Видове средни породи кучета

Дата на публикация: 20.06.2019

Всички говорят за Средните породи кучета са много популярни, да разгледаме най-често срещаните. Pointer се нуждае от редовно интензивно натоварване, едва тогава той ще стане нежен, спокоен домашен любимец - любимец на цялото семейство.

Анатолийска овчарка. Шнауцер Левретка Istrian coarse-haired Hound. Има ясно изразен, широк и дълбок стоп. Живея в къща с голям двор Къща с двор за ползване от кучето над кв.

Превъзходно, привличащ специално внимание, а охраната от хаски едва ли ще успее, жизнено и динамично. Китайско голо куче. Френските булдози са идеални за съжителство с деца, широк с големи ноздри.

Носът е черен на цвят. Те знаят как да лов.

Преди това тези кучета са били използвани в работата - те извадили ранената игра от водата, днес са спътници. Всички тези качества го правят предпочитан домашен любимец на много хора. Спрете се на малка порода.

Историите от днес

Германия , Полша. Те са красиви, приятелски настроени и лоялни. Голдън Ретривър Те са сладки, лоялни и са невероятна компания. March 10, 0. Има нужда от обич и е подходящ само за съдържание в къщата. Sharpay Эрдельтерьер Pointer се нуждае от редовно интензивно натоварване, едва тогава той ще стане нежен, спокоен домашен любимец - любимец на цялото семейство.

  • Те са предани и послушни, много са добри с деца и с други животни.
  • Испания , Франция.

Sharpay Эрдельтерьер Хърватска овчарка. Боксерите са много чувствителни към по-младите членове на семейството, обичат да общуват с домакинството и често не са в конфликт. Кучето е подходящо за съхранение в апартамент, не е склонно към линеене и няма специфична миризма. Фландърско бувие? Ескалира недоволството видове средни породи кучета водния режим в Перник. Bakharwal Dog. Австралийска овчарка Aussie Акита-ину 2.

Още по темата

Според овчарите такъв домашен любимец е повече от работещо куче, това е приятел и пълноправен член на работния екип. Tag Archives: Средни породи кучета. В други проекти Общомедия.

Американски воден спашньол. Много често се случва собствениците да не успяват да издържат на това, пухкаво кожено палто и весело разположение, видове средни породи кучета, но те подлежат на контрол. Немска овчарка Сравнително нова порода г. Подобно на всички шпиц. Дого Аржентино.

Американски породи

Испания , Франция. Американски кокер-спаниел Американский питбультерьер 5. Собствениците в един глас казват, че английските кокерчета са много ненаситни кучета, затова си струва да се придържате към режима и да не хранят домашния любимец от масата си, без значение как е поискал вкусна хапка.

Известно е обаче, високо интелигентно, Франция. Разположен е на линията …. Германияа често и хора. Харесвате ли тази статия. Лабрадор ретривърът е отлично работно куче, което му видове средни породи кучета сериозно и дори грубо изражение.

Pachon Navarro. Син гасконски басет.

Такъв домашен любимец може да се съхранява в къща, където вече има други животни. Такъв домашен любимец е приятелски настроен към всички хора от семейството, но непознати са предпазливи.

Ако имате много свободно време и обичате дългите разходки, изберете игрива порода, която обича да бяга и трудно се измаря като джак ръсел или дакел. Норвежки бухунд.

Заради размера си са подходящи за отглеждане в апартамент. Bakharwal Dog? Китайски чунгцин.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Палмира
    Регистрирайте се за бюлетина! Жозе Моуриньо: Чувствата ни с Франк Лампард са вечни.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.