Ръкописни букви български език

Дата на публикация: 25.06.2019

Звук и буква Г. Писане на буква П. Писане на буква И.

Видео урок. Основна статия: Клавиатурна подредба по БДС. Коя от двете ръкописни букви се пише само в тесен ред? Й й [1] и кратко. Подредбата по БДС се използва най-напред при пишещите машини.

Звук и буква Ш. Доказателства за факта, че глаголицата е по-стара от ки. Писане на буква М. Звук и буква Н.

Подредбата по БДС се използва най-напред при пишещите машини. Последната промяна на страницата е извършена на 7 октомври г.

Писане на буква О.

Учебници свързани с Карти с ръкописни букви - 30 бр. формат А4

Звук и буква А. Хайде, пускай бързо урока и разбери! Звук и буква Д. Звук и буква Н. Коя от двете ръкописни букви се пише само в тесен ред? Доказателства за факта, че глаголицата е по-стара от кирилицата, са следните: на първо място, най-старите български писмени паметници, като Зографското евангелие, Мариинското евангелие, Синайският молитвеник и др.

Писане на буква Й. Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар. Ключов момент в историята на българската азбука е преминаването от традиционната кирилица към руската гражданска азбука през.

Скрита категория: Мъничета за лингвистика? Писане на буква Ъ.

Учебници на фокус

Звук и буква И. Писане на буква Л. Подробно тук. Влез в профила си, за да докладваш този коментар!

Писане на буква Л. Звук и буква Й. То е улеснено от материалното превъзходство на руската литература печатни преси, книгоиздаване и от разпространението по онова време на панславянските идеи.

Писане на буква Ъ. Звук и буква К.

Онлайн магазин

Кирил и св. Скрита категория: Мъничета за лингвистика. Писане на буква Щ. Влез в профила си Регистрирай се. Писане на буква Ш.

След г. Не можеш да гласуваш за свой коментар! Именни пространства Статия Беседа. Скрита категория: Мъничета за лингвистика. Не, не искам Да, свързана с лингвистиката. Звуковете и буквите в българския език. Кирил и св.

Съдържание

Най-старите български писмени паметници са от края на X и от началото на XI в. Регистрирай се Регистриран си? Писане на буква Д.

Писане на буква Р. Видео урок: Писане на буква А.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Томинка
    Последната промяна на страницата е извършена на 7 октомври г.
  2. Ромена
    Звук и буква Т. През г.
  3. Негрита
    А в тесен и широк? Писане на буква Ж.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.