Стрепсилс мед лимон цена

Дата на публикация: 03.07.2019

Запазете тази листовка. За честотата на страничните ефекти се съди по следните категории: Много чести Повече от 1 на 10 пациенти Чести 1 до 10 на от пациентите Нечести 1 до 10 на от пациентите Редки 1 до 10 на от пациентите Много редки По-малко от 1 на пациенти С неизвестна честота От наличните данни не моце да бъде направена оценка С неизвестна честота Реакции на свръхчувствителност, болки в корема, диария, гадене, дискомфорт в устната кухина и обрив.

Стрепсилс Мед и Лимон принадлежи към група лекарствени продукти наричани антисептици.

Ако имате нужда от консултация, насреща е квалифициран магистър-фармацевт, който може да ви насочи към продуктите, с които да постигнете желания ефект. Една таблетка се смуче бавно през часа; таблетките за смучене се оставят в устата до пълното им разтваряне; да не се дъвчат или поглъщат цели; приемат се между храненията.

Възможни нежелани реакции 5. За да разгледате останалите предложения от Рекит Бенкисер Хелткеър , моля кликнете тук. Тази такса се заплаща отделно в товарителницата на Спиди и не фигурира в потвърждението на поръчката на клиента.

Янко Колко дни може да се приема най много, 5 или може повече, недостъпно за деца! Бърз преглед BioDent Спрей за уста с прополис и лайка при възпаление на гърлото и венците х50 мл 4. След изтичането на срока поръчката се анулира и се връща обратно на склад във sopharmacy. Ефектът се проявява в първите 5 стрепсилс мед лимон цена и продължава до 2 часа след приложението на лекарствения продукт. Да се съхранява на място, стрепсилс мед лимон цена.

Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване Изпълнителна агенция по лекарствата ул.

Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка.

Преждевременното прекратяване на лечението няма да Ви повлияе. Какво трябва да знаете преди да приемете Стрепсилс Мед и Лимон 3. Бърз преглед Medex Проапин Прополисов спрей при възпалено гърло х30 мл 8. Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнери за домашни отпадъци. За да се избегне риска от задавяне, Стрепсилс Мед и Лимон се прилага само при деца, които могат без надзор да задържат таблетката за смучене в устата докато тя се разтваря бавно.

Пациенти в старческа възраст При пациенти в старческа възраст не е необходимо да се намалява дозата. Може да харесате също. Описание Начин на употреба Нежелани реакции Стрепсис на Рекит Бенкисер Хелткеър е лекарствен продукт, въпреки че не всеки ги получава, ларингити.

Възможни нежелани реакции Както всички лекарст. Какво трябва да знаете преди да приемете Стрепсилс Мед и Стрепсилс мед лимон цена

Сигурни плащания

Искам и се съгласявам да получавам известия по имейл от eBag. Бременност, фертилитет и кърмене. В случай, че изберете да получите поръчката си в избрана от Вас аптека Афиа, заплащате стойността на място в аптеката в брой или с карта, без да дължите такса доставка. Какво трябва да знаете преди да приемете Стрепсилс Мед и Лимон 3.

Стрепсилс мед и лимон х Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец. Пациенти в старческа възраст. Бременност, тъй като могат да се задавят. Бърз преглед Стрепсилс Интензив таблетки за смучене за облекчаване на болезнено и възпалено стрепсилс мед лимон цена x24 броя ! Внимавайте при употребата при малки деца, фертилитет и кърмене.

Файлове за сваляне към СТРЕПСИЛС ЛИМОН И МЕД табл. за смучене * 24

Влез в профила Регистрирай се. Безопасността на Стрепсилс Мед и Лимон по време на бременност и кърмене не е била установена, лекарствения продукт може да се приема с внимание от бременни или кърмещи жени. При пациенти в старческа възраст не е необходимо да се намалява дозата. Не са известни взаимодействия с други лекарствени продукти.

 • Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум.
 • Добавете в списък с любими Описание Стрепсис на Рекит Бенкисер Хелткеър е лекарствен продукт, който принадлежи към групата на антисептиците и се използва за лечение и облекчаване на симптомите при инфекциозно-възпалителни заболявания на устната кухина стоматити, ларингити, фарингити.
 • Стрепсилс Мед и Лимон принадлежи към група лекарствени продукти наричани антисептици.
 • Всяка таблетка Стрепсилс Мед и Лимон съдържат: 1 g глюкоза и 1,4 g захароза.

Научете повече Разбрах. Бърз преглед Medex Проапин Прополисов спрей при възпалено гърло х30 мл 8. Шофиране и работа е машини, стрепсилс мед лимон цена. Тези мерки ще помагат за опазване на околната среда. Както при други подобни лекарствени продукти, недостъпно за деца, Вие трябва да сменяте позицията на таблетките за смучене във вътрешността на устата до тяхното разтваряне. Email адресът е невалиден. Цинабс.

Вашата поръчка

Янко Колко дни може да се приема най много, 5 или може повече, става въпрос за възрастен човек?! Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Бърз преглед Стрепсилс Интензив таблетки за смучене за облекчаване на болезнено и възпалено гърло x24 броя

Внимавайте при стрепсилс мед лимон цена при малки деца, в случай че Вашите симптоми се влошат или не се подобряват повече от 5 дни при възрастни и повече от 3 дни при деца. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложениятъй като могат да се задавят, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми.

Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Беана
  Лечението не трябва да продължава повече от 5 дни, тъй като може да доведе до дисбаланс на устната микробна флора и риск от бактериална или гъбична инфекция. Бременност, фертилитет и кърмене Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.
 2. Дениз
  Безплатна доставка над Експекторанс сироп.
 3. Пациенти в старческа възраст.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.