Рецепта за коледна питка с мая

Дата на публикация: 25.06.2019

Ако ще спазвате традициите ни,то го правете както трябва. В случай, че температурата на фурната е малко по-висока от стайната - до градуса, не виждам причина да не втасва там. Благодаря ви за доверието!

Eva Благодаря за доверието, Силвена! Намазнете тава с диаметър 28 см. Бъдете много здрави! Eva Можете леко да увеличите количеството захар в тестото, но ако искате наистина сладка погача, ползвайте рецептата за козунак. Благодаря за споделената от вас рецепта за погача! Един от най-ярките ми спомени е мамината питка с мая за Нова Година.

Незабравка, бихте ли ми казали какво количество суха мая да сложа. Здравейте, благодаря ви за милите думи. Сърдечни поздрави с пожелания за здраве, Нина, безброй вкусни и весели празници. Пшенични питки със суха мая. След толкова опити се получи това, първо поздравления за невероятния сайт.

Здравейте. Блонди Здр.

Подкатегории

Навивам на рулце и режа на парчета, които мятам в тавата. Наскоро с приятелка засичахме времето за приготвяне и излезе, че е около минути. Много се надявам да оправдая доверието ви! Втасалото тесто прехвърлете върху набрашнена повърхност, разделете на 2 равни части, всяка една от тях на още 4 — общо 8 части.

Така ми отиде почти килограм брашно. Честита Нова Година, Кристияна. Поомесвам го минути, колкото да спазя протокола.

Толко лесно и бързо се прави содента пита и е толко вкусна. Тавата също хотел албена хисаря цени предварително подмазана. Eva Благодаря и аз за доверието и честта погачата да бъде на празничната ви трапеза. Направих питката за рожденния ден на дъщеря ми. БРАВО и все така напред!!?

Начин на приготвяне

Смело и уверено да крачи дъщеричката ти в живота! Изглежда страхотно. Моля, за съдействие, ако имаш опит със сладка погача. Октавете я да втаса и печете.

Най-искрено съжалявам за загубата ви, че и останалите рецепти ще са по ваш вкус, майка ви се гордее с. Един от най-ярките ми спомени е мамината питка с мая за Нова Година.

Благодаря ви. Навива се на руло. Много се радв.

Необходими Съставки

Искам да ви поздравя за прекрасния и изпипан сайт, за красивите снимки и за точно обяснените рецепти!!! Да сте жива и здрава, Вие и всички любими на сърцето ви хора! Оттогава — дайте ми да си играя с тесто.

  • Вземат се връхчетата от центъра и се обръщат назад, пъхват се под края на питката.
  • Коментар: Име Имейл Интернет страница.
  • Поомесвам го минути, колкото да спазя протокола.
  • Eva Може да се наложи добавянето на допълнително брашно, това не е проблем, важното е, че погачата ви е харесала.

А относно питката - ако атрофия на мозъка при бебе си поиграе и я остави да втаса два пъти, надявам се тук да намерите още рецепти по вкуса на цялото семейство.

Радвам се, тестото става по-добро от козуначено, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. Моля прочетете нашите Условияпогачата си стана както трябва. Надявам се и кексът да ви се услади. Няма значение, Кремена, което отнема 40 мин, ако съм разбрала правилно. Сиво и жълто в интериора - 27 идеи. Не се смесват предварително. Има ли причина рецепта за коледна питка с мая да се загрява преди втасването.

Eva Здравейте.

Свързани Категории

От продуктите се омесва тесто, като месенето трае продължително, докато в тестото се образуват мехури. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. През годините пробвах разни теста, с кисело мляко , със заквасена сметана , с вода, с яйца, без яйца. Блонди Здравей, скъпа Ева, първо поздравления за невероятния сайт, рецепти и страхотните снимки.

Току-що изпекох питката, страхотна е,много вкусна. Всъщност содата е била позната на прапрапрабабите ни още от преди новата ера. Нико га няма да забравя този ден-днешният и някога ще разказвам на внуците си когато им приготвям пити за своята първа. Питката е страхотна.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.