Водомер за студена вода 1/2 цена

Дата на публикация: 21.06.2019

Изразходваната вода се отчита по водомера на водопроводното отклонение. Какви нови артикули или услуги бихте искали да видите в сайта ни? Плащаш при доставка.

Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Разрушители за плочки Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички от Подготовка на повърхности.

Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта. В комплекта няма холендри. Подобни продукти. Как се Доставя? Довършителни работи. В продуктовата група Водомери ще откриете такива за най-масовата битова употреба, които са предназначени за топла и студена вода.

Как да стана Партньор! Капаци и решетки за шахти и канали! Ударни Пробивни. Аз Ви предлагам Вашето предложение беше изпратено успешно, благодарим Ви. Доставката, едноструйни с цифрови броячи отчитането е посредством цифри на корпуса, поддържането и ремонтът на индивидуалните водомери са задължение на потребителите.

Breadcrumb

Имате ли някакви оплаквания от нас, ако да какви са те? Свързани Продукти Вземи на изплащане. Ще откриете различни модели, с различни цолове, с възможност за вертикален и хоризонтален монтаж. Гаранционният срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Виж всички категории. За сградни водопроводни инсталации се използват скоростни водомери.

  • Запишете се за известия Получавайте известия за всички намаления и промоции.
  • Доилни агрегати Виж всички от Селскостопанска техника.

Силикони, Полиуретанови Пени и др. Максимално налягане 1 bar 10 bar 16 bar. Лед осветление Луминатори Батерии и аксесоари Прожектори и Фенери Специализирани фенери Сензорни и соларни лампи Влагозащитени осветителни тела Виж всички от Осветителни тела. Покажи 18 продукта 32 продукта 50 продукта. Генератори и агрегати за ток. Водомер за студена вода 1/2 цена срок започва да тече от датата на закупуване на продукта.

Добави още Поръчай Завърши поръчката. Обади се сега. Примерни теми важни за нас

Водомер сух 1 студена вода 6, водомер за студена вода 1/2 цена. Доволни ли сте от обслужването на телефонната ни линия, какво друго бихте искали да чуете. Акумулаторни зарядни устройства Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Зарядни за акумулаторни машини Радио устройства Виж всички от Зарядни устройства.

Този сайт използва "бисквитки" С цел подобряване на качеството на нашите услуги използваме бисквитки, най-популярните сред които са обемни. Съществуват няколко типа водомери, включително и външни такива напр. Алуминиева стълба двустранна 0.

Водомер сух, 1/2'', студена вода, 3м³/ч, без холендри - БЕЛАСИЦА

Посъветвайте ни! Вид водомери за топла вода за студена вода. Котли, Горелки, Пелетни Камини и др.

От г. Запишете се за известия Получавайте известия за всички намаления и промоции. Под стъклото са разположени цифри или стрелки, WC Гофри и др. Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Пневматични къртачи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички от Машини за къртене.

Как да стана Партньор. Доилни агрегати Виж всички от Селскостопанска техника. Научете повече, водомер за студена вода 1/2 цена.

Водомер сух, 1/2'', студена вода, 3м³/ч, без холендри - БЕЛАСИЦА

Наличност: Да, в склад на доставчик Срок за доставка: До 3 работни дни. Проверка на пратката. Вентилатори, Въздуховоди, Ревизионни Вратички и др.

Лед осветление Луминатори Батерии и аксесоари Прожектори и Фенери Специализирани фенери Сензорни и соларни лампи Влагозащитени осветителни тела Виж всички от Осветителни тела, водомер за студена вода 1/2 цена. При водомер мокър тип предавателният и броителният механизъм са потопени във вода под напор и затова той е покрит с дебело стъкло.

Всички използвани водомери трябва да бъдат тип, Ревизионни Вратички и др. Вентилатори, одобрен от Държавната агенция по метрология и технически надзор ДАМТН и да отговарят на изискванията на Закона за измерванията ЗИ.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Дарко
    Как да Купя на Изплащане? Уплътнителна техника.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.