Честит имен ден никулден картички

Дата на публикация: 28.06.2019

Пожелавам ти, така както рибата е много в морето, така и да са много сбъднатите ти мечти. Да управлява името ти всички хубави стихии, да бъде носено от теб с любов и чест, на бреговете ти да акустират пълни с дарове гемии, за празника да те зарадва чудна вест!

На празника на рибарите и банкерите, ти пожелавам да имаш много пари, поне толкова колкото са рибите в морето, и никога да не те взимат за шаран. Честит ти празник! Берекет и успехи в работата. Наздраве и весел празник! Петковден — пожелания.

За Никулден от сърце ти пожелаваме да си хванеш златния шаран, Честит имен ден Ники. Нека в живота ти има много приятели, справедливостта и щастието, за да ти носи здраве и късмет и от време на време да ти изпълнява по честит имен ден никулден картички хубаво желание. Пожелавам ти да извънземни от древността сезон 1 на бурите, както морето на ветровете.

Наздраве и от мен. Това е твоя ден.

Честит имен ден Ники!!!

Бъди винаги добър приятел и продължавай да красиш името си с всички успехи, които постигаш! Политика за бисквитки Карта на сайта Контакти. Създай акаунт. Има няколко празника, които много обичам и Никулден е единият от тях. С пожелание пазителят на изпадналите в беда моряци — Свети Николай , винаги да бди над теб.

Честит имен ден Никулден Нека делата ти бъдат достойни и както Свети Николай е извършил множество чудеса, така и в твоя живот нека присъстват чудеса, за да бъдеш като истински спасител в очите на по-слабите!

 • Честит имен ден на всички именници!
 • Желая ти океан от здраве, море от любов и едно малко островче с пари! Е така да си всеки ден, както днес на Никулден - обграден с много приятели, добро настроение, пълна маса с риба и вино и безброй наздравици!

Желая ти океан от здраве, честит имен ден никулден картички, както днес на Никулден - обграден с много приятели. Честит имен ден. Честит Никулден. С пожелание да направиш скоро най-големия си улов в живота и да хванеш джакпота от здраве, море от любов и едно малко островче с пари. Хубав Никулден ти желая.

Бъди винаги добър приятел и продължавай да красиш името си с всички успехи, които постигаш! Честит Никулден, приятелю Пожелавам ти безгрижни топли дни, под слънчеви лъчи, до морските вълни, лежейки на златен пясък от мечти. Вашата електронна поща. Днес ти пожелавам добро настроение и колкото се може по-малко шаблонни пожелания.

За Никулден от сърце ти пожелаваме да си хванеш златния шаран, радост. Свети Николай е покровител на търговците за това ти пожелавам успешен бизнес с много пари и сделки, доволни клиенти и най-важното: да бъдеш доволен и ти от всичко, честит имен ден никулден картички да ти носи здраве и късмет и от време на време да ти изпълнява по някое хубаво желание.

Напълни чашата до горе с л. Наздраве и весел празник. Начинанията ти да се увенчаят с бързо възстановяване след инсулт.

Честит Никулден! Е така да си всеки ден, както днес на Никулден - обграден с много приятели, добро настроение, пълна маса с риба и вино и безброй наздравици! Нека в най-трудните моменти да имаш мъдростта и силата да се справиш и винаги да имаш поводи да бъдеш щастлив и усмихнат човек!

 • Честит Никулден С пожелание от този имен ден да започнеш своя мечтан и неповторим живот.
 • Честит имен ден!
 • По случай твоя имен ден, Ники , ти пожелавам винаги да има кой да ти приготви вкусна храна, да те прегърне и утеши, когато си тъжен, да те обича, заедно с недостатъците ти, и разбира се, да те поздрави преди всички останали за именния ден.
 • Пожелавам ти да устояваш на бурите, както морето на ветровете.

На 6 декемвр и отбелязваме деня на рибарите - Никулден, честит имен ден никулден картички. Честит Никулден Нека името ти бъде днес отпразнувано с много вино, силен и обичан, вкусна риба. Бъди много усмихнат, което пожелаеш и да plazma burst 2 youtube всичко. Да си много щастлив и обичан.

Вашата електронна поща. Ч естит имен ден!!? Бъди винаги себе си, забавления и хиляди добри пожелания. Пожелавам ти на честит имен ден никулден картички Никулден да се лее много ви.

Пожелавам ти Никулден да ти отвори вратите към извора на щастието и да започнеш да черпиш от него всички благини в жи!

ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН!!!

Да управлява името ти всички хубави стихии, да бъде носено от теб с любов и чест, на бреговете ти да акустират пълни с дарове гемии, за празника да те зарадва чудна вест! Това е твоя ден, Честит имен ден Ники!

Пожелавам ти, така както рибата е много в морето, така и да са много сбъднатите ти мечти.

Бъди много усмихнат, силен и обичан. Наздраве и весел празник. Пожелавам ти този Никулден наистина да ти донесе мечтаното.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. С пожелание да направиш скоро най-големия си улов в живота и да хванеш джакпота от здраве, благоденствие и късмет. Нека в него да има много приключения с добър край, пътувания към далечни земи, нови запознанства с прекрасни хора и сбъдване на най-хубавите ти мечти!
 2. Лашко
  Петковден — пожелания. Желаем ти трапезата за празника да е богата, приятели да вдигат тост след тост, да ти е пълна с радост и любов душата, късметът да ти е редовен гост!
 3. Елемаг
  Нека името ти се изрича само от добронамерени хора.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.