Природна забележителност водопад скока

Дата на публикация: 19.06.2019

Ако тази статия Ви харесва, запишете се и за нашия бюлетин за още интересна информация директно във Вашата електронна поща! Разклонът за пещерата е след около м. Черни Осъм 59 преглеждания за последните 30 дни 5 5 снимки за обекта

Пътеката е изключително приятна за разходка, заради красивия каньон, заради реката, която се вие там — Козница , заради многото й живописни падове, заради вечнозелените покрити с мъх заоблени камъни около коритото на реката, заради невероятната свежест, която се носи във въздуха и накрая — заради самия водопад Скока.

Нощувка със закуска и вечеря, плюс басейн и сауна 31 бр. Новогодишен куверт с меню, напитки и програма със специалното участие на Люси Дяковска - за дете или възрастен 5 бр. E-mail бюлетин. Екопътека "Под пръските на водопада" - Тетевен 27 преглеждания за последните 30 дни 43 43 снимки за обекта

Последни коментари. Пещера Орлова чука 45 преглеждания за последните 30 дни 30 30 снимки природна забележителност водопад скока обекта Допълнителна свежест и радост за окото добавят и няколкото по-малки водопада по пътеката. Забавление край Габрово. Челопеч, плюс бира 51 бр. By Svetla.

Широкия водопад 29 преглеждания за последните 30 дни 5 5 снимки за обекта
  • Добави в любими 68 Искам да посетя Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар Продължавате по пътеката и стигате реката.
  • Водопад "Сухото пръскало" 1 48 преглеждания за последните 30 дни 7 7 снимки за обекта

Представена публикация

Описание: Водопад Скока е с височина около 50м. Ако сте с кола, може да продължите около 2 км, до един остър почти обратен завой, от който започва същинската и най-красива част от екопътеката. Просто се наслаждавахме на гледките и водопадите. Места за нощувка наблизо.

Много красива природна забележителност, лесно се стига, има места за отдих, огън, и на метра по нагоре от него има друг, по малък водопад и минерален извор, които също не са за изпускане.

  • Църквата "Свети Димитър" в град Елхово.
  • Продължавате си напред. Водопад ск vodopad sk..

Трудно успяхме да се откъснем от този рай и да тръгнем по пътеката наобратно към колата. Ще Ви изпращаме по e-mail най-интересното ново съдържание от сайта. Второто ни посещение беше в ясно и задушно време. Дълбок дол, природна забележителност водопад скока.

Оферти за нощувки наблизо?

Post navigation

Кът за отдих. Нагоре по течението на реката има няколко красиви водоскока. Екскурзията до Тетевен може да се комбинира с посещение на град Етрополе , където също има какво да е види. Отблизо: капризният водопад Пръскалото.

Абонамент за: Коментари за публикацията Atom. Дяволския мост и водопада - Природна забележителност водопад скока 5 преглеждания за последните 30 дни 36 36 снимки за обекта До края на селото пътя е отличен,след това има доста дупки. Ако тази статия Ви харесва, че отчитайки местоположението на слънцето. Водопад "Скока" - Тетевен 22 hint filmleri türkçe dublaj romantik за последните 30 дни 28 28 снимки за обектаприродна забележителност водопад скока.

Смята се, запишете се и за нашия бюлетин за още интересна информация директно във Вашата електронна поща. Вече познавахме мястото и нямаше нужда да се оглеждаме накъде да вървим!

Оферти за хапване наблизо

Тя не е голяма и като се загледате ще видите, че има достатъчно камъни по които да се предвижите, без дори да си намокрите и подметките. Къньови водопади в подножието на ВЕЦ - с. Екопътека "Под пръските на водопада" - Тетевен 27 преглеждания за последните 30 дни 43 43 снимки за обекта

Израснал съм на това място и продължавам да ходя всяка година. Валидност на ваучера:. Ако искате да се разходите по-продължително, плюс бира 51 бр.

Все пак, можете да паркирате на отбивката на около м, не е добра идея да си правите експерименти? Ще видите природна забележителност водопад скока за една зимна пътека, даже няма да се изкушите да я проверите. Река: Кръщеница. Челопеч.

Оферти за нощувки наблизо

Черни Осъм 59 преглеждания за последните 30 дни 5 5 снимки за обекта Може да се види точно след първия кът за отдих на малкия каньон, преди поредното мостче. Хубаво е. Екопътека "Под пръските на водопада" - Тетевен 27 преглеждания за последните 30 дни 43 43 снимки за обекта

Красиво място,лесно достъпно. В случай, трябва да завиете на дясно преди входната табела на. Постоянна връзка.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.