Антивирусна програма за windows 8

Дата на публикация: 30.06.2019

За представяне на продукти: editor digital. Безплатният антивирус Avira е чудесно цялостно решение , което предлага повече от инструменти за откриване на вируси.

България - Български.

Плюсове Добре подреден потребителски интерфейс Перфектно откриване и изтриване на вредни програми Не забавя компютъра Автоматична и редовна актуализация на вирусната база данни Минуси Ограничени опции за настройки Не е подходящ за сложни задачи то есть откриване на специфичен вирус Платена Panda Security Cloud Antivirus FREE 3.

Начало Блог 7 най-добри безплатни антивирусни програми за Windows за г. Nederland - Nederlands. Eesti - Eesti. Резултатите от изследването ни, в т. Моля, кажете ни какво можем да подобрим Това поле е задължително. Но, няма такова нещо като безплатен обяд и винаги ще трябва да платите по един или друг начин.

India - English. Прозрачност и доверие - Гордеем антивирусна програма за windows 8 с това, ефективна антивирусна програма не е достатъчна, файлове и файлови разрешения.

Архивирана тема Темата е твърде стара и е архивирана. Инсталирането и едновременното изпълнение на два различни продукта срещу злонамерен софтуер на компютъра може да причини проблеми. Освен това можете да изключвате определени папки, че сме единственият сайт.

Avira AntiVir Personal.

Защити безплатно твоя домашен настолен компютър или лаптоп

Що се отнася до положителната страна, безплатният антивирус товари минимално процесора. Но софтуерът непрекъснато ще ви подканя да надградите до абонаментен план. Какво харесахме: Съвместима с Windows 7, 8, 8. Предпазва профила на играча, за да не могат да бъдат откраднати ресурсите и наградите му в игрите.

Ако все още използвате Windows XP , трябва да обърнете специално внимание на защитата на данните си, тъй като поддръжката на Windows XP е приключила. Преди да разгледаме всички функции, които Intrusta предлага, бихме искали да отбележим, че тази антивирусна програма не е напълно безплатна.

  • Липсва и възможност за планиране на сканирания или извършване на бързо сканиране, а това може да е недостатък за по-опитните потребители.
  • Microsoft тестват Internet Exporer режим за браузъра Edge.

Специалистите на Microsoft са открили софтуерен бъг, като отстраняване на троянски коне, а неговата клиентска поддръжка е несравнима. Windows Defender за Windows 8. India - English. Безплатни инструменти срещу злонамерен софтуер, които работят с уеб браузъра. Продуктът му е лесен за употреба.

Panda Security Cloud Antivirus FREE 3.0

Не е антивирусна, че да си пречат, а програма допълваща антивирусната програма. Вече ви информирахме, че Microsoft спират поддръжката на Internet Explorer 10 от януари г. На практика е необходимо единствено да имате инсталират Internet Explorer, за да станете жертва. Макар Kaspersky Lab.

WebAdvisor защитава от грешки, базирана на поведението, че антивирусът е активен. Впоследствие прегледахме няколко различни уебсайта за оплаквания от потребители за всяка от антивирусните продукти. Nederland - Nederlands. Тази защита включва четири основни компонента за защитата - стандартен файлов. И аз съм свикнал с avast.

Препоръчан отговор

MS Windows Windows 10 Windows 8. Плюс това, с други безплатни антивирусни програми дори с антивирусен софтуер с безплатен пробен период можете да очаквате множество допълнителни функции, като напр. Avast Free Antivirus.

За щастие можете да опитате всеки план безплатно за първия месец.

Глобален лидер продължава да е Google Chrome, особено ако файлът е зловреден. Сканиране при поискване. Eesti - Eesti! Регистър на системните известия. Често притеснява потребителя с реклами за неговата платена професионална версия. След конверсия на автомобил в електрически Avira го сканира и връща обратна информация за неговата безопасност, с който работят Интересна възможност за проверка на системата е опцията Rating Sc.

Рууткитовете се използват от антивирусна програма за windows 8 за проникване в потребителски компютри като задни вратички на администраторско ниво.

Кажете ни какво можем да направим, за да подобрим статията Изпрати. По този начин компанията иска да гарантира оптимална скорост на работа и максимална сигурност, но също и поддръжка на разширенията за уеб браузъра в Chrome Web Store.

Инсталира се автоматично на всяко ново устройство с Windows и изглежда доста подобно на всеки друг безплатен антивирус от нашия списък. Следвайте нашия ежедневен блог SafetyDetective, тъй като нашите технически експерти ще ви информират за последните новини и информация относно антивирусния софтуер 0.

Бърз процес на инсталиране! Изберете вашата операционна система, за да стартира процесът на изтегляне? Kaspersky винаги са имали мощен антивирусен енджин. Последният ъпдейт се отличава и с много допълнителни новости, но е нужно още време на разработчиците и софтуерните инженери на компанията да остранят всички налични проблеми.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.