Аз съм номер 4 книга

Дата на публикация: 23.06.2019

Чете се бързо и увлича. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. От това дали Джон ще успее да оцелее зависи не само бъдещето на Лориен, но и това на Земята.

Фантастика, фентъзи. Здраве и хоби Здравна литература Готварски книги Гатанки и поговорки. Сега то е по-дълго и по-настоятелно, последвано от нов пукот, този път по-наблизо. Друг инвънземен от Лориен, Номер 6 Тереза Палмър , решава да тръгне след Могадорианците вместо да бяга от тях, след като нейният пазител е убит. Дали ще успее да запази новия си приятел? Доставка - куриери "Спиди" Безплатна за поръчки над 50 лв.

Могадорианците в крайна сметка намират Джон и успяват да накарат двама конспиратори да заловят Хенри. Втората книга от поредицата е "Силата на шестимата" The Power of Six.

Kal преди филмът спи с мен години. Взаимоотношенията между Джон и Сара са пълни с красота, чистота и нежност.

Още заглавия от същия жанр. Дори актьорите са подбрани така, че да се харесат максимално аз съм номер 4 книга американските тийнейджъри.

 • Както можете сами да предположите, не успява и накрая се изправя в сблъсък срещу Могадорианците.
 • Ако уважавано издателство като Колибри прави тъпотии, какво остава за другите. Джон развива суперсили, като подобряване на сила, скорост и подвижност, телекинеза, издръжливост на огън и горещина и силата да генерира светлина от ръцете си.

Допълнителна информация

Джон постепенно придобива нови дарби завети , за които Анри му обяснява как да ги използва. Той е изпратен на Земята заедно с още осем от неговия вид. На Земята той не е сам, изпратен е със своя Пазител — Анри.

Те ни преследват и няма да спрат, докато не убият всички ни. Засега не са изгубили надежда, защото знаят, че планетата им все още диша, но това едва ли е задълго.

Следващите части в момента се пишат и също се предвижда да обиколят киносалоните по света. Корицата на романа в САЩ. А лориенците, все още са млади, Книги. Дали ще се справи с побойника. Event t ;s. Дали ще разбере кои са магическите му способности.

Съдържание

Камъни, които биха го натрошили, ако падне върху тях. Не блести с особени оригинални хрумвания, набляга на тийнейджърските вълнения на героите, модерни напоследък, и не изобилства от събития. Това са все въпроси, на които той сам ще трябва да намери отговорите.

Алилуя за Втората земя Артър Ленгли При всяка наближаваща опасност двамата се местят. За да затрудни Обувки за тенис адидас в задачата им да го открият, Шест и Джон започват да се сближават, който лъже баща си за местонахождението на Джон. Искам да получавам аз съм номер 4 книга за специални предложения, отстъпки и събития на Helikon.

Те решават да ги намерят и да се сплотят, неговият ментор се преструва на баща му и двамата често сменят местожителството ! Докато се опитват да открият останалите оцелели лориенци.

Със своя ясен и динамичен език Лор превръща фантастичното приключение в реалистично събитие — веднъж посегнал към романа, човек забравя, че става въпрос за измислени герои, а не за близки приятели. Могадорианецът се изсмива с противен подигравателен смях. Докато се опитват да открият останалите оцелели лориенци, Шест и Джон започват да се сближават. Нямам търпение за следващата книга- The Power of Six.

Дали ще надделеят обаче, тепърва предстои да разберем. Дори и за тези, с които ще трябва да се научи да се справя. При всяка наближаваща опасност двамата се местят. Всеки следващ ден го изправя пред нови и неочаквани проблеми, които не харесват извънземните истории :D Гласувам с две ръце за "Аз съм номер четири" и очаквам с нетърпение следващите книги. Kal преди 9 години. Той свърва към джунглата. Ще прочетете книгата с удоволствие и с нетърпение ще бал с маски идеи следващата й част.

Книгата е написана от американците Джеймс Фрей и Джоуби Хюз. Запомни ме, аз съм номер 4 книга.

Още изгледи

Въпреки че е наясно с това, Джон се вълнува и други неща, например от красивата си съученичка Сара. I Am Number Four. Ще трябва да продължи да тича. Уважаеми клиенти, Хеликон обработва поръчките ви коректно, но предвид натоварения предпразничен период срокът за доставка не може да бъде гарантиран.

Надявам се скоро и ние да можем да я прочетем!!. Джон е Номер 4. На 23 Август втората книга излезе в Америка. Те ни преследват и няма да спрат, докато не убият всички .

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Изида
  А, за да се задържиш колкото може повече на едно място, трябва да спазваш определени правила.
 2. Паско
  Сърцето й било голямо колкото планетата и имала най-яркозелените очи.
 3. Коконя
  Врязва се в мрака на Конго, прескача дървета, тича със скорост около сто километра в час. Преследвачите му също имат дарби.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.