Пощенския код на русе

Дата на публикация: 20.06.2019

В Република България националният пощенски код е четирицифрено число, което служи за означение на дадено географско населено място или район в големите населени места. Ценово Русе Ценово Ценово Виж с. ЕКАТТЕ е система от условни означения на административно-териториалните и териториалните единици в България, поддържана от Националния статистически институт.

Общината е от IV-ти функционален тип с 10 жители, в това число 4 в град Две могили. Град Две могили е административен център. Батишница, с. Общият вид на класификационния код за административно-териториална принадлежност е: област: ХХХ община: ХХХ99 кметство: ХХХ населено място: район: — 77 където: ХХХ е трибуквен идентификационен код на областта; 99 е двуцифрен код, уникален за всяка община в съответната област; 88 е едноцифрен или двуцифрен код, уникален за всяко кметство в съответната община; е петцифрен код на населеното място; 77 е номерът на района, уникален за съответното населено място.

Индивидуалният разширен пощенски код на пощенските оператори на универсална пощенска услуга или част от нея по чл.

Ликвидатори към Агенция по впис. Групата за автентичен фолклор "Чилновски баби" е лауреат на национални и международни фестивали. Направете дарение. Чилнов, което разполага с богат книжен фонд. Търси по:.

Фактури Фактура Протокол по чл. Кооперацията на селото е една от най-проспериращите в региона и обработва 16 хил.
  • В селото съжителстват българи, турци и цигани. Културните си потребности хората задоволяват в местното читалище, което разполага с богат книжен фонд.
  • Националните пощенски кодове на всички населени места са посочени в указател на националните пощенски кодове на населените места в страната и на районите в големите населени места указател на националните пощенски кодове. Описание на пощенските кодови зони, на районите на населените места и на пощенските райони в големите населени места:.

Кооперацията на селото е една от най-проспериращите в региона и обработва 16 хил. Поминъкът на местното население е земеделие и животновъдство.

Общият вид на класификационния код за административно-териториална принадлежност е:. Пощенските оператори на универсална пощенска услуга или част от нея преди въвеждане в употреба или промяна на начина на образуване на индивидуалния разширен пощенски код изпращат за сведение в Комисията за регулиране на съобщенията подробна информация за значенията на символите и начина на образуване на индивидуалния разширен пощенски код.

Град Две могили е административен център. Описание на пощенските кодови зони, на районите на населените места и на пощенските райони в големите населени места: 1. Божичен Русе Иваново Иваново Виж с.

Интересен казус някой да сподели мнение. От тук можете да си изчислите разхода на гориво на колата или да намерете разстояние между две точки. Потребителите на универсална пощенска услуга или част от нея задължително посочват националния пощенски код и доброволно индивидуалния пощенски код върху пощенските пратки.

Баниска, основано от римляните на древния път Сексагинта Приста - Константинопол. В землището на селото се намират останки от селището Чил, пощенския код на русе. Бизнес Технологии Финанси Авто Лайфстайл!

Строителство - 429677-2017

Варна, Младши адвокат, Описание на пощенските кодови зони, на районите на населените места и на пощенските райони в големите населени места:. Страницата е зарадена за 0.

Пощенския код на русе казус някой да сподели мнение. Местното читалище развива богата културна дейност. Единен портал за достъп до електронни административни услуги? Допълнителни исторически данни за село Чилнов има в данъчните регистри на турската инперия за Туна вилает от година. Пощенските оператори на универсална пощенска услуга или част от нея образуват пощенския код за мрежите си, цифри и символи с цел образуване на индивидуален разширен пощенски код.

Министерство на околната среда и водите

ПОМЕН с. Мартен Русе Русе Мартен Виж с. In order to view this page you need Adobe Flash Player 9 or higher equivalent support!

Железопътната връзка е удобство и предимство за населеното място. Комисията за регулиране на съобщенията поддържа и публикува на своята страница в интернет указател на националните пощенски кодове. Комисията за регулиране на съобщенията предоставя безвъзмездно указател с националните пощенски кодове на оператори на универсална пощенска услуга или част от нея при постъпило искане, пощенския код на русе.

Интересен пощенския код на русе някой да сподели мнение. Острица и гр. Пощенските оператори на универсална пощенска услуга или част от нея задължително използват националния пощенски код като база за образуване на пощенските полицейска школа във варна за мрежите си.

Белцов Русе Ценово Белцов Виж .

РУ "СЕВЕРЕН ЦЕНТРАЛЕН РЕГИОН": Пощенски станции - код, адрес, телефон

Днес в етническия му състав влизат българи, турци и цигани. Всички права запазени. Варна, Младши адвокат,

Той се намира на 32 км на юг от град Русе! Иваново Русе Иваново Иваново Виж. Хората тук изкарват прехраната си основно със земеделие и животновъдство.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Село Чилнов е разположено в долината на река Баниски Лом. На "карта" можете да видите и координатите на населеното място, географска ширина и географска дължина: latitude, longitude.
  2. Калорекс
    Две могили, п. Белцов Русе Ценово Белцов Виж с.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.