София ден и нощ 484 1

Дата на публикация: 02.07.2019

Напрежение в Перник! Като нямаш,затваряй си плювалника и уважавай хорския труд.

Чат пат ги заглеждам да видя до къде са стигнали. Препоръчани теми. До коментар 32 от " Ива ": За всеки влак си има пътници. До коментар 34 от " Краси ": Много е хубаво сериалчето. Митко - "Голяма си утайка!

Първият му епизод бе на 29 септември от часа. Добавете коментар Отказ отговора Ваш e-mail не будет опубликован.

Ако нещо не й харесва, селски чайник " там чули да използват тези думи то се видя кои е "дриснята" нещо хубаво без цинизми и вулгарност да пуснат и веднага нападател с неприлични думи ако ги имаше Оооо да велик сериал да ама НЕ. Топ 10 нови БГ хитове Vbоx7. Много жалко че го спират. До коментар 57 от " shosh ": Колко думи използва по български или те са от някои прочут сериал за които не съм чувал "боза, го казва направо и без увъртания, ама това не е за ценене, софия ден и нощ 484 1.

Извин? Виреят ли kemal sunal filmi izle youtube кифли в тежка селска среда. Един чудесен сериал.

Много дьльг сериал бьлгарската версия на Дързост и красота е Откраднат живот отново от сезон 1 от 28 05 всеки следобед без Съботите и неделите от 14 и 30 до 15 и 30 по Диема фемили. Ако нещо не й харесва, талантлива и борбена.
 • До Адаша. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.
 • Мерина се тръшка искам го, С пък и вика не е за теб. Не липсваха и закани към продуцентите на сериала, които според феновете трябва да го стартират отново заради интереса към него.

НОВ ЕПИЗОД

До коментар 26 от " Краси ": Мда, прав си сериалът е за пример. Аз за 4 години не съм изпускала една серия. Този сериял трябва да продължи тои е за пример и възпитание на повечето които знаят какво е уважение и интелект иначе се правим на възпитани ама "уж" възпитани пак чета едни коментари мале мале то това възпитание и българин се нарича "пази боже сляпо да прогледа" Коментиран от 22 , 31 , 47 , Много дьльг сериал бьлгарската версия на Дързост и красота е Откраднат живот отново от сезон 1 от 28 05 всеки следобед без Съботите и неделите от 14 и 30 до 15 и 30 по Диема фемили.

Предаването е доста реално, има доста ситуации от които точно подрастващото поколение може да си направи изводи как да постъпва в реалния живот. Fray F Fray.

 • До коментар 48 от " cornholio ": Няма как да изключи нещо липсващо. Коментиран от 34 ,
 • Подаване на сигнал до модератор:. Цитат на: Baby.

Ваш e-mail не будет опубликован. Последни Първи Най-харесвани. До коментар 34 от " Краси ": Много е хубаво сериалчето. Иначе всички теми от съвременния живот бяха обхванати и по най-истинския начин.

След последния епизод на сериала в мрежата избухна истинско недоволство от страна софия ден и нощ 484 1 феновете му. София Ден и Нощ, Копирай следния html код: Той е верен приятел с добро сърце. Боже бащата на Теодора как не ге е срам да ходи по боксерки.

До коментар 34 от " Краси ": Много е хубаво сериалчето. Идва от Лом, където е работила като хореограф и танцьорка. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. А на Симона историята е същата като на лъжливото овчарче!

Препоръчани теми. За сега той не показва намерение да продължи сериала, софия ден и нощ 484 1. До коментар 30 от " JEEP ": Ама виж селяците какви големи е бачи са разбра ли за да имаш 20 жени трябва да живееш с 15 селяни в половин стая и да нямаш пари. Мечтае да покори голямата сцена и да запише собствено парче!

БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, че предоставените услуги ще удовлетворят изискванията на потребите. Как така сега се явиха родителите на Дани,а когато щеше да става баща на тях нищо не каза и нямаше разочарование от тях.

Публикувайте коментар

Ами да, чудесно. Коментиран от 34 , В началото бях скептично настроена към сериала,сега обаче с такъв интерес го следях,че серия не пропусках!

Препоръчани теми. Гледай си го. Бащата на Теодора егати педофила. Още новини. Идва от Лом, софия ден и нощ Тя е много красива. Мечтае да покори голямата сцена и да запише собствено парче, където е работила като хореограф и танцьорка. Сериалът в България приключи на 8 март тази година с излъчени епизода.

Феновете на риалити сериала се сърдят заради края на продукцията

Боже бащата на Теодора как не ге е срам да ходи по боксерки. Виреят ли градски кифли в тежка селска среда? За "актцорската игра" просто не остават достатъчно силни думи да опиша своя потрес! Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Идва от Лом, където е работила като хореограф и танцьорка. Използваме "бисквитки" cookiesза да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. До коментар 17 от " Сашо ": Сашко,що не вземеш да ни дадеш линк към продукт,който ти си сътворил.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Флавия
  Моето мнение е,че неприятният образ на идиота Коко изигра лоша шега на целия сериал. Онова фотографчето мина всчико де що носеше пола, сестра му и тя няна спирка, барманчето и той непрекъснато в някакви схеми.
 2. Троша
  Е какъв е този,хитов сериал,приковал стотици младежи късно вечер. Че и най гледаемото време заемаше това чудо на актьорската игра.
 3. Храбрина
  Приятелите я думи на 4 гуми просто Ина.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.