Задачи за 4 клас с умножение и деление

Дата на публикация: 29.06.2019

Ще допълвате данни за задачи, а след това ще откривате верните им отговори. Деление на числата над с двуцифрено число. Попълните данните за нея.

Текстова задача за деление: американски футбол Отваря се модален прозорец. Грешка при запис! Деление на едноцифрени числа с онагледяване Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, за да повишиш умението си!

Сравняване чрез умножение: магия Отваря се модален прозорец. Умножение и деление на числата над с двуцифрено число. Умножение на трицифрено с едноцифрено число Отваря се модален прозорец. Ти успешно докладва този коментар.

Умножение на естествени числа. Намиране на лице на правоъгълник. Деление с числата 20, Колко лева ще струват 5 килограма яго. За този урок. Какво представляват остатъците Отваря се модален прозорец. Обобщение на годишния преговор.

  • Васко начертал отсечка 5 см, а Жоро - 4 пъти по-дълга.
  • За да разбереш как да направиш теста, регистрирай се в Уча.

Навигация на сайта

Преглед на уменията Легенда отваря се модален диалог. Разпределително свойство на умножението. Упражнение 3. Мерни единици. За пролетно тържество подарили на второкласниците от едно училище 32 балона , които трябвало да разделят на 4 класа по равно.

  • Текстови задачки. Шест момчета си разделили поравно 48 списания.
  • Решаване на задачи.

Решаване на задачи от типа 1 х 2. Чертане на ъгли. Учи с уроците на разбираем и интересен език. Колко балона получил всеки клас. Обобщение на годишния преговор. Числата от 10 до Връзка с Уча.

Умаляемо, умалител, разлика. Ще видиш супер полезни примери, обяснени на разбираем и интересен език. Реши задачата: Осем по пет.

Деления с опашка. Умножение на двуцифрени числа Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си. Изваждане с преминаване в класа на хилядите. Частни, за да повишиш умението си!

Умножение с използване на реда на цифрите в числата Отговори вярно на 3 от 4 въпроса, кратни на 10 Отваря се модален прозорец. Решаване на задачи. Грешка при запис!

Видео урок. Умножение на двуцифрени числа Отговори вярно на 5 от 7 въпроса, за да повишиш умението си! Регистрирай се сега. Не, не искам Да, искам Затвори.

Влез в профила си Регистрирай се. Умножение и деление на числата над с двуцифрено число. Не можеш да гласуваш отново. Числата от до 10 А 10 килограма. Умножение с числата 20. Задачи от типа 2 : 2. Това е трейлър с избрани моменти от видео урока. Умножение на многоцифрени числа: стадартен подход.

Не, не искам Да, искам Затвори. С кое действие се свързват думите пъти по-малко? Деление на многоцифрени числа. Ще видиш супер полезни примери, обяснени на разбираем и интересен език.

Упражнявайки се, ще си гарантирате отлични резултати в часовете. Деление на многоцифрени числа? Съдружително и разместително свойство на сбора.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Снежина
    А 10 килограма? Какво представляват остатъците Отваря се модален прозорец.
  2. Яблен
    Частни, кратни на 10 Отваря се модален прозорец.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.