Умбал света анна ценоразпис

Дата на публикация: 21.06.2019

Хидроцел, варикоцел, киста. Поздравление на д-р Славчо Близнаков по случай Деня на българския лекар.

Разглеждане и оценяване на предложения за провеждане на клинични изпитвания. Изследване на ликвор. Кожна пластика. Пакетни услуги — функционални изследвания и консултации. Кръвозахарен профил — трикратен вкл. Хирургична обработка на рана , инфекция , изгаряния , ексцизия , некретомия.

Рентгенография - специални центражи на черепгръбначни прешлени. Обща интубационна анестезия за осигуряване на терапевтични и диагностични процедури с висок риск, умбал света анна ценоразпис.

Вътрешни консултации. Индивидуално обучение на хуманни лекари по лабораторни специалности за ден обучение. ВСМ на ден. Функционално изследване на дишането ФИД с бронходилатативен тест?

Основното медицинско оборудване включва най-съвременни апарати: 2 ангиографски апарата, интракоронарен ултразвук, уред за оценка на коронарния резерв, ротаблатор, апарат за бъбречна денервация при артериална хипертония, апаратура за имплантация и проследяване на пейсмейкъри, 3 ехокардиографа, доплер, холтери, ЕКГ, монитори и др.
 • Хидроцел, варикоцел, киста. СРАР — титриране — извършва се с апаратура и консумативи.
 • Бактериална натривка на проба от кожа — микроскопско изследване на нативен препарат.

Натривка на проба от уретра, микроскопско изследване на проба от уртера и простата , ултрамикроскопия, химиохирургия на кожа. Д-р Нурфет Алиоски, д.

Изледване на влагалищен секрет с причинител и антибиограма. Функционални изследвания на сърце. Външна консултация без оперативна намеса от специалист от друго здравно заведение. Електролечение FT40 Терапия с високочестотни ел.

Изследване на гърлен носен секрет с причинител и антибиограма. Еднократна такса за административно обслужване на договор за медицински услуги. Външни консултации VV03 Външна консултация без оперативна намеса от специалист от друго здравно заведение 75,00 VV04 Външна консултация с оперативна намеса от специалист от друго здравно заведение ,00 1. Умбал света анна ценоразпис такса за административно обслужване на договор за медицински услуги със здравноосигурителна компания.

Функционални изследвания на нервната система 4.

Публикации

Функционални изследвания на периферни съдове. Анна - София АД, номинирани и наградени в класацията "Лекарите на които вярваме", на в-к "24 часа", за г. Контрол на пейсмейкърна система. Рефлексотерапия 3.

Акромио-клавикуларна ста. Микроелементи 5. Лечение с рехабилитация на пациенти с мозъчно-съдова болест в звено за долекуване на ден. Биохимични и имунологични анализи 5.

Функционални изследвания на бял дроб.

Ценоразпис на платените медицински услуги

Оперативни интеревнции с особена сложност. Изследване на урина и пунктати. Боипсия на маточната шийка. Ръководена е от един от най-опитните уролози в страната — д-р Михаил Абаджиев. Тя е една от първите седем болници открити в България след освобождението от османско иго.

 • Кинезитерапевтични процедури 3.
 • Интервенционална процедура Валвулопластика балонните катетри се заплащат отделно.
 • Бендинг на белодробната артерия стойността на имплантантите се заплаща отделно.
 • Плазмотерапия PRP.

Доброкачествена дисплазия на млечна жлеза. ВСМ стойността на устройството и консумативите се заплащат отделно. Съдебно-психиатрично освидетелстване. Функционални изследвания на бял дроб 4.

Анна - Софи. ДРУГИ 1. Оперативни интеревнции с особена сложност. Хронични умбал света анна ценоразпис парапроктити. Екстракция на чуждо тяло.

Защита на лични данни

Микроелементи 5. Еднократна такса за административно обслужване на анекс или допълнително споразуменe към договор за медицински услуги със здравноосигурителна компания. Компютърна томография КТ с контрастна материя, предоставена от пациента.

Ендомиокардна биопсия със стандартна изработка на един 1 тъканен материал. Контрол на пейсмейкърна система PM01 Контрол на кардиостимулатора, вкл. Поздравление на д-р Славчо Близнаков по случай Деня на българския лекар.

Сърдечни и гръдни операции без ЕКК стойността на имплантантите се заплаща отделно.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Божи-дара
  Доплащане за второ фолио двойна опакавка на пакет при стерилизация с плазма. Престой, лечение и рутинно медицинско наблюдение при 1.
 2. Дясна камера с двоен изход стойността на имплантантите се заплаща отделно. Функционални изследвания на нервната система 4.
 3. Ленинка
  Skip to content 02 ; ; registr hearthospital. Росен Калпачки, д.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.