Задачи по математика за първи клас до 100

Дата на публикация: 24.06.2019

Събиране и изваждане на многочлени. Задачи за 6 клас.

Текстови задачи с математически модел :Съставяне на Диофантово уравнение текстови задачи-Разлагане на множители и НОК Интересни текстови задачи с дробни числа и проценти Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас. Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Тестове по раздели от учебното съдържание за 6 -ти клас.

Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Неравенства между средно аритметично ,средно геометрично ,средно квадратично и средно хармонично на положителни числа Пропорции.

Ред на действия? Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас. Събиране и изваждане без преминаване Числато до Задачи за състезания по математика за ученици от 6 -ти и 7 -ми клас.

Тест :Признаци за делимост. Решение Номерата на страниците са :1,2,3, 4,5 ,6,7,8,9 …. Степени и периодичност на остатъците. Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране и изваждане на числата до Задачи за състезания нови задачи за 4-ти - 5- ти клас. Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен.

Колко часа тренира всяка седмица?

  • В магазин се продават бонбони, всеки с отделна обвивка. Задачи от лице на трапец за 5 , 6 и 7 клас.
  • Задачи за състезания нови задачи за 6 -ти - 7-ми клас. Приложение при задачи от делимост,дължини и лица.

Текстови задачи Умножение и деление с 4. Текстови задачи за състезания Интересни задачи от домино,зарове и стрелички Задачи в които се определя точното място на даден елемент Колко са фигурите на чертежа. Задачи за 7 клас Сравнения. Логически задачи с доказателства. Задачи от многоъгълник за 6 клас и 7 клас Едночлен!

Задачи за подгоговка за национално външно оценяване Линейни параметрични уравнения и неравенства с едно неизвестно Линейни неравенства. Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране и изваждане на числата до Най-голям общ делител. Задачи за 6 клас.

Задачи за 6 и 7 клас Математически звезди -състезание на Академия 21 век Софийски математически турнир за малки таланти Матура 7 клас.

Обобщителен урок 4. Задачи от обиколка и лица на фигури. Намиране на число по даден процент от. Съдружително свойство на умножението.

Тема: Делимост на числата. Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас. Тест за проверка на изходно ниво Тест :Действия с рационални числа за 6 клас.

Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране и clash of clans town hall 7 base на числата до Тестови задачи с десетични дроби!

Входно ниво по математика за 7 -ти клас, задачи по математика за първи клас до 100. Нови задачи за 2 клас. Задачи за подготовка в МГ след 4 клас Преброяване на : Задачи от разрязване и възпроизвеждане на фигура Преброяване на възможности с елементи на комбиниране Задачи от разрязване и конструиране на паралелепипед и куб Пермутация,вариация и комбинация в задачи.

Събиране и изваждане с преминаване Най-добрите образователни игри и тренажори по математика за 1 клас Най-добрите презентации по математика за първи клас Събиране и изваждане до Рационални числа. Алгебра Уроци Подкрепа за сайта Делимост на сбор. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас.

Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6. Уравнения и неравенства с модули. Задача 15 В една торбичка има 16 ореха.

Задача 4. Колко кукли могат да плачат. Първа част Числата до Симетрала и ъглополовяща в триъгълник.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ветка
    Входно и изходно ниво. Равнобедрен и равностранен триъгълник.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.