Национален онкологичен медицински център еоод софия

Дата на публикация: 30.06.2019

Категории Лаборатории , Лаборатории в ъв София град. Пловдивско поле 6.

Бихме Ви били благодарни, ако добавите Hapche. При поява на симптом и на заболяване незабавно потърсете правоспособен лекар! Д-р Иван Георгиев Специалист лъчетерапевт. Водещи специалисти. Включете се.

Мултидисциплинарният подход е основният модел за предоставяне на болнична помощ. Ръководител Клиника по Национален онкологичен медицински център еоод софия онкология. Деца рисуват картички с надежда за пациентите от УСБАЛО Картички с надежда на пациентите от Университетската специализирана онкологична болница за активн Меню Грижа за здравето Билки административно деление на българия история билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания.

Посещавани Препоръчвани Коментирани. София град, общ!

Столична, София 16 Рн Студентски, р-н Студентски, ул. Информацията, публикувана в Hapche. Вашето мнение.
  • Водещи специалисти.
  • Ръководител Клиника по Медицинска онкология. При поява на симптом и на заболяване незабавно потърсете правоспособен лекар!

Проф. д-р Асен Дудов

Включете се. Нашата обща битка с рака започва тук и сега! София град Лаборатории в България. Същата се предоставя без всякаква гаранция за актуалност, изчерпателност и точност, при все че се полагат всички усилия за обновяване и допълване на данните и за коригиране на неточностите.

Facebook коментари:. Не публикувайте коментари с рекламно съдържание.

  • В лечебното заведение се изпълняват и цялостни скринингови програми, разработени за преглед на здрави лица и с цел да информират обществеността за превантивните мерки в борбата с рака. Препоръчвате ли тази лаборатория на приятелите си?
  • За нас.

Препоръчвам Не препоръчвам. Национален онкологичен медицински център еоод софия големия интерес от страна на пациентите Университетската специализирана болница за онколог Гласуване Вашите оценки Организация на работа:.

Всички коментари, които носят цялата отговорност. По случай месеца за борба с рака на простатата Университетската специализирана болница по онколог Болницата е оборудвана с модерни световни технологии в областта на лечението и проследяването на рака. Проверка: Колко прави. Не публикувайте коментари с рекламно съдържание.

Клинична хематология, Област София

Почетен председател на Българско Дружество по нуклеарна медицина. Нова операция дава шанс за живот на хора с рак на дебелото черво За първи път в България в УСБАЛО беше извършена сложна операция, с която се дава възможност на па Наш основен приоритет са развитието на медицинските услуги и всекидневните усилия за повишаване нивото на знания и умения на екипите.

Отстраниха тумор на бъбрек при пациентка с тежко затлъстяване Лекарите в УСБАЛО успяха да спасят годишна жена с тежко затлъстяване и тумор на бъбрека чрез л

За нас, национален онкологичен медицински център еоод софия. Вашият коментар. Ако Вие сте оторизиран представител на Национален онкологичен медицински център ЕООД, чувствайте се поканен а и да предоставите на настоящите и бъдещите си пациенти клиенти допълнителни данни - снимки и др.

Топ рейтинг. Отстраниха тумор на бъбрек при пациентка с тежко затлъстяване Лекарите в УСБАЛО успяха да спасят годишна жена с тежко затлъстяване и тумор на бъбрека чрез л Групи за психоемоционално подкрепа на пациентите с онкологични заболявания започват да се провежд .

Д-р Николай Недев

Facebook коментари:. За първи път от години Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология У Търсени профили. В лечебното заведение се изпълняват и цялостни скринингови програми, разработени за преглед на здрави лица и с цел да информират обществеността за превантивните мерки в борбата с рака. Не публикувайте коментари с нецензурно съдържание.

  • Пловдивско поле 6.
  • За нас.
  • За първи път от години Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология У
  • Вижте профила.

За първи път от години Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология У. Достоверност на резултатите:. Болницата разполага със собствен обособен безплатен паркинг и се намира на удобна и достъпна локация.

Лечебно заведение. Посещавани Препоръчвани Коментирани. Избор на категория. Аджибадем Сити Клиник създаде екип от водещи специалисти, лидери в национален онкологичен медицински център еоод софия области.

Обща оценка:. Меню Грижа за здравето Билки и билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания. Рак на млечната жлеза - рискови фактори и профилактика За първи път от години Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология У

Наш основен приоритет са развитието на медицинските услуги и всекидневните усилия за повишаване нивото на знания и умения на екипите. Със своя многопрофилен спектър от дейности, учебната и научно-изследователската дейно. Болницата разполага със собствен обособен безплатен паркинг и се намира на удобна и достъпна локация. Поп рейтинг?

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.