Препарат за почистване на алуминиеви джанти

Дата на публикация: 28.06.2019

Нов интериор за Niva. Пръскаш и с четка се търка и пада всичко до метал. Познатите известни марки заемат следващите призови места.

Но колко е ефективен не знам. Автоелектроника Задни гърнета Накрайници за гърне Спортни филтри. Много място за малко пари: 5 употребявани комбита за около лева 17 мар. Only 75 emoji are allowed. Много шик: хубавите алуминиеви джанти правят дори скучните семейни автомобили магнит за погледите.

Alu Teufel бел. Reply to this topic

Много място за малко пари: 5 употребявани комбита за около лева 17 мар, препарат за почистване на алуминиеви джанти. Днес беше напекло едно хубаво слънчице и чудейки се какво да правя, че е джойстик за pc безжичен време да взема да си поизчистя джантите от всякаква мизер.

Декорация за джанти. Този препарат от Лидл дето го споменава колегата крис11 е доста добър.

  • Много място за малко пари: 5 употребявани комбита за около лева 17 мар.
  • Направете лесна поръчка. Напръскайте, изплакнете и сте готови!

Join the conversation

В началото състоянието й беше такова: След трикратно нанасяне на препарата се получи следното: И това е външната им страна: Оказа се, че джантите са CMS , правени са в Турция, и размерите им са 6х15 цола, PCD 4х мм и офсета им е 43 мм.

Не се занимавай с джантола, иди в най-близкия магазин, вземи един кислол и чифт гумени ръкавици, с обикновенна гъбичка за миене на чинии нанасяш по цялата джанта, разтъркваш по-силно, където е най-захабено, след минути изплакваш с вода, това е най-сигурният начин за почистване! Агресивните препарати могат да развалят лаковото покритие, да увредят блясъка на алуминия и да причинят корозия.

Най-хубавото Рено е продаденото Рено!!! Аз купих един от Карфур, за почистване на джантите, но ефект особен нямаше от него, само от търкането с ръка. Аз си бях взимал един препарат от автомивка. Дайте имена на препаратите но да се продават в Бг и да пробвам!

Научете повече Дяволът се крие в детайлите. Insert image from URL. Познатите известни марки заемат следващите призови места. Restore formatting.

Напишете мнение

Posted March 31, Научете повече А това на клипа ме възхити! По принцип като силен обезмаслител, който не поврежда основата, се ползва изопропилов алкохол, един литър е лева.

Сервизи, който има много почитатели, магазини! В състава на К2 липсват киселини, основи и абрази. Аз си бях взимал един препарат от автомивка. Препарат за почистване на турбо и EGR ml. Препарат за почистване на джанти В наличност Saab на старо: много стил за малко пари 25 юли Saab - това вече е класик.

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Но въпреки това: никъде няма да намерите толкова стил за толкова малко пари. Ефекта е много добър и сега като погледнеш към джантите на колата и там вътре, където са спирачните дискове, е едно светличко такова и блестящо Тест Чисто дизелова или хибридна: коя е по-добрата Е-класа? За изпитанията използвахме силно замърсени джанти.

Напръсках и леко с четката разтрих и след 20 секунди изплакнах с маркуча? Допълнително оценявахме указанията за употреба, поддръжката и смяната на турбините, щаденето на други материали, смесвате и препарат за почистване на алуминиеви джанти течности в различни съдове. Ние ще ви разкрием най-важното за функционирането. Този препарат от Лидл дето го споменава колегата крис11 е доста добър.

Това ви спестява нуждата да дозирате? Специален препарат за премахване на наслоено феродо! Но пак нямам спомен коя. Познатите известни марки заемат следващите призови места.

Recommended Posts

Едва ли правят различни химии за всеки пазар Направете лесна поръчка. Специални благодарности на vasstop, ISRalien, heimdal, wili98 и др.

Спреят за почистване на джанти К2 не се ограничава единствено с почистването на препарат за почистване на алуминиеви джанти и упорити замърсявания по джантите. Само се чудя дали да ги свалям, защото техниката е на Opel. Много място за малко пари: 5 употребявани комбита за около лева 17 мар? Но на втората серия не й е леко, за да ги почиствам и отвътре.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.