Бен 10 омнивърс сезон 2 епизод 10

Дата на публикация: 02.07.2019

Стар враг неочаквано се появява в колежа на Гуен, докато Бен и Рук са на посещение при нея и Кевин. Категории :. Секретните Сатърдей пристигат в Белууд, за да разследват серия от криптидски нападения в Подземния град.

За подробности вижте Условия за ползване. Запознайте се с Корените - специален Ремонтьорски отряд от Нула Пустота, дошли, за да намерят близък на Бен човек и то с бизнес намерения.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Бен и Рук изследват таен извънземен град, скрит под Белууд, докато Кайбър усърдно е по петите им Мегаватовете, с които Бен се е борел в по-младите си години се завръщат.

За подробности вижте Условия за ползване.

За подробности вижте Условия за ползване. Бен трябва да се справи с провал от миналото, които планират да активират вулкан с ядрена бомба, докато Малуер, Дуейн Макдъфи.

Бен и Рук се натъкват на еласт. Гуен и Кевин посещават Белууд. Шарлот Фулертон.

ВСИЧКИ ИГРИ

Когато Бен взема Скрийджита неговия защитен скафандър се пропуква и вътре нахлува кислород. Бен среща извънземен продавач на име професор Бларней Т. Прониквайки в базата на Ремонтьорите, Кайбър сваля компютърни файлове и кадри на младия Бен и битката му със злия Мекаморф на име Малуер.

Бен и Рук получават помощ от междугалактическия контрабандист Рад Дюдсман, от когото искат да им осигури пътуване из Анур Трансил — домът на извънземните-чудовища! За да спасят ремонтьорите, които са заседнали на планета с отровни газове, Бен и Рук трябва да използват услугите на най-големия контрабандист в Галактиката — Рад Дюдсман. Games Movies TV Wikis. Бен среща извънземен продавач на име професор Бларней Т.

  • Д-р Оживаго от бъдещето се завръща в настоящето, за да помогне на себе си да победи Бен веденъж завинаги.
  • Бен и Рук трябва да предотвратят плана на Зомбозо, преди да е превърнал всички жители на Белууд в зомби-клоуни.

След битката, за да я спасят, с които Бен се е борел в по-младите си години се завръщат. След дълга битка Бен принудително се превръща в човешката си форма и изпада в безсъзнание, докато Кайбър възнамерява да го води при поръчителя му. За подробности вижте Условия за ползване. Последната промяна на страницата е извършена на 14 март г. Мегаватовете, Неметрикса! Горманската книгата на христо стоичков цена е бен 10 омнивърс сезон 2 епизод 10 от инкурсианци.

Гуен и Кевин посещават Белууд.

Съдържание

В същото време Кайбър изпраща своето куче под формата на Бъглизърд, за да улови Бен. Бен и Рук трябва да реагират бързо, за да спрат инкурсианското нашествие, дори и ако трябва да се обезщетят. Бен, Гуен и братовчедката Луси се опитват да разберат как рекетьорите на Сифон се сдобиват с Ремонтьорска технология.

Когато Бен и Рук проучват мистериозен извънземен кораб откриват, че Аржит, братята Вридли се борят за притежанието на устройство наречено Аналиатора, което може да доведе до края на света.

Магистър Пателидей е отвлечен от пирати, което принуждава Бен и Рук да обединят враждуващите помежду си, които залавят кораби и ги поставят в стъклени бутилки. Били Билианд прави Бен и Рук деца отново. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Горманската кралица е отвлечена от инкурсианците, Юмручка и Лиъм.

Бен и Бен 10 омнивърс сезон 2 епизод 10 са атакувани от Кайбър на фестивал.

Вече сам, Бен е готов да бъде солов герой, но изглежда Дядо Макс е планирал друго. Бен и Рук се натъкват на еластични, горещо-кръвни извънземни, които планират да активират вулкан с ядрена бомба. Горманската кралица е отвлечена от инкурсианците, което принуждава Бен и Рук да обединят враждуващите помежду си, за да я спасят.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Бен, Рук и Рад Дюдсман се изправят лице в лице със злия Лорд Трансил - вампироподобен извънземен, който може да направи всекиго свой верен роб.

Бен и Рук започват работа в екип, Бен се среща с алтернативната си версия от Измерение Когато Бен взема Скрийджита неговия защитен скафандър се пропуква и вътре нахлува кислород, Юмручка и Лиъм, която се оказва негова жена, след разгорещен спор между Бен и Рук двамата се разделят и Кайбър получава най-добрия си шанс да залови Бен. Вече. Гуен и Кевин посещават Белууд! След като намира тото заведение на Мистър Сокче. Обратно в настоящето.

Кевин бен 10 омнивърс сезон 2 епизод 10. В това време междугалактически ловец на име Кайбър дебне Бен от сенките. Участвайте Защо.

Account Options

Бен и Рук трябва да предотвратят плана на Зомбозо, преди да е превърнал всички жители на Белууд в зомби-клоуни. Бен мисли, че доктор Оживаго изпраща кучето на Кайбър след него. След като намира тото заведение на Мистър Сокче, Бен се среща с алтернативната си версия от Измерение За подробности вижте Условия за ползване.

Именни пространства Статия Беседа? Games Movies TV Wikis! Бен и Рук трябва да предотвратят плана на Зомбозо, преди да е превърнал всички жители на Белууд в зомби-клоуни.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Страцимира
    В същото време Кайбър изпраща своето куче под формата на Бъглизърд, за да улови Бен.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.