаещите се по нашата социална програма за бърз достъп до помощни средства. Инвалидна количка с ширина 58см за преминаване през тесни места. Минимален срок на наемане-5 дни.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Рингови инвалидни колички с чужда помощ и рингове, сгъваема конструкция, фиксирани стъпенки и подлакътници, б андажни не помпащи предни и задни колела.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.