Добри автосервизи в пловдив

Дата на публикация: 24.06.2019

От Митко Драгинов и аз съм доволен-коректен човек,с не малко опит и доста познания Тъкмо си мислех, че съм намерил моя човек, но ядец, няма да е той вече.

Автоцентър "Румекс" Пловдив, България. Най съм недоволен от качеството при обработка на щети. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Сменихме го ,и повече никакви ядове ,и при —10 пали без проблем.

Оптела Ад автомобилен механик - 0. А за свестен сервиз мога да препоръчам Кастрол Сервиз на ул. Знаме, след прелеза успоредна на 6ти септември и чернишевски.

Правила на форума Ръководства за експлоатация на автомобили Пежо. Ив Ди Оод автомобилен механик Пловдив. Ацалов Авто Еоод Пловдив, България. Дмтд автомобилен механик Пловдив. Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Автореклама Еоод автомобилен механик - 0, добри автосервизи в пловдив.

Че май отиват нещата към изравняване с официалния сервиз на марката. Lucky Luciano.

Recommended Posts

Постъпката е винаги избор. В Пловдив са едни от най-добрите и това е факт, независимо дали е трагичен. Смяна на филтри, масла и т. За да бъдете спокойни докато се наслаждаването на шофирането. Сити С Еоод автомобилен механик Пловдив.

Фирмените сервизи излизат доста по-скъпо и ако колата не е в гаранция А и като ме оставят три дни без кола

 • Отиди на.
 • Работата се извършва качествено и се влагат надеждни авточасти, което ми гарантира сигурност при шофиране.

Мисля че улицата се казваше Измаил ама не съм сигурен? Моля, спрямо това, специалисти. Доволен съм и само там ще я карам. Покажи по-малко. Даже ми се ст?

Благодаря за отговорите! Не е по темата, но на мен в сервиза една крушка да ми сменят и ми връщат старата в кутийката от новата. Интершоп Еоод автомобилен механик - 0. Смяна на филтри, масла и т.

За качеството на работа и перфектното оборудване мисля ,че цените са приемливи, добри автосервизи в пловдив. Необходими документи и процедури за отваряне на заведение в София 1 Бизнес, работа. Колко кинта е диагностиката при Драгинов,и трябва ли да се запишеш и има ли почивен ден или работи нон стоп.

Смяна на консумативи. Покажи още Покажи по-малко.

Предлагаме широка гама от ремонтни услуги на собствениците на автомобили, намиращи се във вашия район. Коректни цени Качество на достъпни цени. Posted July 11, Бихте ли ми препоръчали такъв под тепетата.

 • Ако някой е доволен от майстора си, ще бъда задължен да ми го препоръча.
 • Колето направо да ти дава телефона му
 • БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.
 • Доколкото помня е нещо от рода на 30лв на час.

Общи условия! Откажи Изпрати. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Bg автомобилен механик - 0. Покажи още Покажи по-малко. Доволен съм? Автоцентър "Румекс" Пловдив, България, добри автосервизи в пловдив.

Сменен е вече, но се оказа, че тече вече тече лошо от към гарнитура на картера от двете страни над полуоската. Преди няколко дни бях там за периодично обслуждане. Не говоря за сериозен ремонт, пази Боже, където трябва да ти разглобят половината кола, че да сменят нещо. Не ходи във Формулата

За да бъдете спокойни докато се наслаждаването на шофирането. Освен това сервиза става и все по-добре добри автосервизи в пловдив Гласувам с 2 ръце за тях.

Ако не се лъжа там на ъгъла където трябва да завиеш има голям сервиз на Мерцедес които се пада вдясно и някъде в дъното е въпросния сервиз.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. радимир
  Подробно говорихме по въпроса за тропането на сферите на ц5, показа ми какво точно тропа когато се разтропа,де и много други подробности.
 2. Селина
  За да бъдете спокойни докато се наслаждаването на шофирането. Работно време Понеделник - Събота.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.