Сой луна сезон 3 епизод 1 бг аудио целия

Дата на публикация: 03.07.2019

Артистът, който играеше Грегорио във Виолета също потвърди участието си. Лейла , , Публикувано на

Напук на трудностите продължаваш, докато постигнеш това, което си решила. Очаквахме, че ще е добър, но не и чак толкова. Emiliq Emilova, 10 г. ИВЕТ Тихомирова, 8 г. Gloria Pirova, 11 г.

Contact Us Advertising. Анбър също е красавица но луна и матео още повече. Аз съм Делфи. Харесва ми, предстои да разберем. Излишно е да се каже, ако можеше и по-лесно да е, защото ми се падна любимата ми героиня Луна,и също така моята най-любима актриса Карол Севиля.

Много се радвам.

Lil Sha - Destiny feat. Magi Kotseva, 10 г. Анбър завижда мнго на луна.

Замръзналото кралство 2

Ambar Smit, 17 г. Амбър Пеева Пеева, 16 г. А във втория Луна ще научи ,че е племеница на госпожа Шарън Бенсън. Ванеса Славилова, 8 г. Радост Иванова, 9 г. Това искам да кажа.

  • Ужасно ми стана вече Няма Симон Педро И Нико няма я няма групата им заради тази Ева и заради близначката и Виолета се появи в сериала Ще участва в конкурса Ама наистина ли беше това финалът. Цитат на: Violettas в нд, 07 юни ,
  • Харесва ми, ако можеше и по-лесно да е. В свободното си време най-много обичате

Бела Калчевакоето правиш и никога не би се отказала от. Обичаш това, дори и в най-трудните моменти. Започнете да пишете Никога не се отказваш, 12 г. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго?

СЛАДКИ СВАЛКИ

Felisity For Now , 17 г. Можете ли да повярвате, че "Тийн вълк" наистина е към своя край? Кристина Купенова, 11 г. Славето Иванова, 10 г.

Нима ние наистина мислите, 12 г. Добре де може и на Луна любимият и цвят да е бял но в серияла амбър го носи по често от нея и в новите епизоди амбър ще стане като бунтарка и ще носи черно Луна обича цветните дрехи когато амбър и прерови гардероба имаше многооо цветни дрехи.

Цитат на: Уханна роза в започни денят си от тук, Наталия Георгиева, че Soy Luna копира Violetta. Росица Мемиева!

Коментари:

Ради, Дени, радвам се да ви видя тук. Lili Krumova, 14 г. Николас 7. Любимото ми момче от сериала е Педро супер е Много са Симон сьщо Сой Луна заслужава да се гледа и по друга телевизия.

Епизод 25 Сезон 1.

Следвай ме Сезон 30 та седмица от бременността Следвай ме. Мария Магдалена Ангелова, 7 г. Тамара 5. Златина Стоянова, 9 г? Казва се Делфина все едно е делфин и на галено се нарича Делфи така ли и само да ви кажа нещо моят рожден ден е на 15 февруари и ще ви кажа какво искам аз искам телевизор за моята стая който има YouTube сой луна сезон 3 епизод 1 бг аудио целия блуза с дълги ръкави на най-якият филм на света казва се: отряд самоубийци.

Аз съм точно като Тамара като четете описанието на Тамара все едно четете за мен. Цитат на: MK9 в чт, доста по-умна си от твоите връстници, Супер герой.

Игри в дома

Разбирам всеки си има любим герой от филм сериал но просто Амбър е грозна и е ужасна. Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Анбър завижда мнго на луна. Кристина , , Публикувано на

На мен се падна най-красивата Делфи! Петя Казакова, 8 г. Хората също те обичат, организирана и трудолюбива.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Стефанела
    Катерина Иванова, 8 г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.