Samsung galaxy j3 j320f home button

Дата на публикация: 26.10.2019

На екрана с настройки чукнете За устройството. В зависимост от последната използвана функция, вместо иконата могат да се появят други икони.

София, Студентски град 04 декември 13,90 лв. Нулиране на устройството Ако методите по-горе не решат вашия проблем, изпълнете възстановяване до фабричните настройки. Чукване и задържане Чукнете и задръжте елемент или екрана за повече от 2 секунди, за да отидете на наличните опции.

Samsung GT-I Наръчник за потребителя. София, Студентски град 05 декември 10 лв.

Изберете видеоклип за възпроизвеждане. Влизайки в галин и преслава текст си приемам общите условия на сайта. За да зададете панел като главен начален екран, чукнете. Идете до допълнителни опции. Лентов кабел home button за Samsung Galaxy S6 гр. Samsung не носи отговорност за загубата на данни, съхранени в устройството. Преди да извършите нулиране на устройството до фабричните му настройки, запазени в устройството.

Samsung Galaxy J5 Наръчник за потребителя Lollipop. Списъкът с услуги за плащане може да не включва всички налични приложения за плащане.

Samsung Galaxy J3 2016 LCD with touch SM-J320F White Full Original

При устройства с ниски нива на батерията запазете заряда на батерията като активирате функции за пестене на енергия и затворите приложенията, които консумират прекалено много енергия. Google Търсете бързо за елементи в Интернет или вашето устройство. Текущ режим Миниатюра за предварителна визуализация Скрийте или покажете иконите за настройки. Бутони за бързи настройки Стартирайте Настройки.

Когато използвате високоговорителя, дръжте устройството далеч от ушите си. Това може да повреди устройството.

Samsung Galaxy Tab A 9. Въпроси и предложения. Ако батерията остане напълно разредена или извадена от устройството, часът и датата ще бъдат нулирани. Времето на използване може да се различава в зависимост от настройките на вашето устройство и работните условия. Вижте ръководствата на потребителя на другите устройства.

За да добавите още приложения към папката, чукнете и задръжте друго приложение и го плъзнете към папката. Samsung не носи отговорност за последствията от незаконното използване на Bluetooth функцията. Отваряне на приложения На началния екран или на екрана с приложения изберете икона на приложение, за да го отворите.

Кърджали област Кърджали гр. Говорете в микрофона. Samsung SM-T Наръчник за потребителя. Изберете видеоклип за възпроизвеждане. Бургас гр.

Thermal paste ARCTIC MX-4, 8g, 2019 Edition, Gray

Снимките и видеоклиповете, заснети с други устройства, може да не бъдат възпроизведени правилно. Това определя колко светлина получава сензорът на камерата. За слабо осветени сцени използвайте по-висока експонация. Можете да видите заснети снимки в Галерия. Можете да споделяте данни, като записи или медийни файлове, с други Bluetooth устройства.

  • След това изберете акаунт за синхронизиране и влезте.
  • Чукнете и задръжте , за да направите няколко снимки една след друга.
  • Плъзгане За да преместите елемент, чукнете го и го задръжте, след което го плъзнете до желаната позиция.
  • За да видите по-подробни настройки, чукнете и задръжте бутон.

Габрово област Габрово гр. Изпращане на имейли 1 Чукнетезапазени страници и скорошна хронология? Иконите, по-долу са най-срещани, за да съставите имейл. Звукът отеква по време на разговор Регулирайте силата на звука! Samsung GT-N Упътване за употреба. Вижте своите показалци. Изчистете всички уведомления.

Свързани продукти

Изберете приложение, за да прегледате информацията за него. Устройствата ще се свържат когато другото устройство приеме заявката за Wi-Fi Direct връзка на другото устройство.

На екрана с настройки чукнете Теми.

Ако устройството се загрее или нагорещи за продължителен период, за да намери текущото ви местоположение в такива ситуации. Съобщения Увод Изпратете и вижте съобщенията по разговор! Отворете клавиатурата.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кимчо
    Стара Загора, Самара 1 27 ноември 8 лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.