Препарат за почистване на дюзи дизел

Дата на публикация: 28.06.2019

Ако е за нея, до колкото съм чел произвеждат предимно за рафинерии и затова концентрацията е толкова висока. Измисли си някаква дестинация с по-продължително каране, иди до Стара Загора примерно на кафе.

Препаратът е готов горивен разтвор за директно приложение без добавяне на гориво стандартната доза мл е за едно третиране на двигател до 3 см 3 и е напълно безопасен. Display as a link instead. Сега съм взел една уж американска, комбинирана за чистене и незамръзване и се чудя как ще се отрази. Но това е при съмнение за по-сериозен проблем. Report post. Трябва да добавите 1 като минимално количество за да купите този продукт.

Лично изпитах разликата върху Паджерото с добавка на Лики Моли за почистване на комън рейл и помпа дюза. Recommended Posts. Clear editor. Официален магазин на xenum за българия За нас Контакти Български. Колега, виж тези две теми. Разликата беше "уау" Потребителските отзиви еднозначно указват добри резултати.

Една бутилка е за около тон. Тези ефекти са резултат от: Действието в реално време около минути на съдържащите се в продукта детергенти от висок технологичен разред, отстраняващи неизбежните при дизелите отлагания; Осигуреното ритмично и правилно впръскване на горивото и ефективното му изгаряне в цилиндрите.
 • Една бутилка е за около тон.
 • Paste as plain text instead.

For the car driver

Share this post Link to post Share on other sites. Ако е за нея, до колкото съм чел произвеждат предимно за рафинерии и затова концентрацията е толкова висока. Дизел Search In. А това ти е добавката. Upload or insert images from URL. Препоръчва се периодичното третиране в зависимост от качеството на използваното гориво и режима на езда на автомобила.

Posted December 17,

Една бутилка е за около тон. А това ти е добавката. Да и аз съм чувал, December 4, трябва да погледна в някоя бензиностанция, подаващо препарата под налягане, и помогнали. При повечето common-rail системи прилагането изисква оборудване.

Kондиционер-подобрител за препарат за почистване на дюзи дизел Да разбрах. Каква добавка да ползвам за почистване на дюзи By Chobano?

Официален магазин на xenum за българия

Колега, показанията на дюзите са перфектни, не ти трябва профилактика. Иначе по спомени една кутия беше около 20 лв. Posted December 16, edited. Join the conversation You can post now and register later.

Аз рядко сипвам над литра наведнъж, че да мога да се ориентирам по тези деления. Да и аз съм чувал, че ще налееш цялата опаковка в или 50 литра не е проблем, че не си се задръстил толкова, че на новата опаковка имало деление на по мл, трябва да погледна в някоя бензиностанция!

Сега като разглеждах сайта им видях. Предп. Това. Приложение Предназначение: за всички дизелови двигатели.

Recommended Posts

Join the conversation You can post now and register later. Аз рядко сипвам над литра наведнъж, че да мога да се ориентирам по тези деления. Каква добавка да ползвам за почистване на дюзи By Chobanov , December 4, in Дизел.

Препоръчва се периодичното третиране в зависимост от качеството на използваното гориво и режима на езда на автомобила. Приложение Предназначение: за всички дизелови двигатели. Reference :. Дам има го и този филм. За тази ли става дума.

Джипката летеше просто и никакви странични реакции не даде. Прочистване на системата за подаване и впръскване на гориво.

Join the conversation

Да, ама с това 2Т масло няма ли да пуши като го налея в резервоара. Добавките на лики моли вършат чудеса. Препарат за прочистване на Прочистване на системата за подаване и впръскване на гориво.

Но то е с най-обикновен стар тип дизел и дюзите му са всеядни. При повечето common-rail системи прилагането изисква оборудване, by thaddeus. Edited December 17, подаващо препарата под налягане.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Павломир
  Многофункционална дизелова добавка - концентрат Прочистване на системата за подаване и впръскване на гориво.
 2. Гугутка
  Лично изпитах разликата върху Паджерото с добавка на Лики Моли за почистване на комън рейл и помпа дюза. Prev 1 2 3 Next Page 1 of 3.
 3. Флоринда
  При повечето common-rail системи прилагането изисква оборудване, подаващо препарата под налягане.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.