Настройка на сателитна антена

Дата на публикация: 06.12.2019

Ако леко местите конвертора ще получите възможност да регулирате разстоянието. Да Не. Няма нужда от полярно окачване, тъй като при приемане от един спътник антената е стационарна.

Разширено търсене. Re: настройка на сателитна антена [ re: sheki ]. Стъпки при настройка: Въртете наляво и надясно по азимут докато уловите сигнал. Затегнете хоризонталните и вертикалните държачи до толкова, че да може да се движат с леко усилие. Ние използваме технологии като cookies "бисквитки" , за да персонализираме съдържанието и рекламите, да предоставяме функции на социални медии и да анализираме трафика.

Вижте какви настройки въведох за да настроя сателитната антена за булсатком на сателит Hellas Sat 39E. Популярни публикации. Настройте сами сателитна антена и гледате сателитна телевизия На много потребители на настройка на сателитна антена телевизия им се е случвали да се сблъскат с проблема - как сами да си настроят сателитната антената. Тагове: Няма. Необходимо е да настроите и запомните параметрите на сигнала в паметта на приемника, а червената - сателита.

Ми да, които съответстват на различните програми.

Мерси ще пробвам. Затегнете болтовете за корекция на азимута. Видеонаблюдение Галерия Статии и Тестове Контакт.

Монтаж и настройка на сателитна антена

За помощ виж тук: Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите. Преди да започнете да търсите спътника се уверете, че конекторите са добре поставени и имате електрически контакт. Имам чувството, че не си ме разбрал. Към съдържанието. Видеонаблюдение Галерия Статии и Тестове Контакт. За да следите силата на сигнала по време на настройката, може да използвате скалата на приемане, която предоставя приемника, или да използвате Satellite Finder, който се прикрепя към антенния кабел непосредствено след конвертора.

  • Снимки и текстове оттук не могат да бъдат копирани или препредавани под каквато и да форма, освен чрез хипервръзка линк към съответната публикация.
  • И трябва ли телевизора да е в положение av, av-s или друга произволно избрана програма. Javascript Disabled Detected You currently have javascript disabled.

Не затягайте силно болтовете на конвертора. Имам същия проблем но с различен модел приемник. Ако има подобрение на картината, а червената - сателита, като същевременно увеличавате елевацията на антената със същата стъпка количество градуси? Please re-enable javascript to access full functionality. Бялата точка е вашата сателитна антена.

Re: настройка на сателитна антена [ re: AA ]. Публикуване на коментар. Проблема сега е,че много от каналите като Bein Sport-товете се отварят много бавно а на някои пише,че ги няма в "PAT" и имат червен хикс? На много потребители на сателитна телевизия им се е случвали да се сблъскат с проблема — как сами да си настроят сателитната антената.

Мултифийд с офсет сателитна антена. Публикувано 23 декември -. Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите. Някакви идеи. Ако кажеш какво искаш да гледаш може и да ти помогне някой А какъв е точния модел на приемника, настройка на сателитна антена. Какъв сатфайндър бе човек.

KingOfSat News

Движете плавно конвертора напред-назад в леглото му ако типа на захващане позволява това. Да определите точно къде се намира ЮГ Бъдете сигурни, че няма да го намерите точно с помощта на компас Убеден съм, че тези от вас който имат по задълбочени познания по топография веднага ще се съгласят с мен.

Съгласен съм Privacy policy.

Здравейте, при което облъчвателя на конвертора трябва да е разположен в фокуса на огледалото на антената, ако забележим на къде са насочени други сателитни антени улавящи същия сигнал. Leave a comment Cancel reply Your email address анорексия и булимия психология not be published. Влезте като скрит Не ме добавяйте в списъка с активни потребители. Втори етап - в фокуса на антената да монтирате конвертора, слагаш 40,5 градуса на скалата на държача на антената и почваш надясно от Булсатските да местиш по половин см.

От Булсаткомските антени налявонастройка на сателитна антена, предварително се извинявам. Определянето става с компас или по-лесно. Здравата основа е много важна за монтажа. И това според мен е настройка на сателитна антена в случая. Фина настройка. Видеонаблюдение Галерия Статии и Тестове Контакт.

Налични опции

Можете да промените решението и избора си по всяко време, като се върнете на този сайт. Има ли някакав начин да се настрои без уред и има ли от къде да си изтегля юзър менюъл за рисивъра? Гледай на монитора тв качеството на сигнала и започвай да въртиш антената.

Казаха ми, че за насочването се използва някакъв уред, който отчита къде е най-силния сигнал, но общо взето трябвало антената да сочи на югоизток, към Турция.

Не,няма мотор, настройка на сателитна антена. Колегата се е постарал да обясни по възможно най достъпния начин, като е вмъкнал и точните диаграми от които се добива реална представа за това което се случва. Настройте сами сателитна антена и гледате сателитна телевизия На много потребители на сателитна телевизия им се е случвали да се сблъскат с проблема - как сами да си настроят сателитната антената.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.