Игри за 2 клас

Дата на публикация: 22.06.2019

Нека проследим редицата от числата:. Събиране и изваждане до 20 без преминаване Числата до

Подгответе характери и роли на хора, които са различни от нас по един или друг начин — цвят на кожата, икономическо положение и към които знаете, че има предразсъдъци. Събиране и изваждане на обикновени дроби.

Ние всички сме част от един и същ клас. Математически Питиета - Забавен математически тест с картинки на питиета и 3 неизвестни. Класирай се по бързина на смятане.

Онлайн игра на руски. Приятни забавления. Успешни формати за активно включване на родителите в училищния живот.

Един неразделен клас. Неизвестно събираемо ,умаляемо,умалител.

Посетете нашия онлайн магазин, който предлага ресурси и материали в подкрепа на ученето:.
  • Като за по-големите, вместо да затворят очи и да издават звуци, правилото е да използват само жестове и мимики.
  • Премахнете този елемент.

Може някои роли да се повтарят. Цел: Участниците да достигнат до разбирането, че всички човешки същества са различни и уникални и заслужават уважение и зачитане. Таблица за Умножение с 9 - Подредете цифрите в таблицата за умножение с 9. Измерване на ъгъл. Приятни забавления!

Лице на повърхнина и обем на права призма. Задачи от пропорции за 6 и 7 клас. Задачи за състезания нови задачи за 3-ти клас. Рационални числа. Първи клас Задачи Логически задачи по математика за първи клас.

Всички математически игри (47):

Campbell Airlie. Уравнения и неравенства с модули. Измерване на ъгъл. Умножение и деление на обикновени дроби.

Интерактивна математическа таблица със седем и мини калкулатор за умножение по 7. Премахнете този елемент. Таблично умножение и деление със 7. Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб. Полезни уеб игри за математиката.

Ако ви е харесала тази статия, запишете се за нашия бюлетин

Таблично умножение и деление със 7. Задачи от състезания по —математика Задачи и пъзели с кибритени клечки. Изравняване на величини Логически задачи". Мисли и подреди фигурите в квадрата!

Еднакви триъгълници. Умножение и деление на обикновени дроби. Сега почнете играта: 1, игри за 2 клас. Умножение с 6 Подредете цифрите в таблицата за умножение с шест. Учителски истории за доброто - част 1? Събиране и изваждане на обикновени дроби. Тихи игри за по-големите - 8-9-годишни ученици.

Real email address is required to social networks

Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули. Тема: Делимост на числата. Забавна Статистика - Попълнете формулите за основните статистически уравнения.

Задачи за подготовка за външно оценяване? Аз само ги преведох и оформих на български език. Задачи от Принцип на Дирихле.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Анахид
    Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до Игри с верижки : Смятането е забавно Игра : Търси неизвестни числа Игра с мишка : Добавяй и изваждай фигурки ,за да намериш отговора.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.