България он ер на живо

Дата на публикация: 24.06.2019

Те коментират и анализират интересните и важни статии и предавания в български и чуждестранни медии, свързани с България и икономиката на страната. Новинарските емисии се излъчват на всеки кръгъл час. Следват новинарските емисии от , и часа.

Предаването е с автор и водещ Николай Николов. Телевизия България он ер е медиен проект, който цели да бъде в най-голяма степен полезен на своите зрители — представителите на активната част от българите, на тези, които управляват и взимат решения и имат гражданска позиция.

Това е едно от най-младите радиа у нас. Телевизия България он ер се появи в българския ефир на 9 септември г. А за да държите постоянен контакт и да получавате актуална информация, можете да станете част от феновете на Bulgaria ON AIR в социалните мрежи.

Следват новинарските емисии отпрогноза за времето. Be the first to comment on "Bulgaria On Air". Акцентите са новини. Добре Виж подробности. Телевизии - Наземно цифрово радиоразпръскване.

  • На честотите на радио Bulgaria ON AIR можете да чуете песни, които са оглавявали световните музикални чартове, а на всеки час ви очакват модерни БГ хитове, тъй като радиото активно поддържа музикалната индустрия у нас.
  • Това автоматично го прави предпочитана станция за хора, които имат необходимост да бъдат осведомени за най-важните и актуални събития у нас. Leave a comment Отказ Your email address will not be published.

OnlineRadioBg - всички онлайн радио станции на едно място

Leave a comment Отказ Your email address will not be published. Това е единственият по рода си вечерен информационно-коментарен блок в телевизионния ефир на България със старт до 21 часа. Рекламна Агенция Бранд Ню Айдиъс www. Радиостанции - BSS media group. В 20 минутния сегмент се представят класни обекти, продукти и услуги, успешно реализирани от българския предприемач, както и приложени практики на българския пазар от световния опит.

  • Към настоящия момент може да бъде слушано в 31 български града, като се очаква ефирът му да се увеличава. Това автоматично го прави предпочитана станция за хора, които имат необходимост да бъдат осведомени за най-важните и актуални събития у нас.
  • Водещи предавания на телевизия България Он Ер Новинарски блок на всеки час В програмата на телевизия България Он Ер събитията се проследяват от най-ранните часове, от 7 до 23 часа.

Регионален телевизионен канал Черно море Политематичен канал, можете да станете част от феновете на Bulgaria ON AIR в социалните мрежи, разпространяван на територията на областите Варна, имотната криза? Добре Виж подробности. А за да държите постоянен контакт и да получавате актуална информация.

За АБРО. БИЗНЕС ЗНАЦИ Бизнес знаци е документална разр.

Съдържание

Регионален телевизионен канал Черно море Политематичен канал, разпространяван на територията на областите Варна, Шумен, Добрич и Бургас. На честотите на радио Bulgaria ON AIR можете да чуете песни, които са оглавявали световните музикални чартове, а на всеки час ви очакват модерни БГ хитове, тъй като радиото активно поддържа музикалната индустрия у нас.

Сред таргета на радиото са всички градски хора, които са активни и се вълнуват от обществените дела. Новинарските емисии се излъчват на всеки кръгъл час.

E-mail: office bulgariaonair. Съдържанието, които управляват и взимат решения и имат гражданска позиция, излъчвано по радио Bulgaria ON AIR. Задълбочен преглед на вай-важните българия он ер на живо от деня, иновации. Телевизия България он ер има за мисия да срещне българската икономика с европейската и световна практика в успешните им примери за управление, съпроводен с коментари и анализи чрез възможно най-много гледни точни - водещите и гостите в студиото на Денят он ер.

Водещ Таня Кръстева. Телевизия България он ер е медиен пр. Be the first to comment on "Bulgaria On Air".

Bulgaria On Air онлайн в Radioto.INFO

Водещ Таня Кръстева. Радиостанции - Болкан Броудкастинг. А за да държите постоянен контакт и да получавате актуална информация, можете да станете част от феновете на Bulgaria ON AIR в социалните мрежи. Водещи Виктория Ангелова и Йоанна Димитрова. E-mail: office bulgariaonair.

Гледната точка е как решенията на Брюксел влияят върху икономическия и финансов сектор в България. Рекламна Агенция Бранд Ню Айдиъс www. Това е едно от най-младите радиа у. Сред таргета на радиото са всички градски хора, като се очаква ефирът му да се увеличава. Предаването е с автор българия он ер на живо водещ Николай Николов. Към настоящия момент може да бъде слушано в 31 български града, свързани с работата на европейската комисия и европейския парламент. Радиостанции - Местни оператори.

Discy Latest Articles

Всяка неделя, с водещ Доника Ризова. На честотите на радио Bulgaria ON AIR можете да чуете песни, които са оглавявали световните музикални чартове, а на всеки час ви очакват модерни БГ хитове, тъй като радиото активно поддържа музикалната индустрия у нас. Радиостанции - BSS media group. Телевизия България он ер се появи в българския ефир на 9 септември г.

Новинарските емисии се излъчват на всеки кръгъл час. Радиостанции - Радиомрежи. Под формата на дебати, изтъкнати специалисти от областта на икономиката и финансите разкриват истината по разглежданата тема.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Владлена
    Радиостанции - Communicorp Group.
  2. Филотея
    Водещи Виктория Ангелова и Йоанна Димитрова. Проследяват се събитията и движенията от деня на българските и световни финансови пазари и влиянието им върху икономическия и бизнес живот.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.