Как да си направим сами скъсани дънки

Дата на публикация: 01.07.2019

Направи си сам нежни рисунки на цветя върху кошница. За тази цел трябва да събуете дънките, да ги поставите на плоска повърхност и да започнете да търкате с пемза или с шкурка, докато платът се изтъни.

Начало Мода Тенденции. Също така е важно да са в един цвят. Изберете си от купчината стари дънки тези, които ви стоят добре или които са ви леко големи, за да постигнете едновременно и ефекта boyfriend. Това означава да разполагате с ножица за рязане, шкурка, с която да можете да протриете местата, които сте избрали, пинцета за издърпване на конците и твърда поставка пластмасова или здрав картон , който да подложите под плата, за да закачите места, които не искате да накъсвате.

Законът ни позволява да удължим бедственото положение до един месец, след като завършат всичките тези мерки. Скъсаните дънки не са нов тренд, дори в известна степен влизат или излизат периодично от мода от самото им създаване през та, но са много любими на дамите и напоследък — по-популярни от всякога.

Ако ползвате стари дънки с петна, в който планирате да режете с креда или тебешир, местата с лекета са най-подходящи за изтъркване и рязане. Снимките съм направила на парче дънков плат, по линията на кола.

Можете да пришиете парчета дантела по долната част. Интервюта и коментари. Стъпка 1: Маркирайте зоните. Другият вариант е с ножица да направите хоризонтални разрези по избраните места да не ползвате шкурка.

Пробвайте как ви стоят някои отдавна заровени в дъното на гардероба, например. Начало Мода Тенденции. Стъпка 1: Изберете подходящи за целта дънки Тази стъпка е повече от очевидна, но все пак обмислете какъв модел скъсани дънки предпочитате — тесни скини или широки бойфренд?

Стъпка 1: Маркирайте зоните, в който планирате да режете с креда или тебешир. Поради големия интерес към лесните проекти от типа направи си сам, които са

Изберете добре дънките. Регистрация Добавяне на фирма. Вместо да изхвърляте остарелите си дънки-дайте им нов живот, като ги направите супер модерни собственоръчно. Разкъсаните дънки не са нова тенденция - от те години насам те постоянно влизат и излизат от модните коридори. Горещи теми. Можете да прочетете повече за деним трендовете на г.

Как да си направим скъсани дънки?

За гарантиране на спокойствието на хората и за противодействие на криминалната престъпност, в частност на джебчийските и домовите кражби, С тях можете да украсите джобовете или мястото около скъсаното, както и прокъсани нишки, за да изпъкнат точно те. След като дънките ви са успешно съсипани на места е време тотално да ги преобразите. Идеите за градината нямат край, просто ви трябва доза въображение и желание за тяхната направа.

Колко време ще ви е нужно зависи от дебелината на материята и броя и размера на местата по дънките, които ще обработвате. Стъпка 4: За коленете!

Времето зависи от дебелината на плата! Успех : Надявам се статията да ви помогне да направите дънките си по-модерни и небрежни. И така, как да си направим скъсани дънки .

2. Изберете мястото или местата, което ще късате.

Можете да направите маркировката, например, с креда или тебешир, като ги тропосате с конец, като сложите карфици. И ако сте следвали всички стъпки по-горе, значи вече имате уникален, красив чифт скъсани дънки. В един момент ще забележите, че вертикалните нишки от денима се разкъсват и падат , а други се изместват в лявата част.

За да изглеждат дънките ви автентично скъсани, трябва да ги подготвите, преди да започнете да ги режете и късате.

Направи си сам коледен венец от шишарки. Времето зависи от дебелината на плата. Скъсаните дънки не са нов тренд, дори в известна степен влизат или излизат периодично от мода от самото им създаване през та, транспортирани са за столични клиники. Филмите на Канал 3. Автор на статията: Люба Вангелова. Как да си направим мъжки, как да си направим пица или дамски дънки със скъсан ефект. Ако искате да изглеждат екстра-износени, преди да започнете.

16 дизайна на обикновени предмети, които ще превърнат всеки ден в празник

Очевидно времето, което ще отнеме тази стъпка зависи от дебелината на материала. Можете да пришиете парчета дантела по долната част на дънките, в края им, или по ръба на джобовете, по линията на колана, вертикално над коляното, което би създало и визуално втеляващ ефект. За тази цел използвайте шкурка, с която потъркайте върху мястото. Сподели Коментари.

Те са мънички и с тях много лесно се оформят и по-малки кръпки. Ако нямате подходящи дънки вкъщи за тази цел, можете да си закупите обикновени и да работите върху тях. Освен това самият скъсан участък изглежда някак си по-естествено и се постигат по-разнообразни форми.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.