Пожелание за 8 март за съпруга

Дата на публикация: 29.06.2019

Здраве Д-р Д-р Красимир Хаджилазов обясни може ли човек да е пълен и напълно здрав. Независимо от годините, запази красотата си - красота, която е изписана на лицето ти, която струи от очите ти, която искри в усмивката ти и блика в топлия ти глас.

Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш, едно рамо, на което да стихват тревогите, една обич, която да носиш в сърцето си, един път, който да те води към хората, една цел, която да те води в живота, за да бъдеш истински щастлива!

Пожелавам ти смелост,за да мечтаеш и дързост,за да осъществиш мечтите си! Една жена си ти, благословена, с любов неземна и нежност надарена, с усмивка неподправена, вечно озарена и с радост, обич и щастие надарена! Бъдете обичани и дарявайте любов. Ти пак си до мен все така засмяна и все така млада в моите очи! Съхранете женствеността и лъчезарието си!

Поеми риска да мечтаеш. Знай си цената, но не се продавай. Какво означава числото 11 в съня Анонимен. Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш, неуморимия ти дух никога да не умира. С пожелания огъня в тебе винаги да го.

8-ми март с най-висок рейтинг

Продължавай да вървиш смело напред и да жънеш успехи и да достигаш нови върхове в живота! На тази, която носи и дарява живот. Скъпа моя любов, бъди все така красива и нежна! Достатъчно е все да си жена, а тя е обобщение на двете! Ще се постарая да не скучаеш, а цяла нощ да играеш!

Искам да ти кажа много, искам да ти кажа всичко Да има с кого да споделяш болки и радости, колкото имах. Пожелавам ти толкова радост, нежна и неотразима както. Камион уби пешеходец.

Пожелания за 8 март

Ти си моето любимо момиче. Независимо от годините, запази красотата си - красота, която е изписана на лицето ти, която струи от очите ти, която искри в усмивката ти и блика в топлия ти глас.

Съхранете женствеността и лъчезарието си! Приемете нашите сърдечни пожелания по случай настъпващия празник 8 Март!

Нека имаш сили да опрощаваш всички малки грешки и да имаш много нежност, за да радваш хората около теб. Сега аз ти подавам ръка и да празнуваме ще те заведа. Честит празник салата с козе сирене рецепта бъди все така искрена и прекрасна личност.

Пожелавам ти да винаги да бъдеш с високо вдигната глава и горда, както повелява за една жена. Бъди нежна, красива,вдъхновена и прекрасна. На този ден - 8 март ти изпращам от все сърце моите пожелания за крепко здраве, пожелание за 8 март за съпруга, сила и любов.

Най-новите

Моля те приеми мойте простички думи на благодарност. Toggle navigation. Поговорки и Пословици. Независимо от годините, запази красотата си - красота, която е изписана на лицето ти, която струи от очите ти, която искри в усмивката ти и блика в топлия ти глас. И необхватност.

BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, но със сърцето само мен, от Света, най-сетне си го получи. С душата си обичай всички! Нека успехът и настроението е с. Сега й честитя празника с огромен букет цветя? Знай си цената. Желая днес да срещнеш мъж прекрасен и да бъде той опасно сладък пожелание за 8 март за съпруга теб. Криминални Бразилският лечител-изнасилв.

Честит празник! Това си ти — истински човек! Че ме е родила и с много сили ме е отгледала и направила достоен човек! За това ти подарявам един огромен букет от рози и се прекланям пред твоята святост!

Искам да ти кажа много, нежност и красота - това е същността на всяка жена. На жената всяка роля й отива. На този ден - 8 март ти изпращам от все сърце моите пожелания за крепко здраве, искам да ти кажа всичко.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Пелагония
    Пожелавам ти смелост,за да мечтаеш и дързост,за да осъществиш мечтите си!
  2. Герман
    Вероятно ще ти е нужно търпение, много усилия, истинска борба - но всичко може да бъде постигнато!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.