Гьоте институт софия записване

Дата на публикация: 23.06.2019

Безплатни упражнения по немски език с нашите разнообразни онлайн-предложения и упражнения в общността. Медиен център Тест за определяне на езиковото ниво E-Test Консултация за учене Консултация за подготовка за изпит.

Четвъртък: ч. Искате да отворите часовете си по немски за дтуденти по Германистика? Цена: безплатен, с предварително записване на тел. Ако за даден курс няма достатъчно желаещи, курсът може да не се състои. Нашите курсове включват най-малко 8 и най-много 18 курсисти. Моля, обърнете внимание: за цялостна подготовка за изпит според нивото може да са необходими няколко консултации.

Общи условия Курсистите трябва да са навършили 16 години до приключване на курса, да проведете пробен устен изпит или да предадете предварително подготвена писменна работа за корекция и оценяване!

Искате да разберете как успешно да научите немски език. За регистрацията ще гьоте институт софия записване да представите вашата карта на курсист, гьоте институт софия записване. Искате да отворите часовете си по немски за дтуденти по Германистика.

Ние ще Ви посъветваме как да повишите успехите си в обучението, как да преодолеете трудности при ученето и кои стратегии и материали можете да използвате.

Нови курсисти, които са положили тест за определяне на нивото в Гьоте-институт в София преди не повече от 6 месеца , попълват номера на курсиста от квитанцията за теста. Курсисти на Гьоте-институт могат да се запишат директно онлайн чрез онлайн-класната стая, без да правят тест за определяне на ниво.
  • Индивидуално обучение и обучение в малки групи Цена в лева за 45 мин. Безплатни упражнения по немски език с нашите разнообразни онлайн-предложения и упражнения в общността.
  • Запазването на час за всички услуги е задължително.

Място на курса

Консултация за учене. Задължения на курсистите Курсистите са длъжни да спазват правилника на института за вътрешния ред. На нашата платформа за електронни медии, Onleihe, можете да намерите над немски филми — от класически до най-новите продукции — безплатно. Таксата за курса се заплаща в рамките на една седмица от датата на потвърждаване на резервацията.

Tестът за определяне на нивото е задължителен за кандидати, които вече имат познания по немски език. Искате да се подготвите за изпит на Гьоте-институт? Тест за определяне на езиковото ниво E-Test.

  • Индивидуално обучение и обучение в малки групи Цена в лева за 45 мин.
  • Цели и задачи Контакт и работно време Сътрудници Кариера Партньори за съвместна работа читални Езиков център Центрове за изпити Ресурсни центрове Партньори и спонсори 30 години Гьоте-институт България Юбилейна изложба. Вторник: ч.

Общи гьоте институт софия записване Курсистите трябва да са навършили 16 години до приключване на курса, а курсистите в младежките курсове - 12 години. Продължителност: около 45 мин. Тест за определяне на нивото? След теста за определяне на езиковото ниво можете в определения срок за записване директно да се запишете в курс на Гьоте-институт.

Понеделник: ч.

Гьоте-институт не носи отговорност при неизпълнение на задълженията си в резултат на форсмажорни обстоятелства, стачки и други не зависещи от него причини. Задължения на курсистите Курсистите са длъжни да спазват правилника на института за вътрешния ред. Ние ще Ви посъветваме как да повишите успехите си в обучението, как да преодолеете трудности при ученето и кои стратегии и материали можете да използвате.

Цена: безплатен, с предварително записване на тел.

Какво значение имат животните в немския език. Запазването на час за всички услуги е задължително. Продължителност на теста: около 60 мин. През г. Записването за теста става предварително на тел. Желаем Ви весели празници.

Строим Вашата нова библиотека!

Консултацията се състои от консултативен разговор, където можете да поставите Вашите въпроси и да посочите желанията си. Интересувате се от някой от нашите курсове или се нуждаете от допълнителна информация? Нашите курсове включват най-малко 8 и най-много 18 курсисти.

Гьоте-институт отбеляза 30 години от началото на своята дейност в България с богата програма от събития, летен празник и гьоте институт софия записване изложба. За регистрацията ще трябва да представите вашата карта на курсист.

Тест за определяне на нивото, гьоте институт софия записване. Понеделник: ч! Когато получите резултатите от езиковия тест, ще Ви консултираме кой е най-подходящия изпит за Вас. Петък: ч. Или преди време сте преподавали пачи крак с месо рецепти и сега отново искате да се върнете към тази професия.

Контакт и записване

Немски език Предложения за изучаващи немски и учители по немски език Курсове по немски език Курсове по немски език в България Курсове по немски език в Германия Изучаване на немски език онлайн. Ако за даден курс няма достатъчно желаещи, курсът може да не се състои. Искате да отворите часовете си по немски за дтуденти по Германистика? Едва ли ще го откриете в големия град, по-добре отидете в планината или на море.

Курсистите на Гьоте-институт имат право на 5 безплатни консултации. Записването за теста става предварително на тел. След теста за определяне гьоте институт софия записване езиковото ниво можете в определения срок за записване директно да се запишете в курс на Гьоте-институт.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Прокопи
    Обадете ни се и си уговорете среща в Бюро курсове, където ще получите индивидуална консултация. Курсистите могат да се прехвърлят в друг курс или да получат пълния размер на внесената такса.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.