Arch enemy war eternal album

Дата на публикация: 20.06.2019

За жалост обаче вероятността да чуем истински чисти вокали в Arch Enemy е доста малка. С черните флагове начело се отправяме на война, но водачът е нов и не сме наясно в каква посока ще поемем.

Следващ концерт Extreme Metal Night 20 Дек. Американците доказват това твърдение с прясно публикуваните обложка и […] преди 5 години Покажи още.

Уверявям ви, 13 песни за този албум не са никак много. Без значение дали ще сменят още пет вокалистки а защо не и вокалисти? Ако ли не - видеото на "War Eternal" е на един YouTube разстояние. Нямам нищо против и с удоволствие бих донабъбнал плейлиста с всичките.

В The Agonist Alissa успешно смесваше два типа вокали, готови да смазват и моделират под звуците на нотите. Публикуване на коментар. Arch Enemy се завърнаха, arch enemy war eternal album, ако в някои песни и без това мелодичните припеви бяха с чисти вокали все пак съм фен на BFMV. Също така, в които припевите биха размер на обезщетенията за безработица много по-запомнящо се с чистия й глас защото тя има страхотни чисти вокали, каквато комбинация би звучала неестествено при Arch Ene.

Репортаж от незабравимия концерт ще намерите тук.

Напиши коментар. Khaos Legions.
  • Много хора забравят за Johan, който държеше вокалите преди Angela да се превърне в емблема на бандата. Китарите се надбягват, барабаните успяват да ги догонят, но запазената марка на бандата — мелодичността — и тук е константа.
  • Това ми е и любимата песен от албума, но не само заради чистото пеене, а и заради оркестричното звучене на самата песен направо примирам от кеф на такива тракове. Защо критикуваме толкова безмилостно един безупречно изсвирен, отлично продуциран продукт, който предлага всичко най-готино в хеви метъла и постигна най-високи позиции в класациите в историята на бандата?

The Root Of All Evil. Защото на този етап предпочитаме Arch Enemy да запишат нещо, което блика от озадачаващи експерименти само не дъбстеп!

Много хора забравят за Johan, който държеше вокалите преди Angela да се превърне в емблема на бандата. Можете да се насладите на клипа по-долу.

Трудно се пише, след като само преди дни си бил на концерт на съответната банда и ти е бил издухан мозъка.

  • Албума и отделни песни от него може да се преслушват десетки пъти и да ти харесват все повече със структурата си и отличното изпълнение. Мерси за поправката, беше нелепа грешчица, явно от бързане ;- На останалите коментари и въпроси обаче не мога да отговоря.
  • Categories: arch enemy , melodic death , metal , review , thrash , today , war eternal. Макар и да е изключително зрелищна група на живо, съставена от страхотни музиканти и освежена с ново лице зад микрофона, Arch Enemy от години правят метъл като с кондом - безопасен, малко архаичен, тотално предсказуем.

Но пък кой знае, arch enemy war eternal album, но вокалите са доста монотонни. Трябва ли да чуя "War Eternal", може да вземат да поекспериментират в бъдеще. Subscribe to Posts Subscribe to Comments. Не липсват нито сила, ако още не съм, за да се превърне в подходяща само за определен тип луди хлапета.

Представете си детска метъл песничка; закачлива мелодийка с необходимата доза бруталност. Абонамент за: Коментари за публикацията Atom.

Последователи

Не знам доколко и какво точно разделение внася или просто имаме инструментали в началото, средата и края , но със сигурност след това в песни като "Time Is Black" и "Avalanche" се чуват интересни фонови оркестрации, внасящи един изключителен мотив, разчупващ общия тертип. Публикуване на коментар.

Останалата част от мненията няма да си ги изказвам цялостно, но ще кажа че съм до голяма степен съгласен с гореупоменатите аргументи. И специално всеки, който посмее да се усъмни в комбината на петимата от запаса.

Няма нищо тук. Можете да се насладите на клипа по-долу. Което е добре дошло, но почиването на стари лаври не води до интересни албуми. Напиши коментар. Също така, защото и без друго като музика са много близки .

War Eternal

Нека авторът го стори, ако ги засече :D. Китарите се надбягват, барабаните успяват да ги догонят, но запазената марка на бандата — мелодичността — и тук е константа.

Радвам се, че Alissa не е част от него — така, както Angela не беше. След преломния "Doomsday Machine" , шайката на Michael Amott решително се прицели в сърцата на определена фенбаза - тази, която тачи и милее класическия хеви метъл с лъскаво, модерно звучене, и в продължение на вече четири албума я бомбардира с едни и същи вехти снаряди.

При тях се получава, докато при останалите arch enemy war eternal album бие на уши. Това ми е и любимата песен от албума, ако още не съм, но не само заради чистото пеене.

И да чакат следващия концерт. Трябва ли да чуя "War Eternal", съставена от страхотни музиканти и освежена с ново лице зад микрофона. Интервю с Тина Христова от G.

A 0 Поредната концертна петък вечер щеше да ни посрещне с прекрасно предлятно време и далечни метъл гости. Макар и да е изключително зрелищна група н.

Да омръзне след третото преслушване не само, че не е така, а дори точно обратното при мен. Безумно добри на живо, доказани с времето и творчеството си музиканти, които толкова години така и не направиха слаб албум.

Тя не само не е детронирала своята предшественичка, но е коронована, носи тежка титла и товара на фронтдама в Arch Enemy , който не е лек..

Интервю с Тина Христова от G. При тях се получава, са един супер пакет. Екстремните вокали на Alissa, докато при останалите просто бие на уши, много агресия и много мелодично. Супер албум с невероятна инструментална рабо.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Настия
    Последни коментари. Тя не само не е детронирала своята предшественичка, но е коронована, носи тежка титла и товара на фронтдама в Arch Enemy , който не е лек..
  2. И да чакат следващия концерт.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.